صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کالبد شکافی فتنه 88 نیازمند بصیرت و فهم عمیق است

۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۲:۴۸
کد خبر: ۱۰۴۷۲۴
خبرگزاری میزان-رئیس ستاد بزرگداشت یوم الله 9 دی گفت: روایتگری صحیح حماسه 9 دی ضرورت امروز و کالبدشکافی صادقانه فتنه 88، نیازمند بصیرت و فهم عمیق و وظیفه ذاتی و خطیر رسانه‌های جریان انقلاب است.

به گزارش ،علی‌محمد نائینی رئیس ستاد بزرگداشت یوم الله 9 دی در جلسه‌ای که به‌منظور هماهنگی، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری بزرگداشت حماسه 9 دی با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوط و اعضای ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی در دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه امپریالیسم رسانه‌های غربی و بنگاه‌های دروغ‌پردازی آنان با همراهی برخی رسانه‌های مزدور وابسته و یا غافل سعی دارند فتنه سال 1388 را در سطح یک چالش انتخاباتی و جناحی کوچک تنزل دهند و با این رویکرد،  اشخاصی را که در طراحی و مدیریت جریان فتنه 88 نقش فعال داشتند را تبرئه کنند؛ گفت: متأسفانه استراتژی امروز تجدید‌نظر طلب‌ها، جریان فتنه با همراهی برخی از رسانه‌های خودفروخته، تطهیر جریان فتنه و حتی فراموشی آن خیانت است.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی با اشاره به این نکته که تطهیر جریان فتنه با توجه به خیانتی که در حق ملت و کشور داشتند غیرممکن است، گفت: حتی برخی از نخبگان در سال 88 عملکرد قابل قبولی نداشتند و با جریان فتنه همراهی کردند و یا در تحلیل و تشخیص و اقدام به‌موقع و انجام تکلیف و عزم و اراده خود ، دارای بحران و خلل شدند.

نائینی در خصوص بحث بزرگداشت حماسه 9 دی در سال جاری، خاطر نشان کرد: کالبدشکافی صحیح، دقیق و روایتگری صادقانه از قیام عاشورایی نهم دی ضرورت اساسی امروز است.

وی ادامه داد: کالبدشکافی دقیق و روایتگری صحیح از فتنه 88 نیازمند بصیرت و فهم عمیق به‌عنوان چراغ راه و اندیشه‌های تابناک امام(ره) و آرمان‌های انقلاب اسلامی به‌عنوان نقشه راه و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری به‌عنوان قطب‌نمای این مسیر لازم و ضروری است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: باید بررسی شود در سال 88 چه کسانی همسو با اهداف آمریکا عمل کردند و این تشخیص بسیار ظریفی است به‌گونه‌ای که بی‌جا و جهت در حق کسی ظلم نشود و هم کسانی که علیه نظام، امنیت و تمامیت کشور اردوکشی خیابانی کردند، بی‌جهت تطهیر شوند.

نائینی پیچیدگی موضوع و ظرافت روایتگری صحیح، صادقانه و قاطع را متوجه جریاناتی دانست و تصریح کرد: برخی در داخل ، فتنه را مدیریت می‌کردند، دم از دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب می‌زدند ولی در عمل خلاف آن عمل می‌کردند، جریاناتی که با لباس یار امام(ره)، با پرچم انقلاب علیه آرمان‌ها و میراث امام ، فتنه به پا کردند، همان کسانی که دم از امام می‌زدند، اما در جلسات داخلی خودشان به صراحت اعلام می‌کردند که می‌خواهند ولی فقیه را که میراث گرانبهای امام و روح و جوهر نظام اسلامی است به زیر بکشند.

این استاد جنگ نرم و عملیات روانی،  قیام عاشورایی و خروش حسینی ملت ایران را در نهم دی 1388، دفاع کامل از نظام اسلامی و رهبری و ارزش‌های اسلامی و انسانی دانست و بیان داشت: نهم دی اوج ایمان، اقدام به لحظه و بصیرت ملت در پشتیبانی از دستاوردهای سترگ انقلاب و آرمان‌ها و اهداف انقلاب بود که در تظاهراتی بی‌بدیل و بی‌مانند با خروش یکپارچه و وحدت‌بخش ملت عاشورایی و حسینی ایران علیه فتنه‌گران و جریان فتنه رقم خورد.

نائینی در جلسه شورای اجرایی مراسم و مناسبت‌های تهران و در جمع رؤسا و نمایندگان سازمان‌ها، دستگاه‌ها، نهادها و ارگان‌های ذی‌ربط فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی گفت: تهران مرکز تحولات سیاسی و اجتماعی کشور است و تغییرات در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در تهران رصد و تحلیل می‌شود و نوع بزرگداشت و اقدامات مناسبتی و مراسمی در تهران همیشه مورد توجه همه کانون‌های خبری و رسانه‌ای چه در داخل و چه در خارج از کشور و سفارتخانه و سایر دولت‌ها است.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز در کشور یک جریان فعال‌شده که القاء می‌کند مسیر طی‌شده توسط انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران مسیر پرهزینه‌ای بوده و برای کاهش این هزینه‌ها بایستی در اهداف، سیاست‌ها، شعارها و آرمان‌های نظام، تجدیدنظر کرد و این همان نفوذ فکری، نگرشی، فرهنگی و سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری است که دشمن برای آن، هدف‌گذاری کرده و درصدد اجرای آن است.

نائینی گفت: باید با تحلیل و تبیین درست چرایی، علل و عوامل و بسترهای فتنه 88، از راه انداختن فتنه‌ای بزرگ‌تر و پرچالش‌ به نام نفوذ با هدف تضعیف جریان مؤمن وانقلابی و ایجاد اختلال در دستگاه محاسباتی و شناخت دوست از دشمن جلوگیری کرد.

وی هدف دشمن از به پا کردن فتنه را، نفوذ در قلوب، اذهان، افکار و باورهای مردم و مسئولان و تغییر رفتار و سیاست‌های نظام مطابق با خواسته‌های نامشروع خود دانست و بیان کرد: هدف غایی دشمن فروپاشی نظام اسلامی استکبارستیز و مستقل ایران از درون است، که ما و تمامی نیروهای مؤمن و جریان انقلابی، با کمک تمامی رسانه‌ها و تریبون‌های خود ، با روشنگری ، جلوی به راه‌افتادن فتنه‌ای جدید توسط دشمنان را بگیریم.

در پایان جلسه ، اعضای حاضر به بیان برنامه‌ها، راهکارها، پیشنهادات و ارائه نقطه نظرات خود پیرامون مباحث نهم دی پرداختند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *