صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در هوای آلوده کله پاچه نخورید + عکس

۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۱۰۲۶۸
خبرگزاری میزان - یک متخصص طب سنتی گفت: هنگامی که هوا آلوده است افراد از مصرف گوشت گاو، عدس، بادنجان به ویژه میرزاقاسمی، گوشت‌های صنعتی، غذاهای خمیری چون ماکارونی، و غذاهای چرب و سنگین مانند کله پاچه باید پرهیز کنند؛ چرا که موجب غلظت خون می‌شود.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم، مجید انوشیروانی درباره تدابیر حفظ سلامتی اظهار داشت: در زمانی که هوا آلوده است, از همهٔ خوراکی‌هایی که غلظت خون را افزایش می‌دهند مانند گوشت گاو، عدس، بادنجان به ویژه میرزاقاسمی، گوشت‌های صنعتی، غذاهای خمیری چون ماکارونی، و غذاهای چرب و سنگین مانند کله پاچه باید پرهیز کرد.





به گفته وی می‌دانیم که در شرایط آلودگی هوا، تعداد گلبول‌های قرمز به طور جبرانی افزایش می‌یابد تا با مولکول‌های اکسیژن بیشتری پیوند برقرار کند و از این رو، تراکم سلول‌های قرمز در عروق بسیار زیاد می‌شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در چنین حالتی، امکان بروز پدیده‌هایی مانند لخته شدن خون و انسدادهای عروقی افزایش می‌یابد که در افراد مستعد می‌تواند به سکته‌های قلبی و مغزی و یا لخته شدن خون در وریدهای عمقی منجر شود.

انوشیروانی افزود: حال اگر فردی، در شرایط آلودگی هوا از غذاهایی تغذیه کند که مقتضی تولید خون غلیظ هستند، در واقع این روند را تشدید خواهد کرد.

وی اضافه کرد: بر پایهٔ دانش تغذیه در منابع مکتب طب ایرانی، همهٔ غذاهای خون ساز خون یکسانی ایجاد نمی‌کنند، مثلاً خوردن سیب, انگور و انار شیرین، در فردی که فرآیند هضم در وی به خوبی انجام می‌شود، به تولید خونی می‌انجامد که قوام معتدل دارد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در حالی که خوردن گوشت گاو و گوساله، یا خوردن گوشت‌های صنعتی (کالباس و سوسیس و همبرگر) یا گوشت‌های منجمد کهنه، مقتضی تولید خونی است که قوام غلیظ‌تر دارد.

انوشیروانی خاطرنشان کرد: نکتهٔ مهم این است که این پدیده در سالمندان می‌تواند خطرناک‌تر باشد. زیرا فرآیند هضم در افراد سالمند، ضعیف‌تر است و کاهش حرارت بنیادی در آنان، موجب می‌شود که هضم معدی و کبدی غذاها نسبت به جوانان ناکافی باشد که نتیجهٔ آن تولید خونی است که قوام آن غلیظ‌تر از حد اعتدال است.



/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *