صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعدام شیخ نمر با هدف فرقه گرایی انجام شد

۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵:۱۶
کد خبر: ۱۱۸۶۰۰
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
دبير شورای عالی امنيت ملی گفت: اعدام شیخ نمر به دست رژیم آل سعود «غیرقابل قبول» و با هدف گسترش فرقه گرایی صورت گرفته است.
به گزارش ، علی شمخانی عصر امروز در ديدار  ابراهیم جعفری، وزیر امور خارجه عراق با تقدير از مجاهدت‌های مردم و دولت عراق در مقابله با گروههای تروريستی تاکيد کرد: عمليات های موفق ارتش و نيروهای مردمی موجب انفعال و عقب نشينی تروريست ها و نويد بخش فرا رسيدن روزهای بازگشت کامل امنيت به عراق و منطقه شده است.

وی تصريح کرد: برخلاف سياست اصولی جمهوری اسلامی ايران که حمايت از خواست و اراده ملت هاست، متاسفانه شاهديم که برخی کشورها برای بمباران و کشتار مردم بی‌دفاع يمن از مزدوران قاتل خارجی مانند بلک واتر استفاده می کنند و روز به روز تنش و ناامني را در منطقه توسعه می‌دهند.

دريابان شمخانی افزود: اعدام يک عالم دينی که خواستار تقريب مذاهب اسلامی و توجه به مطالبات مردمی توسط حاکميت سعودی بود تاسف بار و غيرقابل قبول و برخاسته از سياست های فرقه گرايانه است.

شمخانی با اشاره به کارشکنی عربستان سعودی و همسو شدن اين کشور با اقدامات مخرب رژيم صهيونيستی در مذاکرات هسته ای ميان ايران و 1+5 افزود: بی توجهي حاکمان بی تجربه اين کشور به منافع مسلمانان و کشورهای اسلامی و بکارگيری ظرفيت های خود به عنوان بخشی از جهان اسلام در مسير تخريب و کشتار مسلمانان رويکردی شگفت آور و غيرقابل پذيرش است.

وی با اشاره به اظهارات سران برخی کشورها مبنی بر اينکه داعش تا سال ها در عراق و سوريه خواهد ماند خاطرنشان کرد: کشورهای فرامنطقه ای از درک واقعيت های صحنه و قدرت و توان مردم عراق و سوريه عاجزند و تصور نمی کردند نقشه های آنان براي ايجاد ناامنی و تفرقه با عزم و اراده ملت های مسلمان با شکست مواجه شود.

دبيرشورای عالي امنيت ملي افزود: داعش هر چند تهديدی خطرناک محسوب می شود اما فرصت هايی مانند اتحاد و همدلي در ميان کشورهاي منطقه و ميان ملت هاي مسلمان ايجاد نموده است که با گسترش روابط فرهنگي، سياسي  و همکاري هاي اقتصادي، امنيتي و راهبردي مي تواند زمينه ساز رشد و توسعه بيشتر کشورهاي مسلمان شود.

نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي خاطرنشان ساخت: به منظور تامين امنيت پايدار و رشد و پيشرفت دو کشور ايران و عراق و تبديل شدن به الگويي در روابط منطقه اي، همکاري هاي راهبردي در زمينه هاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و امنيتي بيش از پيش قابل گسترش است.

ابراهيم جعفري وزير امورخارجه عراق نيز در اين ديدار با تقدير از تلاش هاي ارزنده جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي سياسي، امنيتي و نظامي براي مقابله با تهديدات گروه هاي تروريستي بر توسعه همکاري هاي همه جانبه دو کشور و استمرار رايزني ها به منظور حل مسائل منطقه تاکيد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *