صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا میگرنی ها نباید ترشی بخورند؟

۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۰۵۹۳۰
گزارشی که پیش رو دارید در تاریخ 14 آذر 94 در سایت دکتر سلام منتشر شده است که خبرگزاری میزان آن را بازنشر می کند.
به گزارش ، اگر سردرد هایی مداوم دارید توصیه میکنیم از خوردن ترشی ها و خوراکی هایی که سرکه دارند خودداری کنید چون محرک اعصاب هستند و به سلامتی تان آسیب وارد می کنند و اعضای عصبی بدنتان را آزار می دهند

 یک متخصص طب سنتی با بیان خواص پرتقال گفت: مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش می‌دهد و ترشی‌ها نیز به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب نارنج که به اعصاب سالم آسیبی وارد نمی‌کند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد می‌کند.به گزارش  مجید انوشیروانی اظهار داشت: معده، دهانه رحم, مثانه, دهانه معده, شریان‌ها و رباط‌ها جزو اعضا عصبی هستند.

به‌گفته وی مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش می‌دهد، همچنین سرکه برای سردردهایی که با انقباض و انبساط همراه هستند, مضر است و کلاً سرکه برای اعصاب سالم و اعصاب ناسالم مضر است.

ترشی‌ها به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب نارنج



این متخصص طب سنتی افزود: ترشی‌ها به اعصاب آسیب می‌رساند غیر از آب نارنج که به اعصاب سالم آسیبی وارد نمی‌کند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد می‌کند. آب نارنج را نباید صاف کرد و باید همراه با پالپ مصرف شود.

انوشیروانی بیان کرد: سکنجبین با سرکه و عسل تهیه می‌شود و نعناعی که به آن اضافه می‌شود, محافظ اعصاب است. البته بهتر است که سبزی نعناع تازه در تهیه سکنجبین استفاده شود.وی بیان داشت: سکنجبینی که ترش باشد, راه‌های هوایی را تحریک می‌کند. همچنین در سکنجبینی که در زمستان مصرف می‌شود باید عسل بیشتری زده شود و شیرینی بیشتر داشته باشد ولی سکنجبینی که در تابستان مصرف می‌شود, باید ترش‌تر باشد.

پرتقال به کاهش اندوه و خشم قلب کمک می‌کند


این متخصص طب سنتی اضافه کرد: پرتقال از دسته مرکبات مقوی قلب است و کاهنده اثرات خشم در بدن بوده است, پرتقال به کاهش اندوه و خشم قلب کمک می‌کند.

انوشیروانی بیان کرد: میوه پرتقال برای افرادی که دچار گرمی مفرط خون هستند مفید است و صفرا‌بَر بوده و دفع ادرار را زیاد می‌کند, پوست پرتقال نیز معده را تقویت می‌کند و می‌توان از آن مربا تهیه کرد.

وی خاطرنشان کرد: پرتقال ترش برای کسانی که قلب, کبد و مغزشان ضعیف است و برای افرادی که دچار نارسایی در غده تیروئید هستند, مفید نیست و برای سینه زیان‌آور است و موجب کاهش میل جنسی می‌شود.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *