صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصرف سرانه ماهی ایران ۱۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی است

۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۰۹۳۷۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان - رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: میزان سرانه مصرف ماهی در کشور در مقایسه با میانگین جهانی ۱۰ کیلوگرم کمتر است.
به گزارش ، اسکندر زند در همایش بین المللی سه روزه آبزی پروری خاورمیانه و آسیای مرکزی با بیان اینکه میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان 19.2 کیلوگرم است ، افزود: براساس گزارش سازمان جهانی خواربار کشاورزی « فائو» مصرف سرانه ماهی در ایران 9.2 کیلوگرم است که فاصله بسیار زیادی با میانگین مصرف سرانه جهانی دارد.

وی گفت: ظرفیت های بسیار خوبی برای تولید ماهی در کشور وجود دارد اما فرهنگ مصرف محصولات دریایی و آبزیان باید تقویت شود.

زند میزان تولید آبزیان را در کشور 380 هزار تن اعلام کرد و افزود: قرار است میزان تولید آبزیان در کشور در برنامه ششم توسعه به حدود 800 هزار تن برسد که این برنامه باید با توسعه فرهنگ مصرف آبزیان همراه باشد تا فاصله مصرف سرانه با میانگین جهانی نیز کاهش یابد.

وی گفت: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران با صد سال سابقه فعالیت و پشتوانه علمی خوب می تواند زیرساخت های لازم را برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان در کشور فراهم کند.

زند بر توجه مسئولان در افزایش سهم بخش تحقیقات در تولید ناخالص ملی تاکید کرد و افزود: برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان و اجرای برنامه ششم توسعه در بخش افزایش تولید باید سهم تحقیقات از 48 صدم درصد که بسیار ناچیز است، افزایش یابد.

وی گفت: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای افزایش سهم تحقیقات در کشور قول مساعد داده اند.

زند افزود: سهم تحقیقات در کشور تا سال 1404 باید به چهار درصد بودجه برسد و قرار است در سال آینده این سهم به یک درصد افزایش یابد.

وی حفظ ذخایر آبزیان ، مدیریت برداشت ذخایر ، توسعه آبزی پروری ، توسعه پرورش ماهی در قفس، کشت آبزیان دریایی و ورود آنها به چرخه غذایی را از مهمترین برنامه های بخش تحقیقات علوم شیلات دانست.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *