صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش روغن در بدن و طرز تهیه روغن‌های گیاهی

۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۲۰۳۳۷
یک دستیار تخصصی طب سنتی با بیان اینکه یکی از مهمترین موادغذایی مورد نیاز بدن روغن مرغوب است که پوست را نرم و لطیف می‌کند, طرز تهیه روغن‌های گیاهی را عنوان کرد.
به گزارش ، مهدی کریمی درباره روغن‌ها اظهار داشت: یکی از مهمترین موادغذایی مورد نیاز بدن روغن مرغوب است که پوست را نرم و لطیف می‌کند.

به گفته وی روغن به دو صورت خوراکی و استعمالی استفاده می‌شود. روغن‌های خوراکی موجود در بازار اغلب طبیعی نیستندو مواد اولیه آن فراورده‌های نفتی مثل پارافین است و برای بدن بسیار مضر است، به قول یکی از محققان طب سنتی این روغن همانطور که با کمی حرارت به اجاق گاز می‌چسبد، با گرمای بدن ما هم به عضلات و مفاصل چسبیده و تولید کبد چرب, دردهای مفصلی, تنگی عروق و... می‌کند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: با یک حساب سر انگشتی می‌توان فهمید روغن آفتاب گردان یک لیتری کاملاً تقلبی است، قیمت یک کیلو تخمه آفتاب گردان چقدر است؟ از این یک کیلو تخمه چقدر روغن بیرون می آید,برای یک لیتر روغن چقدر باید هزینه تخمه داد؟ چطور یک لیتر روغن آفتاب گردان موجود در بازار این‌قدر ارزان  است؟ این سوالاتی است که در ذهن افراد خطور می‌کند.

بهترین روغن‌های خوراکی:

کریمی افزود: روغن کره گاو، بهترین نوع روغن است در حدیث نبوی آمده: گوشت گاو مرض است،شیرش دوا و روغنش شفاست.

بهترین روغن‌های گیاهی:

وی ادامه داد: روغن دانه‌های روغنی است مانند کنجد، زیتون، آفتاب گردان و...که معمولا با فشار روغنش خارج می‌شود. روغن دانه‌هایی که روغنی نیست، مثل شوید، زیره، بنفشه و...که با ترکیب گیاه مورد نظر با  روغن پایه ( زیتون یا  کنجد) خواص آن گیاه را به روغن مورد نظر منتقل می‌کنند.

طرز تهیه روغن‌های گیاهی مانند بنفشه, بادام تلخ یا بادام شیرین

این دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: جوشاندن گیاه مورد نظر در آب، و پس از صاف کردن آب را در روغن پایه که معمولا روغن کنجد یا زیتون است, می‌ریزند و حرارت می‌دهند, پس از  تبخیر آب، روغن مورد نظر بدست می‌آید.

کریمی بیان داشت: گیاه مربوطه مثل گل محمدی را در روغن پایه (روغن کنجد یا زیتون) تا 40 روز در زیر آفتاب قرار می‌دهند( می‌توان در این مدت گلبرگ‌ها  را هم عوض کرد).

 /انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *