نوشیدن قهوه اثرات پیشگیرانه بر آنفولانزا دارد
نوشیدنی قهوه در فصل زمستان میتواند یک اثر پیشگیرانه بر ابتلا به آنفلوآنزای مرگبار فصلی داشته باشد.
به گزارش ، پژوهشگران توصیه میکنند نوشیدن قهوه میتواند خطر ابتلا به مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی و یا دیابت را تا حد زیادی کاهش دهد.
گفتنی است نوشیدنی 4 الی 5 فنجان کوچک قهوه در روز میتواند خطر ابتلا
به مرگ زودرس را در افراد کاهش دهد. بررسیها نشان میدهند، کارشناسان
این نتایج را از حدود 90 هزار و 317 فرد بزرگسال در فاصله سالهای 1998 تا
2009 به دست آوردهاند.
البته کارشناسان نوشیدن این حجم قهوه را به افرادی که دچار تپش قلب،
حساسیت به کافئین و یا استرس مزمن هستند توصیه نمیکنند و تنها پیشنهاد
میکنند افراد به صورت منظم هر روز مقداری قهوه را در رژیم غذایی روزانه
خود قرار دهند.
براساس تحقیقات افرادی که قهوه مینوشند کمتر دچار بیماریهایی چون
بیماریهای مزمن تنفسی، دیابت، ذات الریه، آنفلوآنزا و حتی بیماریهای عصبی
چون تمایل به خودکشی میشوند.
این نتایج حاصل تحقیقات پژوهشگران مؤسسه ملی سرطان در کشور انگلستان
بوده است. پژوهشگران مواد مفید چون ترکیبات فعال بیولوژیکی، پتاسیم و
کافئین را در قهوه شناسایی کردهاند.
در عین حال نوشیدن بیش از حد قهوه نیز میتواند باعث ابتلا به سرطان
کبد در افراد شود. پژوهشگران مصرف قهوه را در ساعات اولیه روز توصیه
میکنند.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *