صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"کارشناس هندی": قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران به ضرر ریاض است

۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۲۲۶۱۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
خبرگزاری میزان - عضو مجلس مشورت مسلمانان هند گفت: قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران اقدامی اشتباه، عجولانه و به ضرر ریاض است .
به گزارش سرویس بین الملل ، دکتر ظفر الاسلام خان، اظهار کرد: قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران عواقب زیادی برای این کشور دارد و مسائل مهمی مانند عمره و تمتع را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی افزود:اعدام شیخ نمر و قطع روابط دیپلماتیک دو اشتباه بزرگ عربستان و نتیجه آشفتگی اوضاع سیاسی این کشور است.

مدیر مسئول روزنامه ملی گازت هند خواستار کمک کشورهای اسلامی برای کاهش تنش بین ایران و عربستان شد و اظهار کرد:منطقه تحمل تنش بیشتر را ندارد و باید برای بازگشت آرامش به این منطقه پرتنش تلاش شود.

وی خاطرنشان کرد:عربستان باید پیش از اعدام این روحانی شیعه به هشدارهای ایران توجه می کند و تبعات این اقدام را در نظر می گرفت .

ظفر الاسلام خان گفت که شیخ نمر مخالفت خود را با آل سعود از راههای مسالمت آمیز دنبال می کرد و هیچ گاه به راههای خشونت آمیز متوسل نشده بود.

وی افزود:عربستان باید بداند که با اعدام و خاموش کردن صدای مخالفان نمی تواند صلح و امنیت در این کشور برقرار کند بلکه این اقدامات زمینه نارضایتی بیشتر مردم را فراهم می کند.

عضو مجلس مشورت مسلمانان هند با اشاره به نقض گسترده حقوق بشر در عربستان خاطر نشان کرد که عربستان و بسیاری از کشورهای عربی اهمیتی به آزادی و دموکراسی نمی دهند.
روابط ایران وعربستان سعودی به دنبال اعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر توسط عربستان سعودی تیره شد وریاض تصمیم به قطع روابط دیپلماتیک با تهران گرفت.

شیخ نمر یکی ازبرجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان بود که 23 مهر سال 1393 به اتهام انتقاد ازحکومت سعودی به اعدام محکوم شد.

دادگاه تجدید نظر ودیوان عالی سعودی چندی پیش حکم اعدام وی را تایید کردند واین امر اعتراض علما، اندیشمندان وسازمان های اسلامی و بین المللی را به دنبال داشت وبرخی ازمقام های عالی رتبه اروپایی نیزبه این اقدام واکنش نشان دادند.

حکم اعدام شیخ نمربه همراه 46 نفر دیگر روز شنبه (12 دی) در عربستان اجرا شد.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *