صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زعفران عامل محافظ در مقابل سرطان کبد

۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰:۰۱
کد خبر: ۱۱۶۷۸۶
طبق یک مطالعه جدید، زعفران بسیار برای سلامت کبد مفید است.
به گزارش ، زعفران دارای مزایای زیادی برای سلامت بوده که یکی از آنها، محافظت بدن در مقابل سرطان کبد است.

طبق یافته محققان دانشگاه امارات، بیومولکول موجود در این ادویه طلایی برای سلامت کبد مفید است. «کروسین» موجود در زعفران می تواند محافظ خوبی در مقابل نوع کشنده سرطان کبد باشد.

دکتر «آمر امین»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هدف این مطالعه بررسی عملکرد شیمیایی بیومولکول اصلی زعفران موسوم به کروسین در مقابله با سرطان کبد ایجاد شده در موش ها بود. در این مطالعه مکانیسم های این ماده و تاثیرات ضدتوموری آن مورد پژوهش واقع شد.»

این تیم، تاثیر ضدسرطانی کروسین را بر روی مدل های آزمایشی تولید سرطان کبد از طریق مطالعه فعالیت های ضداکسایشی و ضدالتهابی کروسین در محیط آزمایشگاه مورد پژوهش قرار داد و به این یافته دست یافت.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *