میوه ای با خواص آنتی اکسیدانی بالا
طبق مطالعه اخیر محققان، تمشک سیاه در مقایسه با سایر میوه های توتی دارای فوایدی به مراتب بیشتر برای سلامت است.
به گفته محققان،
رادیکال های آزاد، محصولات جانبی و طبیعی تولید انرژی هستند که می توانند
بر بدن تاثیر گذاشته و با بروز بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی، سرطان،
آرتروز، سکته یا بیماری های تنفسی مرتبط هستند.
محققان
این تیم تحقیق به سرپرستی «آنا مالگورزاتا»، محتوای فنولیک ها و
آنتوسیانین های موجود در تمشک سیاه، تمشک قرمز و شاه توت را اندازه گیری
کردند تا فواید سلامتی و میزان آنتی اکسیدان های آنها را برآورد نمایند.
قبلا اثبات شده است که میزان فعالیت آنتی اکسیدانی محصولات طبیعی ارتباط مستقیمی با خواص بیشتر آن برای سلامت دارد.
محققان
در این مطالعه دریافتند که تعداد آنتی اکسیدان های موجود در تمشک سیاه در
مقایسه با سایر میوه های مورد مطالعه سه برابر بیشتر بود. از اینرو محققان
توصیه می کنند که این میوه در رژیم غذایی گنجانده شود.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *