صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نام نویسی 197نفردر انتخابات خبرگان رهبری و هزار و 311 نفر در مجلس

۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴:۵۷
کد خبر: ۱۱۱۵۱۲
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
خبرگزاری میزان-سخنگوی وزارت کشور گفت: تا این لحظه 197 داوطلب نیز برای کاندیداتوری انتخابات مجلس خبرگان ثبت نام کرده اند که دو نفر آنها خانم هستند و 47 داوطلب نیز امروز ثبت نام کرده اند و بیشترین فراوانی سنی ثبت نام کنندگان نیز بین 50 تا 58 سال است.
به گزارش خبرنگار سیاسی میزان، حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا ساعت 12:55 دقیقه امروز که چهارمین روز ثبت نام داوطلبان مجلس خبرگان و دومین روز ثبت نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی است، 1311 نفر برای مجلس شورای اسلامی و 197 نفر برای مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرده اند.

وی تصریح کرد: علاوه بر ستاد انتخابات کشور ثبت نام از داوطلبان انتخابات در 207 حوزه اصلی نیز انجام می شود.

امیری اظهار کرد: از 1311 نفری که برای انتخابات مجلس ثبت نام کرده اند 51 نفر خانم هستند و بیشترین فراوانی سنی داوطلبان ثبت نام کرده انتخابات مجلس بین 46 تا 50 سال است و کمترین فراوانی از 71 سال به بالا است.

سخنگوی وزارت کشور بیان داشت: از 1311 داوطلب نمایندگی مجلس 649 نفر امروز ثبت نام کرده اند.

امیری تصریح کرد: تا این لحظه 197 داوطلب نیز برای کاندیداتوری انتخابات مجلس خبرگان ثبت نام کرده اند که دو نفر آنها خانم هستند و 47 داوطلب نیز امروز ثبت نام کرده اند و بیشترین فراوانی سنی ثبت نام کنندگان نیز بین 50 تا 58 سال است.

سخنگوی وزارت کشور در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون برگزاری انتخابات الکترونیک اظهار داشت: برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک موضوع جدیدی نیست و در انتخابات گذشته در 14 شهرستان انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شد.

وی ادامه داد: جلسات متعددی میان مسئولان وزارت کشور و اعضای شورای نگهبان جهت بررسی کم و کیف برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شده است.

امیری تصریح کرد: سخت افزار انتخابات الکترونیک مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته و نرم افزار آن نیز توسط کارشناسان این شورا در دست بررسی است.

سخنگوی وزارت کشور در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه های الکترونیکی اخذ رأی به گونه ای تعبیه شده که امکان رأی دادن افراد نابینا نیز فراهم است.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *