صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مجموعه «الصحابة الکرام» رونمایی شد

۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۵:۰۱
کد خبر: ۱۱۸۹۷۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
مجموعه سه جلدی «الصحابة الکرام» با هدف معرفی برخی صحابه پیامبر اعظم(ص) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی رونمایی شد.

به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، «الصحابة الکرام» اثر شیخ محمدعلی احمدیان نجف‌آبادی مجموعه‌ای سه جلدی است که برخی از صحابه پیامبر عظیم‌الشأن را رصد، شناسایی و معرفی می‌کند و تعریفی از عدالت صحابه رسول‌الله(ص) ارائه می‌دهد.

این مجموعه از سوی مرکز احیای اسلامی و اداره همکاری های علمی و پژوهشی و نشر پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی انتشار یافته و همزمان با نسخه چاپی، نسخه دیجیتالی نیز با حضور آیت‌الله محسن اراکی ،حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی و حجت‌الاسلام محمدعلی مهدوی‌راد رونمایی شد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم، ابتدا به بیان شخصیت شیخ محمدعلی احمدیان مؤلف این کتاب پرداخت و گفت: این کتاب اثر علمی بسیار مهم و ویژه‌ای است و به نظرم خوب است رونمایی از این اثر علمی بزرگ و پر اهمیت راه را برای تدوین رشته‌ای در این زمینه هموار کند.
وی افزود: پرداختن به این رشته و راه‌اندازی آن بسیار ضروری است و این رشته می تواند در زمینه معرفی صحابه بسیار تأثیر گذار باشد.
آیت الله اراکی تأکید کرد: امروز در حوزه های علمی و اعتقادی مسلمین، صحابه جایگاه ویژه ای دارند و لازم است که راه برای تدوین رشته های علمی پیرامون رجال اسلامی هموار شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سه گروه افراد در زمان رسول اعظم(ص) در اطراف وی حضور داشتند، اظهار داشت: گروه اول کسانی که نفاقشان کاملا پنهان بود، گروه دوم کسانی که نفاقشان تا حدودی پنهان بود ولی از خود علامت‌هایی نشان می دادند که نفاقشان را آشکار می کرد و گروه سوم کسانی بودند که حتی برای عامه مردم نیز نفاقشان معلوم بود اینها به زبان ایمان اوردند ولی ایمان قلبی به رسول خدا(ص) نداشتند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه کلمه صحابه و اصحاب کاربرد زیادی در قرآن کریم دارد، اظهار داشت: مراد از صحابه و اصحاب معنی لفظی آن نیست بلکه منظور معیت و همراهی رسول الله با قلب و عمل است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *