صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آهسته جويدن غذا، مانع اضافه وزن کودکان مي شود + عکس

۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴:۰۱
کد خبر: ۱۱۱۲۹۶
خبرگزاری میزان - عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.
به گزارش به نقل ازعصر ایران، محققان علوم پزشکی در دانشگاه سن دیه گو در کالیفرنیای آمریکا می گویند جویدن آهسته غذا از افزایش وزن بیش از حد کودکان جلوگیری می کند.

دانشمندان آمریکایی می گویند ایجاد فاصله سی ثانیه ای بین هر بار گاز زدن غذا به کودکان کمک می کند احساس گرسنگی نکنند و به این طریق، از اضافه وزن آنها مانع می شود.

دکتر مارکوس اینتاگلیا و دیگر محققان دانشگاه کالیفرنیا در مقاله ای در شماره اخیر نشریه چاقی کودکان Pediatric Obesity اعلام کردند برای کاهش وزن باید خوردن را قطع کنید؛ ولی این کار برای بسیاری از مردم،‌ کار ساده ای نیست.

محققان دانشگاه کالیفرنیا با همکاری دانشمندان دانگشاه ملی مکزیک تلاش کردند میزان غذای مصرفی کودکان را کاهش دهند.

این مطالعه بر روی 54 کودک و نوجوان که بین شش تا 17 سال داشتند انجام گرفته است.

محققان توصیه می کنند برای جلوگیری از چاقی کودکان،‌ بهتر است بین شروع جویدن هر لقمه تا لقمه بعدی، سی ثانیه فاصله وجود داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.

افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.

محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است.

برخی بیماران از افزایش پیشرونده وزن شکایت می کنند، حال آنکه مقدار غذای دریافتی آنها افزایش نیافته است.

باید گفت که چنین وضعیتی کاملاً امکان پذیر است.

کاهش پیشرونده توده عضلانی بدن که با افزایش سن روی می دهد، امری اجتناب ناپذیر است.
در عین حال به دلیل کاهش توانایی بدن در سوزاندن چربی ها، وزن افزایش می یابد.

در این حالت اگر مقدار کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، به ناچار افزایش وزن خواهیم داشت که بیشتر از چربی تشکیل شده است.

بنابراین تولید انرژی کاهش می یابد و برای جبران انرژی از دست رفته نیاز به دریافت مقدار بیشتری ماده غذایی خواهد بود.







/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *