صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اروپایی ها از مهاجرت بیشتر از تروریسم هراس دارند

۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۹:۲۸
کد خبر: ۱۱۳۱۲۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
خبرگزاری میزان - بر اساس یک نظرسنجی جدید اتحادیه اروپا مشخص شد که مساله مهاجرت مهمترین دغدغه فعلی اروپایی ها است.
به گزارش گروه بین الملل به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، براساس این نظرسنجی جدید اتحادیه اروپا که روز چهارشنبه منتشر شد، حدود 59 درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که مساله مهاجرت مهمترین نگرانی فعلی آنها است و بیشتر از تروریسم از مهاجرت هراس دارند.

نتیجه این نظرسنجی نشان می دهد: مساله مهاجرت مهمترین نگرانی فعلی اروپا است. این در حالی است که نگرانی ها از مساله تروریسم همچنان روز به افزایش است و پس از مهاجرت، مساله تروریسم مهمترین نگرانی اروپایی ها محسوب می شود.

کشورهای اسلواکی، لتونی، مجارستان، جمهوری چک و استونی بیشترین مخالفان را نسبت به مهاجرت دارند و این در حالی است که حدود 90درصد در سراسر اتحادیه اروپا از تدابیر بیشتر برای مقابله با مهاجرت های غیرقانونی حمایت کرده اند.

در همین حال سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرد، در سال 2015 بیش از یک میلیون مهاجر و پناهجو وارد اروپا شده و سه هزار 700 نفر از آنها در آب های دریای مدیترانه جان خود را از دست داده اند.

به نوشته تارنمای این نهاد بین المللی موسوم به (IOM) که مقر آن در «ژنو» سوئیس است، تا 21 دسامبر (دوشنبه 30 آذر ماه) تعداد مهاجرانی که وارد خاک اروپا شده اند از یک میلیون نفر گذشته است. بیش از 800 هزار نفر از این مهاجران از طریق مرز ترکیه وارد یونان شده اند که بیش از 455 هزار نفر از آنها از سوریه و بیش از 186 هزار نفر از افغانستان عازم اروپا شده اند.

همچنین بر اساس این گزارش، نزدیک به سه هزار و 700 نفر از آوارگانی که تلاش می کرده اند وارد اروپا شوند؛ در آب های دریای مدیترانه جان خود را از دست داده اند. سایر مهاجران که اهل پاکستان، اریتره، بنگلادش و نیجریه هستند، به دلایل اقتصادی کشورهای خود را ترک کرده اند.

بنا بر گزارش ها، اکثر این مهاجران برای رسیدن به آلمان کشورهای خود را ترک کرده اند و این کشور تاکنون شاهد ورود نزدیک به یک میلیون مهاجر بوده است.

«ویلیام لیسی سوینگ» (William Lacy Swing)، مدیر کل این نهاد بین المللی در این باره گفته است: ما از موج احساساتی که در اروپا علیه مهاجران براه افتاده بسیار نگرانیم. این احساسات به بیگانه هراسی منجر می شود و مهاجران را در معرض خطر قرار می دهد.

پس از حملات تروریستی در پاریس، کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین کشورهای بالکان که آوارگان و پناهجویان از این کشورها برای رسیدن به کشورهای شمال اتحادیه اروپا می گذرند، اقدامات امنیتی در مرزهای خود را افزایش دادند و در این راستا صربستان، مقدونیه، اسلوونی و کرواسی تصمیم گرفتند که فقط به پناهجویانی اجازه عبور از کشورشان را بدهند که از مناطق جنگی هستند.

اتحادیه اروپا به مهاجرانی که از کشورهای سوریه، افغانستان و عراق نیستند و تنها به خاطر مسایل مالی و بیکاری کشورشان را ترک کرده اند و به آنها «مهاجران اقتصادی» می گویند اجازه ورود نمی دهد و اولویت را به افرادی داده اند که به خاطر جنگ و ناآرامی کشورشان را ترک کرده اند

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *