صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

2017 «سال جهانی گردشگری پایدار، ابزار توسعه» + عکس

۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۸:۰۱
کد خبر: ۱۰۸۶۰۰
خبرگزاری میزان - مجمع عمومی سازمان ملل متحد موافقت خود را با نام‌گذاری سال 2017 به عنوان سال جهانی گردشگری پایدار: ابزار توسعه(International Year of Sustainable Tourism for Development) اعلام کرد.
به گزارش به نقل از عصرایران ،به گزارش UNWTO با تصویب این قطعنامه (در تاریخ 4 دسامبر 2015) اهمیت و نقش گردشگری میان‌کشوری(بین المللی) و این نام‌گذاری در تعمیق شناخت ملت ها از یکدیگر، آشنایی بیشتر با میراث غنی تمدن های گوناگون، رعایت  ارزش های ذاتی فرهنگ های مختلف، و در نتیجه مشارکت آن در تقویت صلح جهانی به رسمیت شناخته شد.


به گفتۀ دبیر کل سازمان جهانی گردشگری تعیین سال 2017 به نام «سال جهانی گردشگری پایدار: ابزار توسعه» فرصتی است بی نظیر برای کمک بیشتر گردشگری به تحقق مفهوم پایداری (از هر سه جنبۀ اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی) و موجب می شود آگاهی عمومی نسبت به  ابعاد صنعتی که ارزش حقیقی آن اغلب دست کم گرفته می‌شود، افزایش یابد.

طالب رفاعی خاطرنشان کرد: «سازمان جهانی گردشگری در مقام آژانس راهبر و تخصصی سازمان ملل متحد در زمینۀ گردشگری، از سازمان‌دهی و بزرگداشت این رویداد، با همکاری تمام حکومت ها، سازمان های تخصصی مرتبط در نظام سازمان ملل، سازمان های بین‌المللی و منطقه‌ای، و سایر ذینفعان استقبال شایانی می کند.

پیش از این، رهبران جهان در کنفرانس توسعۀ پایدار سازمان ملل اعلام کرده بودند «گردشگری به شرط طراحی و مدیریت درست آن» می تواند در تحقق هر سه بعد توسعۀ پایدار، ایجاد شغل و تجارت مشارکت کند.

نامگذاری سال 2017 به عنوان « سال جهانی گردشگری پایدار: ابزار توسعه» در لحظۀ بسیار مهمی از تاریخ رقم خورده است چراکه به تازگی (سپتامبر 2015) جامعۀ جهانی «دستورالعمل 2030» و «آرمان های توسعۀ پایدار» که به تصویب  مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسیده است را به عنوان راهنمای حرکت خود انتخاب کرده است. گردشگری ذیل سه آرمان از «آرمان های توسعۀ پایدار» مورد توجه قرار گرفته است: آرمان توسعۀ پایدار ترویج رشد اقتصادی مستمر، فراگیر و پایدار، اشتغال کامل و بهره‌ور، و شغلی مناسب برای همگان؛ آرمان توسعۀ پایدارتولید و مصرف پایدار و آرمان توسعۀ پایدار محافظت و استفادۀ پایدار از اقیانوس، دریا و منابع دریایی برای توسعه پایدار.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *