صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زندگینامه "مهتاب کرامتی" + تصاویر

۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲:۰۶
کد خبر: ۱۱۷۷۲۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - مهتاب کرامتی (زاده ۲۵ مهر ۱۳۴۹ در تهران) بازیگر زن سینمای ایران است.
به گزارش گروه  فرهنگی ،مهتاب کرامتی(Mahtab keramati) متولد ۲۵ مهر ۱۳۴۹ در تهران، بازیگر زن سینمای ایران است. او در بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن مکمل را برای بازی در فیلم بیست به‌دست‌آورد.



مهتاب کرامتی شیخ الاسلامی تحصیلاتش را در رشته میکروبیولوژی با مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی به پایان رساند.









دوره را در کلاسهای آزاد بازیگری می‌گذراند و همان جا برای ایفای نقش هلن در فیلم - مجموعه مردان آنجلس انتخاب می‌شود. کرامتی با همین مجموعه شناخته می‌شود ولی نمی‌تواند از این موقیعت استفاده مناسبی کند. سال ۱۳۷۷ در مردی از جنس بلور به کارگردانی سعید سهیلی ایفای نقش می‌کند که نمی‌تواند درخششی برایش محسوب شود.









یک سال پس از آن در فیلم مومیایی ۳ و مرد بارانی بازی می‌کند. اولین فیلم کمدی خوش ساخت با بازی پرویز پرستویی بود که جای کار چندانی برای او به نقش یک دلال عتیقه نداشت و دومین فیلم به کارگردانی ابوالحسن داوودی با بازی ابوالفضل پورعرب بود که در آن ایفاگر نقش یک وکیل بود. کرامتی برای همین کاندیدای دریافت جایزه از هجدهمین جشنواره فیلم فجر می‌شود. سال ۱۳۷۹ را درحالی به پایان برد که یک مجموعه تلویزیونی و یک فیلم سینمایی را به کارنامه‌اش اضافه کرده بود.

 
مریم مقدس باز هم یک اثر تاریخی مذهبی به کارگردانی شهریار بحرانی بود. که به صورت فیلم/ مجموعه تلویزیونی ساخته شد و بهشت از آن تو تجربه‌ای متفاوت از علیرضا داوودنژاد بود که بازی خوب کرامتی به آن جلوه داد.

سال ۸۰ تنها به بازی در مجموعه تلویزیونی خاک سرخ می‌پردازد که اولین تجربه تلویزیونی حاتمی کیا محسوب می‌شود.

او نقش یک زن جنوبی که به دنبال دخترش می‌گردد برای دومین بار رویاروی پرویز پرستویی قرار می‌گیرد که شاید تا به امروز بهترین بازی کرامتی در یک اثر محسوب می‌شود.

پس از آن در سال ۸۱ در اکشن ملاقات با طوطی همراه با ماهایا پطروسیان و محمدرضا فروتن ظاهر می‌شود که دومین همکاری او علیرضا داوودنژاد محسوب می‌شود. شاه خاموش در سال بعد به کارگردانی همایون شهنواز تجربه ناموفقی تاریخی بود و نتوانست هیچ موفقیتی چه از لحاظ تجاری و چه از لحاظ هنری برای او در پی داشته باشد. هشت پا حاصل سومین همکاری او با علیرضا داودنژاد می‌باشد.
پس از آن در همکاری با سیروس الوند رستگاری در هشت و بیست دقیقه را بازی می‌کند که در آن با شهاب حسینی و بهرام رادان همبازی است. وی در فیلم زندگی خصوصی آقا و خانم میم هم بازی ابراهیم حاتمی کیا می‌باشد.
 
وی بعنوان سفیر حسن نیت یونیسف فعالیت می‌کند.

آثار مهتاب کرامتی:

سینما:

مردی از جنس بلور (سعید سهیلی - 1377)
مومیائی 3 (محمدرضا هنرمند - 1378)
مرد بارانی (ابوالحسن داودی - 1378)
بهشت از آن تو (علیرضا داودنژاد - 79-1380)
ملاقات با طوطی (علیرضا داودنژاد - 1381)
شاه خاموش (همایون شهنواز - 1382)
هشت پا (علیرضا داودنژاد - 1382)
رستگاری در هشت و بیست دقیقه (سیروس الوند - 1383)

مجموعه های تلویزیونی:
مردان آنجلس (مجموعه - فرج الله سلحشور - 77-1376)
مریم مقدس (مجموعه - شهریار بحرانی - 1379)
خاک سرخ (مجموعه - ابراهیم حاتمی کیا - 80-1379) 

/






برچسب ها: سینما سینما سینما تئاتر تئاتر تئاتر خبرگزاری میزان خبرگزاری میزان خبرگزاری میزان گزارش گزارش گزارش سفیر سفیر سفیر هنرمند هنرمند هنرمند همکاری همکاری همکاری مجازی مجازی مجازی فضای فضای فضای فضای رسانه ای فضای رسانه ای فضای رسانه ای شهریار بحرانی شهریار بحرانی شهریار بحرانی هم‌بازی هم‌بازی هم‌بازی سیروس الوند سیروس الوند سیروس الوند بهشت بهشت بهشت هشت هشت هشت گروه گروه گروه مجموعه تلویزیونی مجموعه تلویزیونی مجموعه تلویزیونی علیرضا داوود نژاد علیرضا داوود نژاد علیرضا داوود نژاد خصوصی خصوصی خصوصی خاک سرخ خاک سرخ خاک سرخ فیلم زندگی فیلم زندگی فیلم زندگی انتشار اخبار و مطالب تحلیلی انتشار اخبار و مطالب تحلیلی انتشار اخبار و مطالب تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی سایر رسانه های داخلی و خارجی سایر رسانه های داخلی و خارجی مردبارانی مردبارانی مردبارانی رستگارانی رستگارانی رستگارانی آقا و خانم آقا و خانم آقا و خانم حسن نیبت حسن نیبت حسن نیبت Mahtab keramati Mahtab keramati Mahtab keramati

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *