صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شهر،شهروند درجه یک و دو ندارد / حمایت از مراکز توانبخشی به معنای تبلور شهر انسان مدار است

۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۸:۵۷
کد خبر: ۱۰۵۱۲۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون نظارت شورای اسلامی شهر تهران گفت : بهترین شیوه برای حل مشکلاتی که در آینده تبدیل به بحران می شوند پنهان نکردن مشکلات است.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، عباس جدیدی با حضور در مجتمع توانبخشی امام علی (ع) از این مجموعه خیریه بازدید به عمل آورد. 

مرکز توانبخشی امام علی (ع) با قدمت 50 سال ، وظیفه توانبخشی و نگهداری شبانه روزی 300 دختر معلول ذهنی-جسمی شدید بالای 14 سال را که بیش از نیمی از ایشان فاقد کنترل اسفنکتری (اجابت مزاج) می باشند را توسط 207 نفر کادر پرستاری ، پزشکی ، پیراپزشکی ، روانشناسی ، مددکاری و...برعهده دارد واز هیچگونه اعتبار و یارانه دولتی بهره مند نمی باشد و تامین هزینه های مربوطه توسط مؤسسه خیریه نیک آفرینان غدیر و موسسات و شرکتها و افراد خیر تامین می شود.

جدیدی در جریان بازدید از این مجتمع ،گفت: وجود بنای فرسوده مستهلک و در حال ریزش و نامنطبق با نوع فعالیت و نیاز توانخواهان مقیم از اصلی ترین مشکلات این مجموعه می باشد که باید هر چه سریعتر مورد رسیدگی واقع شود. 

عباس جدیدی در پایان این بازدید با اشاره به اهمیت رسیدگی به چنین مراکزی گفت : در وهله اول باید این نکته را یاد آوری کرد که رسیدگی به این مراکز قانونا بر عهده دولت است اما این موجب نمی شود چشمانمان را بر موضوعاتی ببندیم که بهداشت و سلامت شهر در گرو آن است . 

وی ادامه داد : این عزیزان که در این مجموعه نگهداری می شوند و نیز افراد خیری که از آنان نگهداری می کنند جز شهروندان این شهر محسوب می شوند و طبیعتا دارای حقوق شهروندی نیز هستند از اینرو بر مسئولان واجب است که این عزیزان را از یاد نبرند . شهر ، شهروند درجه یک و دو ندارد و همه افراد دارای حق و حقوقی هستند که باید در نظر گرفته شود. 

معاون نظارت شورا همچنین تصریح کرد: البته وظیفه انسانی هر شهروندی حکم می کند از یاد این عزیزان غافل نشوند اما وظیفه مسئولان و مدیریت شهری تنها تصمیم گیری برای یک عده از شهروندان نیست بلکه برای هر فردی که در این شهر نفس می کشد و زندگی می کند خواه با هر وضعیتی باید تصمیم سازی کنند و شرایطی به وجود آورند تا آنها نیز بتوانند زندگی کم رنج تری را تجربه کنند. 

جدیدی ادامه داد : البته نباید از تلاش های شهرداری تهران در کمک رسانی به این مجموعه و مجموعه هایی از این دست غافل شد . 

این عضو شورای شهر افزود: این قبیل مسائل هم نباید پنهان باشند، شما ببینید بحران هرندی در سالیان دراز نقطه ای کوچکی بود که می شد خیلی راحت آن را مهار کرد، اما کتمان موضوع سبب شد که امروز با این وضعیت مواجه شویم. این بی توجهی ها ست که به شهر آسیب وارد می کند. شهر چهره های زشت و خوب را با هم دارد بنابراین باید برای هر دو وجه آن تصمیم سازی و تصمیم گیری شود.

جدیدی اضافه کرد : وقتی صحبت از شهر به عنوان یک موجود زنده می شود یعنی آنکه تمام مضوعات آن زنجیر وار به هم وابسته است ، یعنی اینکه بهداشت و سلامت روانی جامعه بر موضوعات دیگر آن اثر گذار است از اینرو رسیدگی به این موارد علاوه بر اینکه یک وظیفه انسانی و وجدانی است جز وظایف اصلی مدیریت شهری و نیز مدیریت ملی می باشد. 

جدیدی همچنین خاطر نشان کرد : هر چه مسئولان شهری و نیز اعضای شورا با این مراکز در ارتباط باشند و مشکلات را از نزدیک لمس کنند در مصوبات خود و تخصیص اعتبارات و کار عمیلاتی با دید بهتری اقدام خواهند نمود و به هدف اصلیمان که همانا داشتن شهری انسان مدارانه است نزدیک تر خواهیم شد. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *