حرف نو رهبر انقلاب برای انتخابات پیش رو چیست؟
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله العظمی خامنه ای یادداشت شماره شانزدهم نشریه خط حزب الله با عنوان 'حرف نو رهبر انقلاب برای انتخابات پیش رو چیست؟' را منتشر کرد.
«توجه کنید تا مطلب در ذهن ها بنشیند. خبرهایی که ما داریم، تحلیل هایی که برای ما می آید، از طرف آنهایی که تحلیل های آنها را به ما منعکس می کنند، [دشمنان] دائم در فکر این هستند که چه کار کنند این انقلاب را از بین ببرند (1394/10/19)... کسانی که در مسائل گوناگون دسترسی به اطّلاعات دارند، خوب می دانند که چه دامی برای کشور گسترده اند ... برادران عزیز! امروز روز حسّاسی است، روزگار، روزگار فوق العاده حسّاسی است. یک دستگاه پیگیر و یک جبهه ی فراگیر علیه انقلاب اسلامی مشغول کارند؛ پول به بازار می آورند، سلاح به بازار می آورند، توطئه می آورند، به قول خودشان اتاق های فکر دارند و دائم دارند کار می کنند.»(1394/10/19) عبارت های پرطنین بالا بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب در دو دیدار اخیر است که تنها به فاصله 5 روز آن هم ذیل موضع پر اهمیت انتخابات بیان شده است.
شاید یکی از روش های مناسب و دقیق برای فهم دقایق و ظرایف بیانات حضرت آیت الله خامنه ای بررسی تطبیقی بیانات ایشان درباره ی پدیده ها و رویدادهای مشابه باشد. یعنی برای فهم تأکید و تصریح جدید و به روز رهبری درباره ی یک موضوع مثل انتخابات می توان محورهای کلی بیانات ایشان در سال جاری را با محورهای کلی بیانات درباره ی انتخابات دوره ی قبل و یا ادوار قبلی به صورت تطبیقی مقایسه کرد. با این توضیح برای کسانی که با روش های علمی و تبیینی بیانات رهبر معظم انقلاب را مطالعه می کنند، دو سخنرانی اخیر ایشان در باب انتخابات پیش رو در اسفندماه امسال تفاوت مشخص و محسوسی با همه ی سخنرانی های ایشان درباره ی ادوار انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان قانون اساسی دارد.
رهبر انقلاب همواره در همه ی ادوار انتخابات یکی از پایه های تحلیل خود در انتخابات پیش رو را به بررسی برنامه و نقشه ی دشمنان در انتخابات اختصاص داده اند. بنابراین یکی از محورهایی که می تواند از سوی نیروهای مؤمن انقلابی برای فهم دغدغه ی رهبری برای انتخابات اسفند امسال مورد ارزیابی قرار بگیرد، بررسی تطبیقی سخنان ایشان درباره ی نقشه ی دشمن در انتخابات سال 94 با ادوار گذشته است.
حال باید این سؤال را مطرح کرد که از نگاه رهبر حکیم و فرزانه ی انقلاب دشمن در همه ی ادوار انتخابات چه برنامه ای برای کشور، نظام و ملت ایران داشته است. بررسی 13 سخنرانی رهبر معظم انقلاب* از مجموع بیانات ایشان نشان می دهد که از نظر حضرت آیت الله خامنه ای دشمنان ملت ایران تا پیش از این انتخابات، همواره سه راهکار مشخص و البته تکراری برای انتخابات در جمهوری اسلامی داشته اند:
1. برنامه ی دشمن برای اصل انتخابات
به تعطیلی کشاندن انتخابات، مخدوش کردن انتخابات، شبهه در آزاد بودن انتخابات، انکار وجود مردم سالاری، سوءاستفاده علیه امنیت کشور و...
2. برنامه ی دشمن علیه حضور پرشور و گسترده ی مردم در انتخابات
ترساندن مردم از خطر حمله ی دشمن، تهمت سالم نبودن انتخابات، تلقین دلسردی و بی تفاوتی مردم، تحریم انتخابات و...
3. برنامه ی دشمن برای جلوگیری از انتخاب افراد صالح
غوغا، تهمت زنی، هوچی گری و تبلیغات فریبنده
حال باید پرسید که آیا از منظر حضرت آیت الله خامنه ای برنامه ی دشمن برای انتخابات پیش رو در اسفند سال جاری نیز منحصر به همان 3 راهکار قدیمی و همیشگی است؟ و یا نقشه ی دشمن ابعاد جدیدی پیدا کرده که رهبر انقلاب اینگونه با نگرانی درباره ی اصل و هویت انقلاب هشدار می دهند.
پروژه ی شماره ی چهار: نفوذ افراد ناصالح و کسانی که دلشان دنبال حرف آمریکاست
برای پاسخ به این سؤال یکبار دیگر عبارات ابتدایی این یادداشت را مطالعه کنید. پاسخ به این سؤال را به خوبی از لابلای این کلمات پرحرارت خواهید یافت. رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود که بخش قابل توجهی از آنها را به موضوع انتخابات اختصاص دادند به وضوح بر بعد جدیدی از برنامه دشمن برای انتخابات پیش رو تأکید می کنند. چه آنجا که در دیدار با ائمه ی جمعه از نفوذ موریانه ها در مجالس شورای اسلامی و خبرگان می گویند: «مردم در باب انتخابات باید خیلی متوجّه این باشند. اگر فرض کنیم عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس شورای اسلامی بشود یا وارد مجلس خبرگان بشود یا در ارکان دیگر نظام نفوذ بکند، مثل موریانه از داخل می جَود و پایه ها را سست می کند و فرو می ریزد؛ قضیّه این جوری است. مسئله ی نفوذ خیلی مهم است.»(1394/10/14) و چه آنجا که درباره ی برنامه ی دشمن برای «نفوذ در مراکز تصمیم گیر یا تصمیم ساز نظام»(1394/09/04) به عنوان «آماج نفوذ شبکه ای و جریانی»(1394/09/04) سخن می گویند.
رهبر انقلاب مانند همه ی مصلحان اجتماعی تاریخ و بر اساس روش همه ی انبیاء و اوصیا الهی برای درک بهتر این خطر توسط مردم، آینده ی خطرناک تحقق این برنامه ی دشمن را نیز به وضوح تصویر می کنند. چه آنجا که درباره ی نگرانی خود از آینده ی مجلس شورای اسلامی می گویند: «بحمدالله مجلس کنونی ما، در مسائل بین المللی، مواضع خیلی خوبی می گیرد؛ این خیلی برای کشور مغتنم است. این کجا، و اینکه یک مجلس شورائی ما تشکیل بدهیم که در مقابل دشمنان بین المللی و جبهه ی متّحد دشمنان، حرف آنها را بزند [کجا]؛ اینها خیلی با هم فرق می کند. این کجا که مجلسی داشته باشیم که چه در قضیّه ی هسته ای و چه در قضایای گوناگون دیگر، حرف دشمن را تکرار بکند؛ یا اینکه نه، مجلسی مستقل، آزاد و شجاع باشد.»(1394/10/19)
و چه آنجا که اهمیت فوق العاده مجلس خبرگان در تضمین آینده ی انقلابی نظام اسلامی و جایگاه رهبری بر اساس راه و مکتب امام را گوشرد می کنند: «مجلس خبرگان بنا است که رهبر انتخاب کنند؛ [این] شوخی است؟ آن روزی که رهبر فعلی در دنیا نباشد یا رهبر نباشد، باید اینها رهبر انتخاب بکنند. چه کسی را انتخاب خواهند کرد؟ آیا کسی را انتخاب خواهند کرد که در مقابل هجمه ی دشمن بِایستد، به خدا توکّل کند، شجاعت نشان بدهد، راه امام را ادامه بدهد؟ آیا چنین کسی را انتخاب می کنند یا کسی را انتخاب می کنند که جور دیگری است؟ این خیلی مهم است.»
بعد چهارم نقشه ی دشمن یا پروژه ی شماره ی چهار را باید بیش از پیش جدی گرفت، پروژه ای که در آن قرار است «موریانه ها» در «ارکان نظام» «نفوذ» کنند، موریانه هایی که «به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمّیّتی نمی دهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیر آمریکا است.»(1394/10/19) و راه مقابله با این موضوع «نظارت استصوابی شورای نگهبان» به عنوان وظیفه ی حاکمیت و «روشنگری» و «انتخاب درست» به عنوان نقش آحاد ملت انقلابی خواهد بود.
پی نوشت:
*برای بررسی نقشه دشمن در انتخابات از نگاه رهبر انقلاب از نمودار درختی 'برنامه دشمن علیه انتخابات مجلس 4/12/90' که حاصل بررسی 13 مورد از بیانات رهبر انقلاب حدفاصل سال های 1372 تا 1390 بوده بهره برداری شده است. برای دسترسی به این نمودار به آدرس http://khl.ink/electmajles مراجعه کنید.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *