معاون وزیر کشور بر قابلیت مدیران اجرایی در برگزاری انتخاباتی قانونمند تاکید کرد
خبرگزاری میزان - مقیمی با تأکید بر اطمینان از میزان قابلیت مدیران اجرایی در برگزاری انتخاباتی قانونمند و بی طرفانه گفت: در تعیین و انتخاب مدیران، همواره سعی و تلاش ما بر این است که بتوان با تعامل مثبت و سازنده و بهره مندی از نظرات افراد محلی، از مدیران پیشرو سیاست های دولت تدبیر و امید استفاده شود.
محمد حسین مقیمی با تأکید بر اطمینان از میزان قابلیت مدیران اجرائی برای برگزاری انتخاباتی قانونمند و بی طرفانه گفت : در تعیین و انتخاب مدیران ، همواره سعی و تلاش ما بر این است که بتوانیم با تعامل مثبت و سازنده و بهره مندی از نظرات افراد محلی از مدیرانی بهره ببریم که پیشرو سیاست های دولت تدبیر و امید در کشور باشند .
رییس ستاد انتخابات کشور افزود : مدیران کل سیاسی استان ها می بایست با تجزیه و تحلیل عملکرد فرمانداران و بخشداران ، از رعایت قانون و توجه به اصل بی طرفی و اینکه آیا توانسته اند به موضوع انتخابات به عنوان یک وظیفه قانونی و شرعی پرداخته و رأی مردم را برای خود حق الناس بدانند ، اطمینان حاصل کنند، چرا که این اقدام کار بسیار حساس و مهمی است .
معاون سیاسی وزیر کشور گفت : تعامل و ارتباط مداوم با فرمانداران ، دریافت اطلاعات به روز از مناطق ، انجام توصیه های لازم ، نظارت بر عملکرد آنان برای کسب اطمینان از میزان قابلیت و توانمندی در مدیریت اجرایی انتخابات، برگزاری انتخاباتی قانون مند و بی طرفانه ضروری است و در این خصوص باید برنامه ریزی های لازم اندیشیده شود .
در ادامه این نشست ، علی پور علی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور ، حضور همه جناح های سیاسی در عرصه انتخابات را از افتخارات دولت یازدهم عنوان کرد و گفت : امروز این اطمینان در جامعه بدست آمده است که رفتار صادقانه ، رعایت و دقت نسبت به حقوق قانونی مردم موجبات حضور پرشورهمه آحاد جامعه و جناح های سیاسی را درصحنه انتخابات بدنبال خواهد داشت .
دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به افزایش شمار داوطلبین مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در کشور گفت : روند مثبت انتخابات ، موجبات اعتماد متقابل بین مردم و دولت را فراهم ساخته و این حضور بیانگر وجود نشاط سیاسی خوب و مطلوب در کشور است .
مطلق، با اشاره به همکاری مطلوب واحدهای صف و ستاد در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت : میثاق ما از ابتدا ، استفاده حداکثری از همه ظرفیت ها برای انتخابات بوده و هست .
همچنین رضا زاده مدیر کل سیاسی وزارت کشور نیز در این نشست گفت : از محاسن و علامات مثبتی که نشان دهنده عدالت ، امید و نشاط در دولت می باشد اینست که مردم احساس کنند حقوق همه کاندیداها رعایت و مورد توجه قرار گرفته است .
وی افزایش حضور در مرحله ثبت نام را علامتی برای مشارکت بالای مردم در روز رأی گیری عنوان کرد و گفت : حضور افراد با گرایش های مختلف حزبی، جنسیت ، سن و همچنین حضور بانوان و جوانان در نقش آفرینی انتخابات و اینکه مردم بدانند که می توانند انتخاب بهتری را انجام دهند و رقابت وجود دارد ، از دیگر علل مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خواهد بود .
در ادامه نشست مدیران کل سیاسی استانداریهای سراسرکشور ، زهرا احمدی پور مدیر کل دفتر تقسیمات کشوری ، انجام هرگونه تغییر و تحول در خطوط مرزی مناطق کشور را مانعی برای رسیدن به اهداف و افق بلند مدت در کشور دانست و گفت : ملاحظات ما این است که این مناطق در کنار هم می توانند محلی برای اجرای سیاست های دولت باشند و بخش اعظم عدم رشد متعادل بین شهر و روستاها ، نشان دهنده ناکارآمدی سیستم سکونتگاهی، بدون رعایت تعادل فضایی به نفع شهرها است که روستا ها را مورد هجوم خود قرار داده و چرخه تقسیمات کشوری را معیوب می سازد .
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *