صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جایزه مصطفی(ص) باعث هم‌افزایی کشورهای جهان اسلام می‌شود

۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۱۱۵۶۷۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جهان امروز کشورها برای قدرت نمایی باید در حوزه علم و فناوری غنی باشند، گفت: جایزه مصطفی(ص) می‌تواند کمک زیادی به اتحاد کشورهای اسلامی در زمینه علم و فناوری باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ،  محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت جایزه مصطفی(ص) بیان کرد: تحقیقات و فعالیت‌های پژوهشی که جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در زمینه علم و فناوری داشته و توانسته به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای هم در این حوزه دست پیدا کند، افتخار بزرگی برای کشور ایران است که همین موضوع موجب شده که ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشتاز در حوزه علم و فناوری موقعیت خود را تثبیت کند.

این عضو انجمن ریاضی ایران افزود: ظرفیت‌های ایران در حوزه علم و فناوری موجب مطرح شدن موضوع جایزه مصطفی(ص) تاکنون شده و خوشبختانه این جایزه مورد استقبال کشورهای اسلامی هم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امروزه علم نشان دهنده قدرت کشورهاست، خاطر نشان کرد: برای پی بردن به اهمیت و تاثیر جایزه مصطفی(ص) باید بگویم که در جهان امروز قدرت کشورها بر اساس میزان تسلط و دسترسی آنها به علم و فناوری سنجیده می‌شود. در واقع مانند گذشته نیست که کشورها به واسطه برخورداری از معادن و سلاح‌های کشتار جمعی اعمال قدرت کنند.

این استاد دانشگاه در مورد هم افزایی قدرت کشورهای اسلامی از طریق برگزاری جایزه مصطفی(ص) توضیح داد: این جایزه می‌تواند کمک زیادی به اتحاد و هم افزایی قدرت کشورهای اسلامی در حوزه علم و فناوری کند و اتحاد این کشورها موقعیت شان را از لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ارتقا می‌دهد.

وی همچنین تصریح کرد: امیدواریم جایزه پیامبر مصطفی(ص) که امسال اولین دوره آن برگزار می شود و در حقیقت به معرفی دانشمندان جهان اسلام می‌پردازد، شروع خوب و گام مثبتی برای تاکید بر ظرفیت‌های کشورهای اسلامی و معرفی آن‌ها به سایر کشورها و همسو کردن ظرفیت‌ها با یکدیگر برای رسیدن به هدف است.

زاهدی با اشاره به عدالت محور بودن جایزه مصطفی(ص) ادامه داد: اگر جایزه مصطفی(ص) به اهدافی که در نظر گرفته است، برسد، یقینا عدالت محوری که سیره پیامبر عظیم‌الشان اسلام نیز هست، به واسطه آن محقق می‌شود. هر چند که این هدف بلند مدت است و امیدواریم این حرکت علمی موجب وحدت و هم افزایی کشورهای اسلامی در زمینه علم و فناوری شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *