صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش میزان از 1459 روز پیش+فیلم و عکس/ 9دی؛ انقلاب سوم/ همه آمده بودند/ روزی که ملت کار را تمام کرد

۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶:۵۹
کد خبر: ۱۱۵۳۱۱
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
خبرگزاری میزان-نهم دی یکی از روزهای فراموش ناشدنی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است؛ روزی که مردم سراسر ایران اسلامی فارغ از هرگونه تمایلات و گرایشات سیاسی و اجتماعی به صحنه آمدند تا از خاندان رسالت و ولایت فقیه که عمود وحدت و استقلال کشور است، حمایت کنند.

-گروه سیاسی: قرآن مجید در آیه ۵ سوره ابراهیم میفرماید:  وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَى بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللّهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَاتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ: و در حقيقت، موسى را با آيات خود فرستاديم [و به او فرموديم‏] كه قوم خود را از تاريكيها به سوى روشنايى بيرون آور، و روزهاى خدا را به آنان يادآورى كن، كه قطعاً در اين [يادآورى‏]، براى هر شكيباىِ سپاسگزارى عبرتهاست.

ایام الله از روزهایی است که قوم و ملتی از ظلمات بیرون می آیند و به نورهدایت روشن می‌شوند وخداوند از پیامبرانش میخواهد این روزها رابه آنان مکررا یاد آوری کنند.

نهم دی یکی از روزهای فراموش ناشدنی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است؛ روزی که مردم سراسر ایران اسلامی فارغ از هرگونه تمایلات و گرایشات سیاسی و اجتماعی به صحنه آمدند تا از خاندان رسالت و ولایت فقیه که عمود وحدت و استقلال کشور است، حمایت کنند
.

در تاریخ 37 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران دشمنان و معاندان از بکارگیری هر ترفند و حیله و ابزاری برای مقابله و به زانو درآوردن نظام جمهوری اسلامی دریغ نورزیدند؛استکبار جهانی که در استراتژی تعیین شده‌اش غارت منابع و تصرف بازارهای ملل مسلمان در اولویت قرار داشت پس از طلیعه انقلاب اسلامی ایران غافلگیر شد و درصدد برآمد ضمن مقابله با این نظام نوبنیاد اجازه ندهد الگوی انقلاب اسلامی که همان ضرروت استقلال، فاعلیت و خودبنیادی ملل مسلمان است، در سایر جوامع و ممالک اسلامی منتشر شود.



به همین منظور استکبار جهانی از همان بدو پیروزی انقلاب اسلامی دو خط نفوذ و فتنه را به موازات هم پی گرفت؛ نفوذ در عناصر و کارگزاران سست اراده که غرب را قبله عالم می دانستند (و می دانند) و ایجاد فتنه و نفاق در میان آحاد جامعه.


در سال 88 در حالیکه کشتی انقلاب اسلامی در آستانه چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی امواج و تلاطمات عدیده‌ای را پشت سرگذاشته بود، انتخاباتی باشکوه برگزار شد و در حالیکه مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات مزبور نشان از ظفرمندی الگوی مردم سالاری دینی داشت و چشمان ناظران بین‌المللی را خیره کرده بود، نقشه ترسیم شده در اتاق‌های فکر مستقر در لندن،واشنگتن و تل آویو با غفلت و خیانت برخی عناصر داخلی به مرحله اجرا درآمد و حلاوت مشارکت 85 درصدی مردم را با دروغ بزرگ تقلب که اسم رمز آشوب بود، به تلخی کشاند.

جریان فتنه که نسخه‌هایش از لندن و واشنگتن تجویز می‌شد توانست با بهره‌گیری از جاه‌طلبی برخی خواص و نخبگان و خیانت تعدادی از مزدوران، به مدت 8 ماه در کشور آشوب به پا کند و ضمن وارد آوردن خسارت‌های فراوان مادی و معنوی، دشمن قسم خورده گفتمان انقلاب اسلامی یعنی نظام سلطه و استکبار جهانی را امیدوار کند.



یکی از اقدامات جریان فتنه که از بدو شکل گیری، توسط طراحان به عنوان راهبردی کلان مطمح نظر قرار گرفته بود؛ قبح زدایی از مظاهر فساد و بی‌دینی با عناوین پرطمطراقی همچون آزادی و نواندیشی بود. استکبار جهانی و در راس آن‌ها آمریکا که با تبعیت از نظریه پردازانی همچون ساموئل هانتینگتون، دانسته بودند تفکر اسلام ناب تنها رقیب الگوی لیبرال دموکراسی است، ایام فتنه 88 را محملی مناسب برای پیاده سازی اغراض خود درضدیت با گفتمان اسلام ناب دانستند.

محرم 88 فرارسیده بود و حدود چندماه از اتمام حجت نظام با عناصر داخلی فتنه می‌گذشت اما عطش قدرت و همچنین وعده‌های رسیده از آن سوی مرزها مانع از بازگشت و توبه سران داخلی فتنه بود. از سویی دیگر بوق‌های تبلیغاتی دشمن نیز در داخل و خارج برای تدارک آشوب در روز عاشورا برنامه ریزی می‌کردند؛ در شب عاشورا یکی از سران فتنه با علم به اینکه اوضاع ملتهب است برای التهاب آفرینی بیشتر، برنامه سخنرانی تدارک دید و آن برنامه که با رقص و کف و سوت مستمعین در شب عاشورا همراه بود به عنوان مانور آشوب طلبان روز عاشورا درنظر گرفته شد.



در روز عاشورا نیز که مصادف با 6 دی 88 بود، چماقداران و مزدوران فتنه‌گر به خیابان‌ها آمدند و ضمن هتک حرمت عزای سالار شهیدان هر عمل منافی عفت و اخلاق را انجام دادند؛ در گزارشی که سه روز قبل در رابطه با عاشورای 88 منتشر کرده به صورت مبسوط به این واقعه پرداخته است که متن گزارش مزبور را می توانید اینجا بخوانید.


در روز 9 دی مردم ایران اسلامی از هر قشر و طبقه و دین و آیینی در سراسر کشور به خیابان‌ها آمدند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از قله‌های فراموش ناشدنی را فتح کردند و با بصیرت و موقعیت شناسی خود فضای غبارآلود را شکستند با اتکاء به ایمان و اراده الهی روزی ماندگار را در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند.

"این تظاهرات، بزرگ ترین اجتماع در تهران از زمان تشییع پیكر آیت الله خمینی در سال 1989 به این طرف است"؛ این گزارش تحلیگر روزنامه نیویورک تایمز از حماسه 9 دی است؛ حماسه‌ای که میخ آخر را به تابوت جریان فتنه زد و ماهیت پلید فتنه گران داخلی و خارجی را برای آحاد مردم آشکار کرد.


ندای لبیک یا حسین(ع) که در روز 9 دی توسط حماسه آفرینان این روز سر داده شد، ندای لبیک یا خمینی و لبیک یا خامنه‌ای بود؛ ندایی که انزجار ملت ایران را از هتک حرمت کنندگان به خاندان رسالت به همراه داشت.

در نهم دی ماه 88 امت ولایتمدار ایران بصیرت خود را ثابت کردند و این روز را به جلوگاه بصیرت تبدیل کردند. مقام معظم رهبری در 19 دی سال 88 در دیدار با مردم قم در رابطه با حماسه 9 دی فرمودند: روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمى نگه میدارد تا راهنماى دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فى نفسه با روزهاى دیگر فرقى ندارد؛ این حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدتهاى یاران حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز، این خطورت و اهمیت را میبخشد. روز نوزدهم دى هم همین جور است، روز نهم دىِ امسال هم از همین قبیل است. نهم دى با دهم دى فرقى ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت - که آن حرکت برخاسته از همان عواملى است که نوزدهم دىِ قم را تشکیل داد؛ یعنى برخاسته ى از بصیرت است، از دشمن‌‌‌‌‌شناسى است، از وقت‌‌‌‌‌شناسى است، از حضور در عرصه‌ى مجاهدانه است - روز نهم دى را هم متمایز می‌کنند.

مطمئن باشید که روز نهم دى امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزى شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرائط کنونى - که شرائط غبارآلودگىِ فضاست - این حرکت مردم اهمیت مضاعفى داشت؛ کار بزرگى بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن على (علیه السّلام) را مى‌‌‌بیند. این کارها کارهائى نیست که با اراده‌‌‌‌ى امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهى است؛ همان طور که امام در یک موقعیت حساسى - که من بارها این را نقل کرده‌‌‌‌ام - به بنده فرمودند: «من در تمام این مدت، دست قدرت الهى را در پشت این قضایا دیدم». درست دید آن مرد نافذِ بابصیرت، آن مرد خدا.

حماسه مردمی 9 دی البته با واكنش‌های مضحكی از سوی مخالفان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی روبرو شد. آنها ابتدا سعی كردند جمعیت میلیونی مردم را زیر سوال ببرند و آنرا چیزی در حد راهپیمایی‌های معمولی و سنتی و یا حتی كمتر از آن قلمداد كنند، اما خودشان می‌دانستند كه اشتباه می‌كنند. بنابراین برای توجیه این جمعیت عظیم، به توهین و تمسخر مردم ایران متوسل شدند و كارشان به جایی رسید كه ملت ایران را ملتی گرسنه معرفی كردند كه به خاطر یك ساندیس به خیابان آمده است!

در ادامه بخش هایی از صحبت های مسئولان نظام را در خصوص یوم الله 9 دی می خوانیم:


مقام معظم رهبری-حضرت آیت الله سید علی خامنه ای

در قضیه‌ی ۹ دی سال ۸۸ یک نکته اساسی است و آن نکته برمیگردد به هویت انقلاب و ماهیت انقلاب. یعنی همان روحی که حاکم بود بر اصل انقلاب ما و آن حضور عظیمِ بینظیرِ تاریخی در سال ۵۷، همان روح در ماجرای ۹ دی نشان داده شد؛ کمااینکه در قضایای گوناگونِ دیگر هم نشان داده شده، لیکن در ۹ دی به شکل بارزی نشان داده شد؛ به طوری که جای انکار و تردید و تأمل برای هیچ کس از بدخواهان و دوستان و دشمنان و دیگران باقی نگذارد. آن روح چه بود؟ روح دیانتِ حاکم بر دلهای مردم بود. پس اینجا ما دو تا عنصر در کنار هم داریم: یک عنصر، عنصر مردم است؛ که مردم در هر کشوری، در هر جامعه‌ای، اگر چنانچه همت کنند، بصیرت به خرج بدهند، عمل کنند و وارد میدان بشوند، میتوانند همه‌ی مشکلات را حل کنند. یعنی بزرگترین کوه‌ها در مقابل حضور مردم از بین میرود؛ میتوانند کوه‌های بزرگ را جابه‌جا کنند. این یک حقیقت آشکاری است که بسیاری از تحلیلگران اجتماعی در کشورهای اسلامی و دیگر کشورها آن را درست لمس نکردند، درک نکردند؛ ما این را لمس کردیم. هنر بزرگ امام بزرگوار ما هم همین بود.

من یک وقتی، پانزده سال، بیست سال پیش، به یکی از فعالان عرصه‌ی مبارزات ضد استعماری - که خب، آدم معروفی است؛ نمیخواهم اسم بیاورم - این را گفتم؛ او رفت بلافاصله این نسخه را عمل کرد. ما این را حس کردیم. گفتم هنر امام بزرگوار ما این بود که مردم را وارد صحنه کرد. مردم با جسمشان، با حضورشان آمدند و آنچه را که میخواستند، آنچه را که بر آن همت گماشته بودند، با حضور خودشان تثبیت کردند. همه‌ی موانع سیاسی و غیر سیاسی و استعمار و قدرتهای عظیم جهانی که بر امور ملتها مسلطند، در مقابل این حادثه مجبورند عقب‌نشینی کنند. الان هم همین جور است. الان هم در هر نقطه‌ای از دنیا اگر ملتها وارد میدان بشوند با یک هدف مشخص، با شعارهای مشخص، و اگر آن ایمان راسخ در دل و همچنین عمل صالح در کنار این ایمان راسخ وارد میدان شود، هیچ مانعی در مقابل آنها قادر بر مقاومت نیست. این یک نسخه است؛ این نسخه را امام بزرگوار ما در انقلاب ما عمل کرد. خدای متعال به امام کمک کرد و در بیان او این نفوذ و تأثیر را قرار داد که در دلهای مردم اثر گذاشت؛ مردم، مؤمن به آن راه و به آن هدف شدند و به دنبال این ایمان، عمل خودشان را انجام دادند. عمل صالح، یعنی همان عملِ متناسب با ایمان. در همه جا همین جور است. لذا در اینجا کاری انجام گرفت که برای همه‌ی تحلیلگران سیاسىِ جهانی غیر قابل باور بود و متحیر ماندند؛ هم قدرتمندان، هم حاشیه‌ها، هم دنباله‌ها، هم دامنه‌ها. بنابراین عنصر اول، عنصر حضور مردم است.

رئیس قوه قضائیه-آیت الله صادق آملی لاریجانی

آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در جلسه هفتم دی ماه 94 با مسئولان عالی قضایی ضمن گرامیداشت یوم‌الله 9 دی این روز را یك روز تاریخی برای كشور دانست و با اشاره به فتنه سال 88 اظهار داشت: فتنه‌ای در كشور رخ داد و همه ما شاهد آثار مخرب ناشی از این فتنه در كشور بودیم.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی با تأكید براینكه اگر حماسه 9 دی نبود بساط فتنه به این زودی‌ها جمع نمی‌شد، گفت: این حماسه عظیم حركتی خودجوش ناشی از بصیرت، خودآگاهی و موقعیت‌شناسی مردم بود و به روشنی دیدیم كه اگر مردم با بصیرت خود به میدان بیایند چه حماسه‌ای خلق می‌شود.

رئیس قوه قضائیه به موضوع حلم و صبر نظام در فتنه اخیر اشاره و تصریح كرد: در قبال فتنه، مهم هوشیاری همه است و توجه به آنچه كه زمینه‌های خلق یك فتنه را فراهم می‌كند، چرا كه تاریخ می‌تواند تكرار شود، به همین دلیل همه باید هوشیار بوده و به علل و عوامل آن توطئه عظیم توجه كنند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینكه آنچه طمع دشمن در نظام را ایجاد بكند، عامل ایجاد فتنه است، افزود: دشمنان در اصل نظام طمع كرده بودند و ما شاهد این بودیم كه شعارها در زمان فتنه به سمت ولایت فقیه و مردم‌سالاری دینی به عنوان اركان اصلی نظام جمهوری اسلامی معطوف شده بود.

آیت‌الله آملی لاریجانی در خصوص نكات عبرت‌آموز حماسه 9 دی گفت: مشكل فتنه این است كه در آن حق و باطل خلط می‌شوند و در یك فضای غبارآلود نمی‌توان حق را از باطل تشخیص داد.

خوشبختانه افراد با بصیرت در همین فضای غبارآلود هم می‌توانند تشخیص دهند دشمن به چه چیز طمع كرده و حق را از باطل تمییز می‌دهند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینكه انقلاب در مسیر خویش، فتنه‌های بسیاری را بارها به خود دیده است، تأكید كرد: حماسه بصیرت‌آفرین 9 دی و فتنه سال 88 از عبرت‌های نادر بعد از انقلاب بود و ما امیدواریم كه خداوند همواره توفیق تمییز حق از باطل را عنایت كند.


رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران-حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی

9 دی ، روز دفاع ملت ایران از خاندان رسالت، دفاع از نظام، قانون و دفاع از ولایت فقیه و ولی فقیه بود.


رئیس مجلس شورای اسلامی-علی لاریجانی

روز 9 دی که به حق آن را ایام الله نامیده‌اند را گرامی می‌داریم، رهبر معظم انقلاب فرمودند راهپیمایی 9 دی تجلی قدرت خدا و حرکت ماندگاری در تاریخ انقلاب است و به حق چنین بود زیرا بعد از توطئه داخلی و خارجی عنایت الهی بر اراده ملت تجلی یافت و در قیام 9 دی فتنه سال 88 خاتمه پیدا کرد.در طول تاریخ انقلاب حرکت انقلابی امت اسلامی همیشه در بزنگاه سرنوشت ساز بوده است این حرکت جوشان ملت بود که انقلاب اسلامی را به وجود آورد و با پیوستن ملت بزرگ ایران در جنگ بود که سرنوشت جنگ عوض شد، این قیام ملت بود که 23 تیر قائله 18 تیر را ختم کرد، و این بار قیام هنرمندانه ملت ایران در 9 دی طراحی دشمن را نقش بر آب کرد اما قیام 9 دی درس‌های گرانقدر برای امروز و آینده ایران دارد.

سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 

ملت شریف ایران اسلامی در یوم‌الله نهم دی ماه 1388 با شور و شعور آگاهانه و هوشیارانه خود، زیباترین تجلی بصیرت دینی را به نمایش گذاشتند و حماسه‌ای جاوید آفریدند.
حماسه نهم دی، بسان تازیانه‌ای بر مرکب آنها بود که مردد در انتخاب جبهه حق و باطل و گرفتار نفاق بودند تا زودتر صف خود را برگزینند و جامعه اسلامی از آفت این عارضه شوم قدری پاک‌سازی شود.

سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه

فتنه 88 خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی بود که با حماسه 9 دی خنثی شد و این تنها نصرت‌الهی بود که بیداری اسلامی بعد از فتنه 88 در جهان اسلام توسعه یافت.
پس از اینکه مردم «نه» بزرگی در حماسه آفرینی 9 دی به بدخواهان و فتنه گران گفتند، عده‌ای «نه» مردم را دیدند ولی در پشت پرده نفاق قرار گرفتند.


سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور

روز نهم دی به عنوان روزی حماسی، در تاریخ سیاسی ملت ایران ماندگار شده است، روزی که یکپارچگی آحاد ملت را در پیروی از رهبری نظام برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت و دیگر نمی توان این حماسه را انکار و یا از ارزش آن کاست، بلکه حماسه نهم دی، امروز سنجه وفاداری، پایبندی و علاقه‌مندی به جمهوریت و اسلامیت نظام است، ملّتی که با ثبت روزی ماندگار در صفحات زرّین تاریخ این انقلاب و حماسه‌ای سترگ در یوم‌الله 9 دی توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب نموده و چشمان فتنه و فتنه‌گران را کور کردند که بی‌تردید این حرکت عظیم، حاصل الطاف همیشگی و بیکران ذات اقدس الهی به ملت شریف ایران اسلامی بوده است.


سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین

اجتماع بزرگ ۹ دی پاسخ محکمی به فتنه گران و اغتشاگران بود. مردم ما با حضور حماسی خود در روز ۹ دی پاسخ محکمی را به فتنه گران و آشوبگران دادند و جمعیت آنقدر زیاد بود که جای سوزن انداختن نبود و اکثر مردم در خیابان ولیعصر(عج) تهران تلاش داشتند تا خود را به میدان ولیعصر(عج) که کانون اصلی برنامه بود برسانند.
صدا و سیما هم پیش بینی جمعیت دهها میلیونی ۹دی را نمی کرد،من از میان انبوه جمعیت با آقای ضرغامی تماس گرفتم و درخواست فوری بالگرد جهت فیلمبرداری کردم.


سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه

9 دی لیله‌القدر انقلاب اسلامی ایران است و این ارزش زمان است.فتنه‌گران در سال 88 با آشوب تلاش می‌کردند تا دست ملت را از دست امام زمان رها کنند و کاری کنند که مردم ولایت فقیه را در نبرد جهانی تنها بگذارد.فتنه‌گران در این سال به عظیم ترین گنجینه معنوی و دینی مسلمانان یعنی امام حسین (ع) و عاشورا حمله کردند و خیال می‌کردند با این اقدام می‌توانند، پیوند اهل بیت و مردم را مورد خدشه قرار دهند.
در واقع 9 دی باطل السحر فتنه بود. حماسه‌ای که در 9 دی سال 88 به وقوع پیوست، انقلاب را بیمه کرد. حماسه‌ای که در 9 دی ماه خلق شد، عظمت را به ملت ایران برگرداند و ملت ایران بار دیگر در عرصه جهانی درخشید.


سردار سید‌مسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح

حماسه نهم دی ماه سال 88، شکست کودتا علیه انقلاب اسلامی را قطعی کرد. البته نباید از سایر سناریو های کودتایی دشمن غافل باشیم.
حماسه نهم دی، انقلاب اسلامی را از یک گذرگاه خطرناک به سلامت عبور داد و رویداد مهمی در تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی است و لذا اهتمام و یا عدم اهتمام به این مسأله یکی از نشانه هایی است که بخصوص گروه ها و جریان های  سیاسی در کشور با آن شناخته می شوند. کسانی که سعی دارند حماسه 9 دی دیده نشود و یا آنرا کمرنگ می کنند، در ادامه و دنباله همان فتنه بزرگ بحساب می آیند.


سردار بهمن کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس

فتنه سال 88 یک کودتای بزرگ به سرکردگی استکبار جهانی و مزدوری عده ای در داخل کشور بود که باید سال ها بگذرد تا پیشینه و اهداف این فتنه مشخص شود.
در حماسه 9 دی سال 88 نیز مردم به فرمان رهبر معظم انقلاب از اسلام، نظام اسلامی و تمامیت ایران حمایت کردند.9 دی تبلوری از دفاع مقدس بود و دشمنان ما بدانند که دفاع مقدس همچنان ادامه دارد زیرا دفاع مقدس ما مربوط به دوران خاصی نیست بلکه این فرهنگ در امتداد زمان تعریف می شود.


سردار محسن کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ

 از ابتدای انقلاب تاکنون وحدت همه ملت باعث پیروزی و تداوم انقلاب شده است. وحدتی که بر محور ولایت بوده و در عرصه های مختلف جنگ و فتنه باعث ماندگاری انقلاب اسلامی ایران شده است.
هیچ گاه بسیجیان فتنه سال 88 را فراموش نمی کنند اگرچه دشمنان هدفشان گرفتن وحدت از ملت ایران است و فتنه گران در انتخابات می خواستند قانون را زیرپا بگذارند ولی مردم بابصیرت و آگاه  ایران وارد عمل شده و حماسه 9 دی را آفریدند.مردم ایران در حماسه 9 دی ثابت کردند که عشق به ولایت دارند.


امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)

 9 دی‌ماه 88 روز ظهور و بروز زیباترین صحنه‌های بصیرت و بیداری ملتی است که بار دیگر به جهانیان ثابت کرد در مکتب حسینی، عشق و ارادت به امامت و ولایت را به درستی آموخته و با انسجام ملی و حضور همیشگی خود و با قدرت و صلابت، گوش به فرمان رهبر فرزانه انقلاب و ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدّ ظلّه العالی)، همواره آماده جانفشانی و مقاومت در برابر استکبار جهانی و ایادی و مزدوران زبونش بوده و از میراث ارزشمند امام راحل (ره) و خون شهیدان این مرز و بوم دفاع خواهند نمود.
ملّتی که با ثبت روزی ماندگار در صفحات زرّین تاریخ این انقلاب و حماسه‌ای سترگ در یوم الله 9 دی توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب نموده و چشمان فتنه و فتنه‌گران را کور کردند که بی‌تردید این حرکت عظیم، حاصل الطاف همیشگی و بیکران ذات اقدس الهی به ملت شریف ایران اسلامی بوده است.


سردار محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

بعضی از افرادی که در راهپیمایی 9 دی حضور داشتند دستبند سبز به دست داشتند.همین امر موجب شد که من مطمئن شوم که مسئله تمام شده است، یعنی 9 دی را فقط طرفداران احمدی‌نژاد درست نکردند بلکه همه مردم به صحنه آمدند و از نظام و رهبری دفاع کردند.
بعد از 9 دی به رهبر انقلاب نوشتم و گفتم در خیابان‌ها بودم و امواج مردمی را دیدم، ماجرا تمام شده است و وحدتی به وجود آمده که کاش به نخبگان منتقل شود.


سردار حسین دهقان وزیر دفاع

با وجود رهنمودهای ارزشمند مقا‌م معظم رهبری و دعوت‌های صورت گرفته از طرف بزرگان برای تن دادن آقایان به قانون، اما متاسفانه این امر صورت نگرفت و ظلم‌های بسیاری به مردم شد و مشکلات بسیاری از طرف قانون‌شکنان ‌برای کشور به وجود آمد. با خلق حماسه 9 دی خون تازه‌ای در رگ‌های جامعه جاری و نظام اسلا‌می برای همیشه بیمه شد.
همه باید دست در دست هم ‌با ‌وحدت در راستای تحقق‌ آ‌رمان‌های والای انقلاب اسلامی گام برداریم و بدانیم که کوچک‌ترین ضعف از طرف ایران خدشه‌دار شدن آرمان‌های نظام مقدس کشورمان را در پی خواهد داشت.


بصیرت و شناخت مردم در «9 دی» برنامه‌های دشمن را نقش بر آب کرد

«حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ، با اشاره به فرا رسیدن روز 9 دی اظهار کرد: 9 دی پس از واقعه فتنه در حقیقت از ایام الله است و این روز هم موجب عبرت و هم موجب افتخار و سربلندی است.

وی ادامه داد: دشمن در هر مقطع و زمینه‌ای که برایش فراهم شود به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است به طوری که در فتنه 88 دشمن اصل نظام را هدف گرفته بود  و این مسئله از  شعارهایی که عوامل آنها در خیابان می‌دانند و از تبلیغاتی که می‌کردند کاملا مشخص بود.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: در جمهوری اسلامی ایران اساسی ترین محور ولایت فقیه است و دشمن آن را هدف قرار داده بود، لکن حضور ملت در 9 دی خط بطلانی بر توطئه‌های دشمن کشید و همه برنامه‌های از پیش تعیین شده دشمن را نقش بر آب کرد.

منتظری تصریح کرد: 9 دی برای ما عبرتی است که همیشه مراقب باشیم به خصوص در این ایام و روزهایی که به سمت انتخابات می‌رویم از علائم و نشانه‌هایی که از طرف دشمن در داخل و خارج  کشور نشان داده می‌شود، ملاحظه می‌شود که به دنبال ایجاد فتنه دیگری هستند که بصیرت مردم و شناخت دشمن موجب می شود اهداف دشمن تحقق پیدا نکند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:  9 دی نماد حضور و بصیرت مردم در حمایت از ولایت است و این روز باید برای ملت  بازتببین  شود چرا که دشمن هیچگاه آرام نمی‌نشیند و به دنبال از بین بردن اساس نظام جمهوری اسلامی است.

9 دی روز یاس دشمنان و ریزش برگ‌های باقی مانده از پاییز دشمنی با ولایت است

علی اکبر بختیاری در گفت‌وگو با با گرامیداشت حماسه 9 دی، اظهار کرد: شرایط زمان فتنه بی شباهت به شرایط روزهای ابری نیست و همانطور که در روزهای ابری میدان دید انسان کاهش پیدا می‌کند در شرایط فتنه نیز تشخیص دشوارتر می‌شود، مگر اینکه نور الهی روشنگر راه شود.

وی ادامه داد: در حماسه 9 دی، نور ولایت بر دل‌های مستعد میلیون‌ها انسان علاقه مند به امام راحل و انقلاب تابیده شد و حجت را بر آنان تمام کرد تا در مسیر غبارآلود فتنه راه را گم نکنند و بر عهد خود با امام راحل و پشتیبانی از ولایت فقیه همچنان استوار بمانند.

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری بیان کرد: 9 دی روز یاس دشمنان انقلاب و ریزش برگ‌ها باقی مانده از پاییز دشمنی با ولایت و شکوفایی جوانه های بصیرت است.

حضور مردم در 9 دی طومار توطئه‌های دشمن را در هم پیچید

حجت الاسلام و المسلمین « محمدحسین قاسم پور»در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ، با اشاره به بزرگداشت 9 دی اظهار کرد: 9 دی یادآور تجلی ولایتمداری ملت ایران و حمایت از انقلاب و ارزشهای اسلامی و آرمان‌های انقلاب است که حضور میلیونی مردم در این روز نشان داد ملت ایران همواره برای دفاع از بنیادی ترین اصل نظام یعنی ولایت فقیه  یکپارچه در صحنه حاضر است.

 وی ادامه داد: حضور مردم در 9 دی طومار توطئه‌های دشمن را در هم پیچید و این حضور نشان از بصیرت و آگاهی و اعتقاد ملت به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

دادستان رباط کریم در پایان گفت: 9 دی برگ زرین دیگری از تاریخ انقلاب است و یاد و خاطره این روز برای ملت ما یادآور هوشیاری و همیشه در صحنه بودن مردم در برابر دشمنان اسلام و انقلاب است.

حماسه 9 دی نماد عزت، استقلال و بصيرت مردم است

«حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق اکبری» در گفت و گو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با بیان اینکه حماسه 9 دی نماد عزت ، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران ايستاده اند اظهارکرد: در اين روز ماندگار و تاريخی ملت ایران اسلامی با حفظ اصول و آرمان های انقلاب اسلامی حماسه ای ديگر آفريدند و استکبار جهانی و دشمنان نظام را مأيوس و نااميد ساختند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه افزود: حماسه یوم الله  نهم دی ماه و حضور عاشورايی مردم حماسه ساز و ولايتمدار ايران اسلامی در صحنه نقطه عطفی در تاريخ انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: روز نهم دی ماه سال 1388  به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی )در تاريخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصيرت» ماندگار شد.

حماسه ۹ دی روز باز تولید گفتمان انقلاب اسلامی ایران است

علی القاصی در با اشاره به حماسه 9 دی ماه اظهارکرد:  حماسه ۹ دی نشان داد که انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن همواره با دست قدرت و هدایت الهی و اتکا به مردم مؤمن، ولایت مدار و با بصیرت ایران از میدان‌های خطر و تهدید‌ با سربلندی عبور کرده و حرکت کوبنده خود برای دستیابی به آرمان‌های بلند امام و شهیدان گرانقدر را ادامه می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه انقلاب اسلامي ايران با آرمان هايي برگرفته از اصول ناب قرآن و اسلام و سنت انبيا و ائمه عليهم السلام، در قلب شوره زاری آغاز شد كه بيگانگان براي ما نوشته بودند افزود: برخی درهاي باغ سبز توسعه را با قدم نهادن به دروازه هاي تمدن،  آن هم تحت لواي چكمه هاي استكبار و استعمار و وابستگي، با قوانيني نظير كاپيتولاسيون با چاشني تحقير به ما نشان مي دادند.

 وی با تأکید بر اینکه با رهبري داهیانه مقام عظمای ولايت و اتحاد و بصيرت ملّت، و اهداي خون هاي پاك در مسير انقلاب و دفاع مقدس و بعد از آن دفع فتنه هاي پي درپي، برگ هاي ديگر از دفتر استقلال و عزت و آزادي گشوده شد تا انقلاب اسلامي ايران، پرچم بيداري ملت ها را در سراسر گیتی برافراشته نگه دارد؛ افزود: قضات و حقوقدانان استان فارس با بصیرت خود در روزهای تلخ پس از انتخابات سال ۸۸ نشان دادند دشمنان استکباری و صهیونیستی و قسم خورده این نظام و انقلاب را می شناسند و هرگز مرعوب دشمنی و توطئه آنان نخواهند شد.
 
نماینده عالی قوه  قضائیه در استان فارس افزود: حماسه ۹ دی نشان داد که انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن همواره با دست قدرت و هدایت الهی و اتکا به مردم مؤمن، ولایت مدار و با بصیرت ایران از میدان‌های خطر و تهدید‌ با سربلندی عبور کرده و حرکت طوفنده خود برای دستیابی به آرمان‌های بلند امام و شهیدان گرانقدر را ادامه می‌دهد.
 
القاصی همچنین اظهار کرد: بی‌تردید ملت ایران با تأسی از آموزه‌های راهبردی حماسه ۹ دی و تمسک به منویات و رهنمودهای راهگشای مقام معظم رهبری با حضور در صحنه‌های نیاز انقلاب اسلامی و آزمون‌های خطیر آینده از جمله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ، ایستادگی خود بر اصول و ارزش‌های اسلام و انقلاب را فریاد خواهند زد و آمال و آرزوهای شیطانی دشمنان و فتنه‌گران را منکوب خواهند ساخت.
 
وی اضافه کرد: حماسه ماندگار و تاریخ‌ساز ۹ دی، این روز را باز تولید گفتمان انقلاب اسلامی ایران عنوان و اعلام کرد: ضمانت بقای این انقلاب حفظ وحدت و یکپارچگی همه سلایق سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی تحت لوای ولایت فقیه است و قضات و حقوقدانان بسیجی استان فارس نیز هم دوش با سایر اقشار  تا پای جان برای حفظ انقلاب اسلامی و ثبات نظام مقدس جمهوری اسلامی آماده هستند.

9 دی روز تحکیم مبانی نظام و تجدید بعیت با ولایت است

حجت الاسلام «ابراهیم حمیدی» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ، با اشاره به فرا رسیدن روز 9 دی اظهار کرد: 9 دی یک حماسه تاریخی در سالهای اخیر در کشور ما بود که نه تنها باعث خاموش فتنه سال 88 شد بلکه نشان از همبستگی مردم در دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی داشت.
 
وی ادامه داد: 9 دی باعث تحکیم مبانی نظام و تجدید بیعت مردم با مقام معظم رهبری و رکن ولایت فقیه شد.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در پایان گفت: وفاداری مردم به نظام در این روز بیش از همیشه خود را به رخ دشمنان انقلاب و اسلام کشید و در 9 دی نه تنها مشکلات سال 88 برطرف شد بلکه خون جدیدی هم در رگ‌های نظام و انقلاب دمیده شد.

9 دی روز وحدت و انسجام ملی مردم در مخالفت با دشمنان بود


حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در گفت وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با بیان اینکه 9 دی روز وحدت و انسجام ملی و انقلابی مردم ایران در مخالفت با دشمنان بود، اظهارکرد: در این روز  تیر خلاصی به توطئه‌های از پیش تعیین شده دشمنان زده شد.

وی ادامه داد: 9 دی روز حمایت از ولایت و یک حرکت بزرگ ملی بود که در آن همه علاقه مندان به اسلام و انقلاب حضور داشتند و اختصاص به جناح یا دسته خاصی نداشت.

معاون فرهنگی قوه قضائیه  حوادث سال 88 را تلخ، درس آموز، سهمگین و دشوار خواند و گفت: این حوادث کشور و ملت را با چالش بزرگی مواجه کرد که با بصیرت مردم انقلابی و هدایت‌های رهبری معظم انقلاب، موفق به عبور از این گردنه دشوار شدیم.


کتاب‌هایی که از «9دی» و «فتنه 88» گفته‌اند/از «تقلب سبز» تا «نقشه نقش برآب»


مستند قیام / نگاهی به حماسه ۹ دی ۱۳۸۸ + فیلم





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *