صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهترین برنامه غذایی برای برطرف کردن خستگی کودک

۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۵:۰۱
کد خبر: ۱۲۰۳۵۸
چند روزی است که فرزند شما چهره ای بی حال و رنگ پریده دارد. به سختی کارهایش را انجام می دهد، دائم غرولند می کند و به خاطر کوچکترین مسئله ای اشک می ریزد. نگران نباشید.
به گزارش ، این حالت گاهی پیش می آید. برای بهبود آن کافی است تا توجه جدی تری به برنامه تغذیه اش داشته باشید تا نیاز بدن به ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین C و آهن تامین شود.

گوشت قرمز یا ماهی؛ خوراکی های مقابله با کم خونی
باید نیاز کودکان به آهن جدی تلقی شود زیرا امروزه کمبود آهن یکی از شایع ترین ناراحتی هاست .20 تا 30% کودکان زیر 3 سال و بین 10 تا 20% کودکان 3 تا 10 ساله از کمبود آهن رنج می برند.

آهن ترکیب اصلی برای تشکیل هموگلوبین خون است و کمبود آن عدم اکسیژن رسانی کافی خون را در پی دارد که در نتیجه عامل خستگی شدید در کودکان خواهد بود.

اگر کودک شما رنگ پریده و خسته است، با پزشک مشورت نمایید. انجام آزمایش خون می تواند شرایط کودک را به طور کامل نشان دهد تا در صورت نیاز مکمل های آهن به مدت حدود سه ماه مصرف شود.

اما در بیشتر موارد مصرف خوراکی های سرشار از آهن نیز توصیه می شود. به گفته متخصصان، کودکان از سن 1 تا 9 سال روزانه به 7 میلی گرم آهن نیاز دارند که در سن 10 تا 12 سالگی به 8 میلی گرم می رسد.

از سن سه سالگی، روزانه باید با توجه به سن و حد گرسنگی کودک دو سهم گوشت قرمز یا ماهی در برنامه غذایی گنجاند. گوشت گوساله، مرغابی و میگو بسیار عالی است زیرا آهن موجود در آنها بهتر جذب می شود.

همچنین مقدار توصیه شده پروتئین روزانه تا سن 6 سالگی 50 گرم است که بین 10 تا 12 سالگی به 100 گرم می رسد.

سبزیجات و غلات غنی از آهن
بعضی از سبزیجات و حبوبات مانند عدس، نخود، لوبیا سفید و اسفناج نیز آهن دارند که البته از سطح آهن گوشت کمتر است.

یک استیک گوشت چرخ شده همراه با یک بشقاب اسفناج و مقداری عدس، غذایی مناسب برای تامین نیازهای روزانه بدن است.

البته از غلات نیز نباید غافل شد زیرا سرشار از قندهای پیچیده هستند که انرژی را به تدریج در بدن آزاد می کنند و به حفظ سرحالی کودک در مدت بیشتری کمک شود.

مرکبات و کلم برروکلی؛ گل سرسبد حفظ نشاط 
روی ویتامین C حساب ویژه ای باز کنید. این ویتامین جذب آهن در بدن را افزایش می دهد و موجب تقویت انرژی می شود.

کودک بین سن 4 تا 6 سال روزانه به 75 میلی گرم ویتامین C دارد که بین 7 تا 9 سال به 90 میلی گرم و 10 تا 12 سال به 100 میلی گرم می رسد. مصرف یک سهم کلم بروکلی، کلم سفید همراه با ناهار یا شام این نیاز را تامین می کند. یک عدد پرتقال متوسط یا کیوی نیز چنین تاثیری دارد.

با رعایت این توصیه های غذایی، کودک شما پس از یک ماه کاملا سرحال و با انرژی خواهد بود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *