صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکنش آمریکا و انگلیس به شهادت شیخ نمر

۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۸:۵۴
کد خبر: ۱۱۶۷۱۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
وزارت امور خارجه آمریکا و انگلیس در بیانیه هایی به شهادت شیخ نمر النمر به دست رژیم سعودی واکنش نشان دادند.
به گزارش سرویس بین الملل ؛وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای نسبت به اعدام شیخ نمر به دست رژیم آل سعود ابراز نگرانی کرد.

در این بیانیه که از سوی جان کربی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی این کشور صادر شد، آمده است: مطلع شده‌ایم که دولت عربستان اعلام کرده که 47 تن را اعدام کرده است. ما پیش‌تر نیز درباره فرایندهای حقوقی در عربستان ابراز نگرانی کرده‌ و این نگرانی‌ها را به اطلاع عالی‌رتبه‌ترین مقام‌های دولت این کشور رسانده‌ایم.

بر این خواسته خود تأکید داریم که دولت عربستان باید به حقوق بشر احترام بگذارد و از آن محافظت کند و از اعمال رویه‌های قضایی شفاف و عادلانه در تمامی پرونده‌ها اطمینان حاصل نماید.

آمریکا همچنین از دولت عربستان می‌خواهد که اجازه ابراز عقاید مخالف را بدهد و با رهبران تمامی جوامع برای جلوگیری از بروز تنش در پی این اعدام‌ها همکاری کند.

در این بیانیه امده است : ما به طور خاص نگران این هستیم که اعدام شیخ نمر، روحانی برجسته شیعه و فعال سیاسی خطر تشدید تنش‌های فرقه‌ای را در زمانی ایجاد کند که لازم است این تنش‌ها فورا کاهش یابند.

کربی می افزاید: در چنین شرایطی ما بر لزوم افزایش تلاش‌های رهبران منطقه با هدف کاستن از تنش‌های منطقه‌ای تأکید داریم.

در همین حال وزارت خارجه انگلیس پس از اعلام خبر اعدام شیخ باقر نمر النمر روحانی برجسته عربستانی، بدون محکوم کردن این اقدام، تنها با استفاده از مجازات اعدام اعلام مخالفت کرده است.
 
در بیانیه کاملا خنثی سخنگوی وزارت خارجه انگلیس آمده است: انگلیس مخالف مجازات اعدام در هر شرایط و هر کشوری است. مجازات اعدام شأن انسانی را زیر سوال برده و هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد بازدارندگی‌ای ایجاد می‌کند.
 
این بیانیه می‌افزاید: وزیر خارجه به طور مداوم مسائل حقوق بشری را با همتایانش در کشورهای مورد نگرانی از جمله عربستان سعودی، در میان می‌گذارد. ما به دنبال ایجاد روابط مستحکم و کامل هستیم تا بتوانیم در ارتباط با آنچه با یکدیگر اختلاف نظر داریم، از جمله مسئله حقوق بشر، صریح باشیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *