آخرین اخبار و شایعات مربوط به مرگ یک دختر در تصادف روز گذشته در میدان فاطمی
به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، علی رغم نقش مثبت ،فعال و پاسخگوی وزیر بهداشت در عملیاتی کردن طرح های بزرگ در حوزه سلامت کشور و همچنین پاسخگویی به مردم حتی در دورافتاده ترین نقاط کشور چالشهای سلامت کشور گویا پایان ندارد، به طوری که هر روز شاهد فجایع عجیب هستیم. هنوز کشیدن بخیه کودک توسط پرستار از یاد مردم نرفته که صحبت از خطا و کمکاری پزشک و از همه مهمتر مرگ نوجوان 12 ساله به گوش می رسد، اما دلخراش ترین حادثه ترین حادثه روز گذشته در میدان فاطمی رخ داد.
دختری جوان در 20 قدمی بیمارستان دچار حادثه شد و مسئولان بیمارستان پس از 20 دقیقه به سراغ مصدوم رفتند. شاهدان عینی این حادثه عنوان کردند که زمانی که مسئولان بیمارستان را در جریان این واقعه گذاشتند، با این واکنش مواجه شدند که انتقال مصدوم وظیفه آمبولانس است و از انتقالش امتناع کردند.
صابرینیا با افزود: طبق قوانین خودداری از کمک به بیمار توسط کادر درمانی از 3 ماه
تا دو سال حبس و جزای نقدی خواهد شد
زمانی که این
صحبتها از سوی رئیس اورژانس مطرح شد موضوع را از سجاد رضوی مدیرکل دفتر بازرسی
وزارت بهداشت جویا شدیم که وی معتقد بود چنین چیزی رخ نداده است زمانی که
این حادثه رخ داده مردم از مسئولان بیمارستان کمک خواستند که با توجه به اینکه
اصلا وظیفه این بیمارستان نبوده اقدامات لازم را انجام داده است و وی را به
بیمارستان منتقل کردند.
مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت درباره فوت این بیمار گفت: شدت حادثه عامل مرگ این بیمار بوده و نمی توان گفت که کم کاری در احیا سبب فوت وی شده است.
تناقض گویی در زمان رسیدن بیمار به بیمارستان سبب شد تا به سراغ حسن عباسی سخنگوی اورژانس برویم که وی در پاسخ به این سوال عنوان کرد: از زمانی که این حادثه به عوامل اورژانس منتقل شد 12 دقیقه زمان برد و هنگامی که عوامل اورژانس به سر صحنه رسیدند اقدامات لازم از سوی بیمارستان سجاد انجام شده بود.
وی تصریح کرد: البته این مسئله را دقت داشته باشیم که مصدوم خونریزی شدیدی داشته از طرفی هم در چنین زمانهایی هر یک دقیقه برای شاهدان عینی به مثابه 10 دقیقه میگذرد و معمولا این زمانها برای کسانی که از نزدیک حادثه را رویت میکنند طولانی است و این در شرایطی است که حتی شاهدان عینی به دلیل شرایط حادثه نمیتوانند به خوبی خونسردی خود را حفظ کنند تا اقدامات لازم انجام شود.
طبق اعلام مسئولان مصدوم از ناحیه سر دچار جراحات شدیدی شده بود که این زمانها هیچ کمکی در زنده ماندن وی نمی کرد و هیچ گونه کوتاهی از سوی بیمارستان رخ نداده است.
ای کاش قانونهای
نانوشتهای باشد که همه خود را ملزم به انجام ان بدانند که در هنگام بروز حوادث
اینچنینی بدون نیاز به هماهنگی با ارگانی اقدامات لازم انجام شود و شاهد چنین حوادثی در سطح جامعه نباشیم.
گفتگوی میزان با راننده آمبولانس حاضر درمحل حادثه میدان فاطمی
انتهای پیام/