صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهپیمایی اربعین به بزرگترین رزمایش معنوی در برابر شرارت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است

۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱:۳۷
کد خبر: ۱۰۵۷۶۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان-رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت:راهپیمایی اربعین به تعبیر رهبر معظم انقلاب حماسه عشق و ایمان،عقل و عاطفه و چشمه‌ای برای شست و شوی یک ملت است تا خود را از آلودگی‌های اخلاقی تطهیر کند.
به گزارش ، غلامعلی حداد عادل طی سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: نمایندگان مجلس باید با الگو قراردادن شهید مدرس در ایفای وظایف نمایندگی ، جهت گیری های آن شهید را مورد تاکید دهند.

وی همچنین با تسلیت اربعین حسینی و درگذشت رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: اربعین در این سال ها و به برکت انقلاب اسلامی ابعاد جدیدی پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ایام اربعین بعد از شهادت اباعبدالله حسین(ع) همواره زمان زیارت بوده اما در سال های اخیر این ایام تبدیل به پدیده دینی و اجتماعی شده است و بعد از سرنگونی صدام دوستداران سید الشهدا آن را احیا کردند.

وی اظهارداشت: ایرانی ها هم که در ارادات به خاندان پیغمبر اکرم (ص) پیشگام بوده اند برای این ایام سنگ تمام گذاشته اند و شیعیان عراقی، ایرانی و سایر کشورها رزمایش معنوی حسینی برگزار می کنند.

رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم یادآور شد: در این ایام بزرگ ترین اجتماع بشری روی زمین به نام حضرت امام حسین(ع) به وجود می آید به نحوی که هر کسی سعی می کند ارادات خود را ثابت کند.

حدادعادل تصریح کرد: این راهپیمایی با وجود اوضاع منطقه و شرارت های آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان قدرت نمایی معنوی به شمار می رود.

وی همچنین به ظهور گروه تکفیری و تروریستی داعش اشاره کرد، اظهارداشت: این کشورها داعش را بهانه ای برای حضور در منطقه کرده‌اند در حالی که این لشگر حسینی با حرکت سیاسی خود معنای اسلام ناب محمدی (ص) را آشکار می کند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: راهپیمایی اربعین به تعبیر رهبر معظم انقلاب حماسه عشق و ایمان ، عقل و عاطفه است و چشمه ای برای شست و شوی یک ملت است تا خود را از آلودگی های اخلاقی تطهیر کند و موتوری است برای حرکت ملت است.

حدادعادل افزود: برخی 50 سال پیش به عزاداری ها انتقاد می کردند و آن را باعث رخوت و سستی می دانستند ولی در زمان حاضر اسلام واقعی خود را نشان داده اند و این گریه ها به وجود آورنده بالاترین مقاومت و حرکت ضد استعمار گرایی شده است.

وی در ادامه سخنان خود به تشریح بخشی از شخصیت شهید آیت الله سید حسن مدرس پرداخت و یادآور شد: مدرس متولد 1249 شمسی و روستا سازده ای نزدیک شهرضای امروز است که در تاریخ 10 آذر 1316 در سن 67 سالگی به شهادت رسید.

رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی تصریح کرد: مدرس نه تنها یک روحانی مسلمان به تمامی معنی کلمه و عالم دین عالم ربانی و عالم به زمان است بلکه از آنگونه عالمانی است که امام صادق (ع) درباره آنها می فرماید «کسی که روزگار خود را بشناسد و بداند در چه دنیایی زندگی می کند شبهات بر او رجوع نمی آورد».

حدادعادل با بیان این که مدرس از اوضاع دنیا و ایران اطلاع کافی داشت و بعد از سال ها تحصیل در نجف اشرف به اصفهان بازگشت، گفت: وی پس از بازگشت علاوه بر فعالیت های سیاسی و اجتماعی، مقابله با فساد بی عدالتی ، توجه به محرومان و مقابله با حکام مستبد قاجاری را آغاز کرد.

وی تصریح کرد: شهید مدرس بعد از نهضت مشروطه پس از همکاری با رهبری آن، با علمای نجف مرتبط بود و بر همین اساس شخصیت علمی، سیاسی و اجتماعی خود را در اصفهان به خوبی نشان داد نتیجه این می شود که با پیروزی مشروطه و تشکیل مجلس در مجلس دوم بنابر اصل دوم متمم قانون اساسی راهی مجلس می شود.

وی در توضیح درباره اصل دوم متمم قانون اساسی در زمان مجلس دوم اظهارداشت:بر اساس این اصل 5 نفر از علما و مجتهدین تراز اول به انتخاب علما و مراجع باید در مجلس حضور داشته باشند تا بر اسلامی بودن قوانین نظارت کنند بنابر این این اصل معروف به اصل علمای تراز اول بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که این اصل هیچ وقت اجرایی نشد وتنها 2 نفر از 5 نفر ازعلما وارد مجلس دوم شدند، گفت: بعد از یک دوره در دوره دوم این اصل به کلی فراموش شد البته این اندیشه در دوره انقلاب اسلامی در قالب شواری نگهبان اجرایی شد.

وی افزود: شهید مدرس ازدوره سوم تا مجلس ششم نماینده تهران بود و سال های سخت و سرنوشت سازی را سپری کرد به نحوی که در حدود 17 سال از روز که به مجلس آمد تا روز تبعید در متن مسایل سیاسی بود.

حداد عادل خاظرنشان کرد: شهید مدرس در دوره ای که انگلستان توطئه به قدرت رسیدن رضا خان را طراحی می کرد اقدامات زیادی را انجام داد و با وجودی که دل خوشی از قاجاریه نداشت اما می دانست که روی کار آمدن رضا خان از سر دلسوزی نیست بلکه حکومت یک نوکر است .

وی ادامه داد: در آن روزها که رضا خان تظاهر به دینداری می کرد مدرس تشخیص داده بود که وی چه برنامه ای دارد و وقتی رضا خان می خواست رییس جمهوری شود شهید مدرس در مجلس ایستاد و توطئه جمهوریت را ناکام گذاشت اما فشار ها و ریشه های فاسد انگلیس ها در ایران سبب شد تا رضا شاه به سلطنت برسد.

نماینده مردم تهران با یادآوری چندین بار ترور مدرس گفت: در مجلس هفتم مدرس در انتخابات شرکت کرد ولی رضاخان اجازه نداد که حتی یک رای به نام مدرس خوانده شود و دراین زمان مدرس گفت که حتی یک رای هم به نام من خوانده نشده و این در حالی بود که من خودم به خودم رای دادم و آن رای کجاست؟

وی ادامه داد: در 1306 یا 1307 شبانه به خانه وی حمله کردند و پس از دستگیری وی را به خاف برده و در قلعه ای زندانی کردند و سرانجام بعد از شکنجه ها و مصیبت های زیاد که یادداشت های وی در کتاب 'گنجینه خاف' نوشته شده در نهایت در 10 آذر ماه 1316 وی را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به جنبه هایی از شخصیت معنوی مدرس ، گفت: مدرس آیت زهد و بی اعتنایی به دنیا بوده است و مورخان و رجال سیاسی از زهد و ساده زیستی وی در تعجب بوده و نظیری برای مدرس نمی شناسیم که در عالم سیاست وارد باشد و به دنیا بی اعتنا باشد.

رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی تصریح کرد:این جمله مدرس معروف است که سیاست ما عین دیانت و دیانت ما عین سیاست است و امام راحل این سیاست و اندیشه را به کرسی نشاند و تمامی قدرت ها و دولت های خارجی که انقلاب را مخالف خود می دانند از سکولاریسم دفاع می کنند و مدرس نقطه مقابل این تفکر بود .

وی با بیان این که گروه هایی که امروزه در ایران مروج سکولاریسم هستند به مدرس علاقه ای ندارند و این در حالی است که امام راحل هیچ شخصیت معاصری را به اندازه مدرس نپسندید و ستایش نکرده است، گفت:روز دهم آذر به نام مجلس نام گذاری شده و نمایندگان مجلس باید مدرس را الگوی خود قرار دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: نمایندگان مجلس تلاش می‌کنند آن نگرانی رهبر معظم انقلاب را که مکررا ما را از خطر نفوذ بیگانه برحذر می‌دارند جامه عمل بپوشانند و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

حداد عادل همچنین به تشریح اقدامات مجلس شورای اسلامی در یک سال گذشته ، پرداخت و اظهارداشت :مجلس در یک سال گذشته تلاش کرده تا در مساله برجام و هسته ای وظایف خود را انجام دهند وحتی کمیسیون برجام را تشکیل داد ضمن اینکه مجلس دغدغه های مسایل اقتصادی را داشت و سعی کرد با تصویب قوانین و لوایح به دولت کمک کند .

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفندماه سال جاری نیز گفت: امسال سال انتخابات است، ما وقتی می‌گوییم مدرس الگوی نمایندگان باشد، سعی مردم در انتخابات این باشد که کسانی را انتخاب کنند که به خلق و خوی و ایمان و اعتقاد مدرس نزدیک باشند، انشاءالله مجلس دهمی در سال آینده باشد که پشت سر رهبری در خدمت به انقلاب و اسلامی حرکت کند و نگهبان میراث جلیل‌القدری باشد که امام و شهدا برای ما به یادگار گذاشته‌اند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *