صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضور ٩٧ شرکت بین‌المللی در همایش IPF/ آمریکا و کانادایی‌ها به ایران می‌آیند

۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰:۰۳
کد خبر: ۱۰۶۲۰۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
خبرگزاری میزان - قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از حضور ٩٧ شرکت خارجی از ٢٥ کشور دنیا در همایش بین‌المللی IPF خبر داد و گفت: حضور کمی شرکت های خارجی در این همایش از رشدی ١٢٠ درصدی برخوردار است.
به گزارش ، محمد حسن پیوندی صبح امروز ( شنبه، ١٤ آذرماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور ٩٧ شرکت خارجی از ٢٥ کشور مختلف دنیا شامل استرالیا، آذربایجان،کانادا، دانمارک، فرانسه، آلمان، ژاپن، هلند، روسیه و آمریکا گفت: در روز نخست همایش IPF بیش از ١٥٠٠ نفر از شرکتهای داخلی و خارجی در سالن اصلی مرکز همایش های صداوسیما حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به حضور معاون اول رئیس جمهوری، وزیر نفت، وزیر امور خارجه و مدیران ارشد صنعت پتروشیمی در این همایش تصریح کرد: تاکنون حضور ٣٦٨ شرکت ایرانی و ٩٧ شرکت خارجی قطعی شده است؛ ضمن آن که بیش از ٨٠٠ نفر از حضار از کشورهای دیگر هستند.

پیوندی اظهارکرد: همایش امسال با توجه به همزمانی توافق هسته‌ای ایران و کشورهای ١+٥ از شرائط خاصی برخوردار است و حضور گسترده شرکتهای خارجی نشان از علاقمندی این شرکتها برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران دارد.  

قائم مقام مدیرعامل شركت ملی صنایع پتروشیمی به رشد ١٢٠ درصدی حضور کمی شرکتهای خارجی در این همایش اشاره کردو گفت: امسال به لحاظ کیفی نیز شاهد حضور خوب شرکتهای خارجی هستیم.

وی تولید الفینها و متانول از زغالسنگ در چین، تولید گاز از منابع شیل گاز در آمریکا و ناامنیهای موجود را در منطقه خاورمیانه بزرگترین چالش موجود در صنعت پتروشیمی دنیا خواندو گفت: ایران هم اکنون با توجه به امنیت بسیار بالای خود یکی از گزینه‌های اصلی سرمایه‌گذاری در این صنعت برای خارجیها به شمار می رود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به مذاکره با شرکت باسف آلمان برای سرمایه گذاری در ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون درحال مذاکره برای یک سرمایه گذاری بزرگ و مشترک با این شرکت هستیم.

وی گفت: استراتژی امروز صنعت پتروشیمی توسعه زنجیره تولید و توسعه صنایع میان دستی برای رسیدن به ارزش افزوده بالاست، زیرا یکی از مشکلات توسعه نیافتن صنایع پایین دستی در ایران، توسعه نیافتن صنایع میان دستی است.

وی با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران خارجی از حضور در طرحهای پتروشیمی پارس جنوبی و ماهشهر به دلیل وجود زیرساختها، گفت: در منطقه ماهشهر هم اکنون با محدودیت خوراک مواجه هستیم؛ اما این محدودیت در منطقه پارس جنوبی وجود ندارد، ضمن آن که در مذاکرات خود با شرکتهای خارجی بر این نکته تاکید داریم که سواحل خلیج فارس و دریای عمان یکی از بهترین مکانها برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهارکرد: براساس مطالعات صورت گرفته در موسسات بین المللی به دلیل کاهش شدید قیمت نفت طی دوسال گذشته بیش از ١,٥ تریلیارد دلار منابع مالی از کشورهای تولیدکننده نفت به سمت کشورهای مصرف کننده منتقل شده است.

وی با اشاره به پیشرفتهای سازندگان و شرکتهای ایرانی در دوران تحریم گفت: در مذاکرات خود با شرکتهای خارجی به آنها تاکید می‌کنیم که ایران دیگر از آنها صرفا کالا نخواهد خرید؛ بلکه این شرکتها باید با همکاری شرکتهای ایرانی اقدام به تولید تجهیزات و توسعه صنعت پتروشیمی کنند.
پیوندی در خصوص تاثیرگذاری همایش IPF بر روند جذب سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت پتروشیمی، تصریح کرد: این همایش که از ابتکارات دوران وزارت قبلی مهندس زنگنه است در طول سالهای گذشته سبب جذب سرمایه‌گذاریهای زیادی شده، به نحوی که به عنوان بازوی توسعه صنعت پتروشیمی توانست در برنامه های سوم و چهارم حجم زیادی از سرمایه‌گذاریهای خارجی را به سمت ایران سوق دهد.

وی همایش IPF را دروازه‌ای برای ورود سرمایه‌گذاری خارجی به صنعت پتروشیمی دانست و گفت: در دوازدهمین دوره برگزاری این همایش برنامه‌های متنوعی برای مدیران و کارشناسان خارجی صنعت پتروشیمی جهان همچون بازدید ٣٥ مدیرعامل شرکتهای پتروشیمی جهان از پارس جنوبی برنامه ریزی شده است. پیوندی مزیت ایران را برای سرمایه‌گذاری خارجی توسعه این صنعت به دست بخش خصوصی نیروی انسانی ماهر و خوراک در دسترس دانست.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری مستقیم کمتر از یک میلیارد دلاری خارجی در پیش از انقلاب، گفت: بعد از انقلاب اسلامی ایران میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری در قالب فاینانس در صنعت پتروشیمی صورت گرفته ، اما سرمایه‌گذاری به صورت مستقیم تنها ٥٠٠ میلیون دلار بوده است.

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این‌که امسال پیش بینی می‌شود با توجه به افزایش خوراک از محل توسعه میدان پارس جنوبی فروش کل محصولات پتروشیمی ایران به ٣٥ میلیون تن برسد، ادامه داد: این رقم پارسال ٣٢ میلیون تن بوده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی کامل واحدهای موجود در مسیر خط لوله اتیلن غرب، گفت: سال آینده ١,٢ میلیون تن به تولید پلی اتیلن کشور افزوده می شود.

پیوندی در پایان تاریخ برگزاری این همایش را ٢٢ و ٢٣ آذرماه اعلام کرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *