صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز داوری آثار رسیده به جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب

۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳:۰۹
کد خبر: ۱۱۷۷۹۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
داوری آثار رسیده به دومین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب آغاز شد.
به نقل از ستاد اطلاع رسانی رویداد‌های ترویج کتابخوانی، ابراهیم حیدری دبیر اجرایی دومین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب از  آغاز داوری آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: داوری‌ طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری ترویج کتاب‌خوانی آغاز شده است و تا آخر دی‌ماه هم ادامه دارد.

 وی ادامه داد: آثار رسیده به جشنواره در دو مرحله مقدماتی و نهایی داوری می‌شوند و در نهایت ۱۰ برگزیده روستایی‌ و عشایر دوستدار کتاب معرفی خواهند شد.

دبیر اجرایی جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب درباره تعداد آثار رسیده گفت: در این دوره از جشنواره، بیش از هشتصد روستا و گروه عشایری از سراسر کشور  طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری‌شان در حوزه کتاب‌خوانی را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند كه نسبت به سال گذشته رشد ۲۵ درصدی داشته است.

به گفته حیدری، طرح‌های ارسالی تنوع زیادی در ابتكار و خلاقیت دارند و از طرفی بسیاری از این طرح‌ها با توجه به ویژگی‌های بومی  مناطق مختلف ایران تدوین شده است كه در عین حال قابلیت اجرا در سراسر كشور را دارد.

وی درباره تركیب داوران این دوره گفت: تعدادی از داور‌ها را استادان حوزه‌ فرهنگ و جامعه‌شناسی تشكیل می‌دهند و طیف دیگری از داور‌ها هم کارشناسان ارشد نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط با فعالیت‌های فرهنگی در سطح روستا‌ها و جوامع عشایری هستند.

دبیر اجرایی جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب درباره‌ی شاخص‌های انتخاب روستا‌ها و عشایر برگزیده در این جشنواره هم گفت: طرح‌ها و ایده‌های ابتکاری ارسالی باید متناسب با نیاز‌های محلی، آیین‌های بومی، و ارزش‌های دینی و ملی باشد. هم‌چنین تاثیرگذاری پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی و مشارکت مردمی و پشتیبانی واحد‌های اجرایی روستا و عشایر از دیگر شاخص‌های مهم در داوری این آثار است. توجه به زنان، جوانان و کودکان در طرح‌های ارسالی و قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق و تازگی کیفیت و محتوا و شیوه اجرا از دیگر شاخص‌های مهم در  داوری آثار است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *