صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

به طرح شورایی بودن رهبری از سوی برخی افراد معترضیم

۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۱۱۱۶۵۹
خبرگزاری میزان-دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: اینکه سخنگوی دولت به صراحت بگوید حضور اصلاح‌طلبان معتدل در مجلس آینده نقطه قوت برای دولت است بیان صریح نوعی جانبداری و تبلیغات است و نباید تکرار شود.
به گزارش گروه سیاسی میزان، محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب اظهار داشت: اینکه سخنگوی محترم دولت به صراحت بگوید حضور اصلاح‌طلبان معتدل در مجلس آینده نقطه قوت برای دولت است بیان صریح نوعی جانبداری و تبلیغات است برای اینکه انتخابات آینده از هر نوع شائبه‌ای به دور باشد نباید این موضع‌گیری‌ها تکرار شود.

حبیبی تاکید کرد: دولت می‌داند رای ملت حق‌الناس است و دولت امانتدار آراء ملت است. دولت باید طوری عمل کند که بی طرفی او در انتخابات آینده از سوی مردم محرز باشد و ان‌شاءالله چنین خواهد بود. دولت باید طوری اعلام مواضع کند که زمینه حضور هر چه بیشتر مردم در انتخابات پدید آید. مشارکت در انتخابات آینده باید به گونه‌ای باشد که چشم طمع دشمنان نظام و اسلام به ایران را کور کند و این در گرو آنست که دولت در پی اعلام تمایلات خود به این جناح و آن جناح نباشد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین در مورد مختومه شدن پرونده پی ام دی بیان داشت: باید از دولت تشکر کرد در مورد بسته شدن این پرونده که بیش از 12 سال مبتنی بر دروغ‌ها و تهمت‌هایی که در این پرونده به دولت ایران زده می‌شد ظالمانه‌ترین تحریم‌ها همراه با تهدیدهای قلدرمآبانه را شاهد بودیم.

وی افزود: اکنون که اثبات شده ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و شورای حکام در سندی جهانی اعتراف به این مسئله داشته است، باید از طریق مجامع بین‌المللی برای جبران حقوق تضییع شده ملت ایران اقدام شود و دولت‌هایی که با تصمیمات نادرست موجب زیان‌ها و خسارت‌های گوناگونی برای کشور ایران شده‌اند. پاسخگوی این ضررها و آسیب‌ها باشند

حبیبی اظهار داشت: سازمان منافقین و دولت‌های استکباری مثل آمریکا برای ایران پرونده‌سازی کرده بودند و مواضع خصمانه خود را از طریق فریب افکار عمومی و فریب دولتهای جهان علیه ملت ایران به این بهانه اعمال می‌کردند و عاملان اصلی همه خسارت‌ها و آسیب‌ها هستند حالا که رسوا شده‌اند باید با اقدامات جدی حقوقی و دیپلماتیک کاری شود که آنها عواقب تهمت‌ها و دروغ پردازی‌های خود را بیابند.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: ایران در صحنه بین‌المللی در این سالها، تحمل و صبوری از خود نشان داده است و اکنون هم درصدد گسترش روابط مطلوب با همه کشورهاست. اما می‌توان با توضیحات منطقی و متین حقوق حقه ملت ایران و کشورمان را مطالبه کرد و امیدواریم این کار به زودی تحقق یابد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود  با اشاره به فجایعی که در کشور نیجریه علیه شیعیان رخ داده است، خاطر نشان کرد: در روز روشن ارتش نیجریه مردم بی دفاع این کشور را به گلوله می‌بندد. رهبر شیعیان این کشور جناب حجت‌الاسلام والمسلمین زکزاکی را به شدت مجروح می‌کنند و بیش از هزار نفر در این حادثه شهید می‌شوند و صدها زخمی از این یورش وحشیانه بجا می‌ماند از نظر حقوق و قوانین بین‌المللی و انسانی، این یک جنایت و کشتار عقیدتی است که شورای امنیت و سازمان ملل باید عاملان آن را به محاکمه بکشد و دولت نیجریه را محکوم نماید.

وی با اشاره به وقاحت موضع‌گیری‌های عربستان در این مورد افزود: با کمال تاسف پادشاه عربستان صریحا از این کشتار حمایت می‌کند و سازمان‌های بین‌المللی که صدایشان در مورد کشتار تروریست‌ها در پاریس به آسمان بلند بود در این مورد سکوت می‌کنند و البته از کسانی که در فاجعه منا و بمباران‌های یمن کاملاً مقصرند جز این انتظار نمی‌رود.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی خطاب به رئیس جمهور و وزیر خارجه تصریح کرد: دولت باید در مورد فاجعه کشتار شیعیان در نیجریه به عنوان حکومتی اسلامی با اکثریت شیعه جدی‌تر به میدان بیاید. این جنایت‌ها در پاکستان و برخی کشورها دارد تکرار می‌شود و به نوعی در آذربایجان شیعیان تحت فشارند. اگر دولت در این باره فقط به اقدامات دیپلماتیک و تعارفات سیاسی اکتفا کند از مظلومان جهان به ویژه طرفداران اهل‌بیت(ع) در سراسر جهان دفاع نشده است.

وی افزود: صهیونیست‌ها و مستکبرین و ظالمان عامل مستقیم و غیرمستقیم این جنایات هستند دولت باید در این باره اقدامات بازدارنده‌ای را طراحی و اجرا نماید.

حبیبی در مورد اظهارات هاشمی در خصوص شورایی بودن رهبری تصریح کرد: طی سه دهه گذشته این مباحث در مجلس خبرگان اول قانون اساسی و نیز رفراندوم تغییر قانون اساسی در زمان امام طرح و حل شده است. طرح مجدد آنها بهانه برای تبلیغات مضر به برخی عناصر غیرخودی می‌دهد و ضرورتی هم دیده نمی‌شود. مطرح کردن موضوعی که خلاف قانون اساسی است آن هم از طرف یک مقام رسمی کشور جای اعتراض دارد و ما معترضیم.

دبیر کل مؤتلفه اسلامی درباره انتخابات خبرگان و مجلس دهم نیز گفت: تجربه فتنه 88 نشان داد دشمن برای انتخابات برنامه دارد. هوش سیاسی اقتضا دارد توطئه‌ها را بشناسیم و در دام فریب برنامه‌های دشمن قرار نگیریم. یکی از راههای شناخت، توجه به استقبال رسانه‌های دشمن و دنباله‌های آن‌ها در داخل است اگر البته طراحی بیگانگان نباشد.

وی با اشاره به جایگاه مجلس خبرگان رهبری گفت: مجلس خبرگان رهبری رکن بسیار مهمی از ارکان کشور است که ماموریت اصلی آن صیانت از جایگاه رهبری است.

حبیبی بیان داشت: اصل ولایت فقیه ریشه اصلی امنیت و اقتدار ملی است و باید ملت با توجه به اهمیت مجلس خبرگان و انتخابات آن با بصیرت و هوشیاری در صحنه باشند.

وی با اشاره به کارنامه رهبری معظم انقلاب طی 26 سال گذشته تاکید کرد: بر کسی پوشیده نیست که دوران رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای دوران بسیار درخشنده تاریخ ایران است. پیشرفت‌های عظیمی که کشور در این مدت داشته است عقب ماندگی‌هایی که جبران شد دشمن را به این فکر انداخت به بهانه پرونده‌ هسته‌ای در راه پیشرفت‌های کشور خللی بوجود آورد. خوشبختانه تیر آنها به سنگ خورده است.

حبیبی در پایان این گفتگو با اشاره به دومین سالگرد بزرگداشت مرحوم استاد پرورش گفت: پنجشنبه و جمعه آینده در اصفهان و تهران مجلس یادبود برای گرامیداشت یاد استاد پرورش توسط عده‌ای از دوستداران وی برگزار می‌شود.

وی افزود : استاد پرورش حق بزرگی به گردن انقلاب دارد بسیاری از مدیران سیاسی و نظامی و فرهنگی کشور دست پرورده او هستند خدمات او در مجلس و دولت آن هم در زمان شرارت باند مهدی هاشمی و لیبرالها و منافقین در تاریخ ایران ثبت شده است. پرورش نمادی از یک معلم اخلاق، یک سیاستمدار دین‌دار و یک مدیر نمونه و یک عارف حقیقی است که می‌تواند برای همه انقلابیون الگو باشد.



نظرات بینندگان
حمید
|
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
ها ها
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *