اقدامات دستگاه قضا برای پیشگیری از فساد در دوران «پساتحریم»/ از شناسایی مسیرهای نفوذ تا هشدار به 22 سازمان
ساعت شمار لغو تحریمها در حالی آغاز شده که معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه مدتها پیش از این، اقدامات پیشگیرانه خود برای جلوگیری از بروز فساد اقتصادی در دوران پسا تحریم را کلید زده است و در این راستا راههای نفوذ مجرمان در دوران پسا تحریم را در قالب 35 مسیر شناسایی و سند تببین وظایف دستگاهها در دوران پسا تحریم را به منظور ارسال به 22 سازمان در دستور کار دارد.
24 مهرماه بود که آیت الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبههای نماز جمعه، از تایید اجرای برجام در شورای عالی امنیت ملی خبر داد و مقام معظم رهبری طی 29 مهرماه در نامهای به رئیس جمهور به الزامات اجرای برجام اشاره کردند.
دستورات مهم رهبر معظم انقلاب درباره اجرای برجام به رئیسجمهور + متن کامل نامه و فیلم و صوت
مهمترین ضرورت و بایسته اجرای برجام که پیش از این، توسط مسئولین سه قوه مورد تاکید قرار گرفته بود، لزوم توجه به منویات و شروط مقام معظم رهبری در این خصوص است. بندهای نُهگانه ابلاغی از سوی ایشان، هر کدام به مثابه منشوری است که راه تشکیک و تردید را مسدود کرده و وظایف مقامات ذیربط را روشن میکند. شروطی که به گفته دادستان کل کشور مصونیت اجرای برجام در گروی توجه به آن است. حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: اگر توجه به این شروط در اجرای آن نشود حتما صیانت لازم را درباره این سند نخواهیم داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *