صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش سن ازدواج، ریشه‌ی بسیاری از ناباروری‌ها

۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۲۰۹۰۳
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: بسیاری از ناباروری‌ها نتیجه‌ی افزایش سن ازدواج است.
به گزارش ، دکتر «راضی ناصری‌فر» در همایش «ازدواج مناسب» برای دختران و پسران مجرد در بحث مشارکت جوانان در برنامه‌های جمعیتی، اظهار کرد: سلامت حق طبیعی جوانان به‌عنوان یک‌سوم از جمعیت کشور است که در مباحث مختلف مهم‌ترین قشر به‌علت داشتن استعداد دریافت مطالب هستند پس ارتقای سلامت با این گروه نتیجه‌بخش و گامی مؤثر برای سلامتی فرزندان آینده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ادامه داد: تأثیر جوانان در ارتقای سلامت گروه همسالان، خانواده و اجتماع بسیار زیاد است آن‌هم در دورانی که با چالش‌های مختلف مانند انواع بیماری‌های خونی، اعتیاد، آمیزش‌های جنسی و ... روبرو هستیم و این‌که آمارها نشان می‌دهد ابتلا به ایدز 30 درصد افزایش‌یافته و این‌که در طول شبانه‌روز 8 نفر به‌علت اعتیاد جان خود را از دست می‌دهند و از طرف دیگر این‌که، تغییر و تحولات در کشورهای در حال‌ توسعه مهم‌ترین عامل برای کاهش سطح باروری جوانان شده است پس‌ نیازمند کمک جوانان و نقش تأثیرگذار آن‌ها در این حوزه هستیم.

وی با تأکید بر این‌که تحقیقات از سال 84 تا 92 نشان از کاهش سطح ازدواج و افزایش چشمگیر طلاق می‌دهد، ادامه داد: سن ازدواج در یک دهه‌ی اخیر افزایش یافته است و میانگین سن ازدواج را برای مردان 28 و برای زنان 23 اعلام می‌کند که به معنی از دست دادن سالانه 440 هزار مورد فرصت فرزندآوری است.

ناصری‌فر از وقوع 16 طلاق در ساعت بر اساس آمار سال 91 خبر داد و گفت: سن میانگین اکثر طلاق‌ها زیر 18 سال است و بالاترین حد طلاق در 5 سال اول زندگی زوجین به وقوع می‌پیوندد. این آمار کاهش درصد قدرت باروری در سنین بالاتر از 35 سال را اعلام می‌کند به‌نحوی‌که 220 هزار مورد سقط در همان سال ثبت‌شده و البته این تنها درصدی از میزان سقط‌جنین به‌علت ثبت است و از سایر موارد سقط که حدود سه برابر این رقم است به کارشناسان ما گزارش نمی‌شود.

وی با بیان این‌که تحول در الگوهای رفتاری، ادامه تحصیل، مشکلات اقتصادی و ... از علل افزایش سن ازدواج است، تصریح کرد: باید جوانان به‌لحاظ جسمی، روحی - روانی، اجتماعی و شناختی آمادگی لازم را کسب کنند تا بتوانند زندگی سالمی داشته باشند که برای رسیدن به زندگی سالم باید دوراندیشی کنند، تعاملات اجتماعی را حفظ کنند، سبک زندگی را تغییر دهند، بر رفتارهای سلامت‌محور تأکید کنند و سطح سواد سلامت را افزایش دهند.


/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *