صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بلیت قطار تا اطلاع ثانوی گران نمی‌شود

۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۱۰۷۴۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان - رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی تأکید کرد: بلیت قطارهای مسافری فعلا بدون هیچ‌گونه افزایش قیمتی از سوی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی به مشتریان عرضه می‌شود.
به گزارش ، سید حسن موسوی‌نژاد درباره آخرین وضعیت نرخ فروش بلیت قطار گفت: شرکت‌های خصوصی فعال حمل و نقل مسافری راه‌آهن فروش بلیت قطار را در حال حاضر با توجه به ادعای سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده و تولید‌کننده با تخفیف به مشتریان عرضه می‌کنند تا این مشکل با مذاکرات بین طرفین برطرف شود.

وی با بیان اینکه هیأت مدیره شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران پس از نشست‌های فراوان کارشناسی با اعضای انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی با شناور شدن نرخ بلیت قطار و افزایش به طور متوسط ۸ درصدی نرخ بلیت موافقت کرد٬ افزود: این تصمیم بر اساس ماده ۹ قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی مصوبه سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده و انتظار داریم این ظرفیت‌های قانونی در بررسی‌های نهایی برای تعیین نرخ بلیت قطارهای مسافری لحاظ شود.

مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجاء اظهار کرد: برای نرخ‌گذاری نهایی بررسی‌های مشترک میان فعالان حمل و نقل ریلی و سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده ادامه دارد و تا اخذ تصمیم نهایی فعلا قیمت بلیت با تخفیف و بدون هیچ گونه افزایشی عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه تخفیفات اعمالی از سوی شرکت‌های حمل و نقلی در مقطع کنونی همان تخفیفاتی است که بر اساس نرخ‌گذاری شناور در ایام غیر پیک تعیین شده بود٬ یاداور شد: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با توجه به هزینه بالای قطارهای مسافری، هزینه سنگین تعمیر و نگهداری قطار‌ها،‌ احتساب ترددهای یک‌سر خالی و ضریب اشغال پایین صندلی‌ها در ایام غیرپیک، با این افزایش نرخ موافقت کرد. علاوه بر این در سالیان گذشته هیچ سرمایه‌گذاری جدیدی در حوزه ریلی صورت نگرفت  که علت این عدم سرمایه‌گذاری توجیه‌پذیر نبودن آن و ضرر و زیان شرکت‌های ریلی است در نتیجه راه حل نهایی این است که تعیین قیمت به بازار واگذار شود.

بر اساس ماده ۹ قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی٬ نرخ حمل و نقل ریلی بار متناسب با حمل و نقل جاده‌ای بصورت توافقی فی‌مابین صاحبان کالا و شرکت‌های حمل و نقل ریلی تعیین و اجرا خواهد شد. بهای بلیط مسافرین توسط شرکت‌های حمل و نقل ریلی در هر مسیر و بر حسب نوع و درجه واگن، قطار و خدماتی که ارائه می‌شود تعیین و پس از تأیید هیأت مدیره راه آهن به مرحله اجرا در می‌آید.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *