اتحادیه امت واحده کشتار مسلمانان در «نارداران» را محکوم کرد
خبرگزاری میزان - اتحادیه امت واحده با صدور بیانیهای جنایات دولت الهام علیاف در کشتار مسلمانان و عزاداران حسینی(ع) را محکوم کرد.
انا لله و انا الیه راجعون
در ایام عزاداری اربعین سالار شهیدان، دست خونین رژیم الهام علیاف بار دیگر گُرده جمعی از مسلمانان و متدینین منطقه نارداران را فشرد و به شهادت و زخمی شدن عدهای و بازداشت و سرکوب عدهای دیگر منجر شد. اتحادیه بین المللی امت واحده ضمن محکومیت این حادثه خاطرنشان میسازد:
1. رژیم مرتجع الهام علیاف که در مبارزه با مظاهر معنویت و دیانت پس از دهها سال تازه به الگوی آتاتورک و رضاخان ارتجاع کرده است باید بداند که فشار و اختناق ممکن است در کوتاهمدت به خاموش کردن شعلههای اعتراض ملت بینجامد اما این آتش زیر خاکستر روزی دودمان این نظام سفّاک را نیز چون «پهلوی» و «مبارک» و «بنعلی» به باد خواهد داد.
2. فشارهای شدید سالیان اخیر بر فضای دینداران از جمله «ممنوعیت فعالیت گروههای دینی که از کمیته امور دینی دولت آذربایجان مجوز دریافت نکردهاند» و یا مورد مسخره و احمقانهای چون «ممنوعیت فعالیت طلاب دینی که در کشورهای خارجی تحصیل کردهاند کنار تدریس پولی و فرمایشی الهیات در دانشگاههای این کشور» نمایانگر عمق وحشت سیستم سرکوبگر علیاف از جریانات اسلامی است. بهانه این سرکوبها مبارزه با اسلامگرایی افراطی عنوان شده غافل از اینکه هرچقدر سرکوبها و فشارها افزایش یابد واکنشهای تند نیز غلبه خواهد کرد.
3. ظاهراً برکناری الدار محموداف وزیر امنیت ملی (MTN) کنار اعلام جرم علیه چند تن از مقامهای MTN در ارتباط با سوءاستفاده از اختیارات رسمی و فساد و از جمله تسهیلگری اعزام جریانات تکفیری به سوریه منجر به طراحی اقدام اخیر علیه جنبش اتحاد اسلامی و محاصره و قطع برق و گاز و اینترنت منطقه شیعهنشین نارداران، شهادت 5 نفر و جراحت و بازداشت دهها نفر بهمنظور برقراری نوعی موازنه در سرکوب و حاکمیت وحشت شده است.
4. اقدام منفعلانه و بیانیه سفارت ایران در باکو مایه تأسف فراوان است. ظاهراً «تنشزدایی» اصل حاکم بر تمام اصول دیگر در دستگاه سیاست خارجی شده و هر اتفاقی هم که بیفتد (چه در فاجعه منا، چه در واکنش به تهدیدات مکرر مقامات ایالات متحده، چه در واکنش به بینزاکتی رئیس جمهور ترکیه نسبت به رئیس جمهور ایران، چه در حادثه نارداران و ...) دستگاه سیاست خارجی اصل را بر زدودن تنش قرار داده است. سفارت ایران در باکو با انتشار بیانیهای بدون محکوم کردن اقدام وحشیانه دولت آذربایجان و فشارهای رسانهای برنامه ریزی شده علیه کشورمان صرفاً برای کشته شدگان (و نه شهدا) طلب مغفرت کرده و ضمن رد دخالت در امور داخلی سایر کشورها در پایان نیز آرزوی ثبات و امنیت روزافزون برای کشورهای دوست و برادر نموده است!
5. لازم است نخبگان سیاسی و فرهنگی و دینی کشور در بحرانهای منطقهای و بین المللی اطلاع و موضعگیری دقیق داشته باشند و شبهه خناسان را که ملت و حاکمیت ایران نسبت به مستضعفین و مظلومین بیتفاوت هستند، خنثی نمایند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *