صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازرسان هرگونه رفتار اشتباه را رصد می‌کنند

۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۰:۰۳
کد خبر: ۱۱۴۰۱۷
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان-رنجبر گفت: بخش مهمی از تشکیلات قضایی، مربوط به قضات است و نمی توان قاضی را جدای از پرهیزکاری تعریف کرد.
به گزارش گروه حقوقی و قضاییبه نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، رنجبر در همایش استانی قضات دادگستری استان افزود: در دین اسلام، مسئولیت خطیر قضاوت استمرار اهداف نبوت و امامت است و خداوند تبارک و تعالی هنگامی که به حضرت داوود (ع) مقام قضاوت را می دهد، به او توصیه هایی می کند.
 
وی ادامه داد: یکی از توصیه های خداوند به ایشان، قضاوت به حق میان مردم و توصیه دیگر، دوری از هوا و هوس بوده است.
 
رنجبر با بیان این که قضات باید همواره این دو توصیه و سایر نکات لازم برای قضاوت صحیح را به خاطر داشته و به کار گیرند، تصریح کرد: علاوه بر اینکه افراد برای تصدی قضاوت مورد آزمون قرار می گیرند و ارزشیابی می شوند، عملکرد آنان در طول دوران خدمت نیز بررسی می شود.
 
وی گفت: علاوه بر بازرسی های آشکاری که صورت می گیرد، در طول سال بازرسی های پنهان نیز انجام و هر گونه رفتار اشتباه از سوی بازرسان رصد می شود.
 
رنجبر بیان کرد: در این بازرسی ها به دنبال دام گذاشتن نیستیم و در واقع هدف اصلی از بازرسی ها، برداشتن دام از پای قضات و پیشگیری است.
 
معاون دادستان انتظامی قضات کشور، تندخویی، همنشینی با افراد ناباب و دارای سوء شهرت، ارتباط نامتعارف با اصحاب پرونده، وکلا و کارشناسان، پوشیدن لباس نامتناسب با شان قضا و استفاده از الفاظ نادرست را از مصادیق تخلف در امر قضاوت برشمرد.
 
رنجبر تصریح کرد: قضات نظام جمهوری اسلامی ایران انسان های شریف، پاکدامن، با صداقت و خداترسی هستند و اگر موارد خلاف قانون اتفاق می افتد، به سبب عدم مراقبت هایی است که در برخی مسایل صورت می گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *