صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای مفاد برجام درباره نطنز منوط به بسته شدن پرونده PMD است/ جمع‌آوری 6 هزار سانتریفیوژ

۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۶:۰۹
کد خبر: ۱۰۳۸۳۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان-رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی گفت: بیش از 9 هزار سانتریفیوژ در حال حاضر در تأسیسات هسته‌ای نطنز فعال هستند که پس از بسته شدن پرونده PMDاین تعداد به 5 هزار و 60 سانتریفیوژ می‌رسد.
به گزارش گروه سیاسی میزان، به نقل از خانه ملت، علاءالدین بروجردی دیروز (شنبه 7 آذرماه) در پایان بازدید از تأسیسات هسته ای نطنز در یک نشست خبری اظهار داشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در چارچوب مصوبه مجلس شورای اسلامی می بایست هر شش ماه یکبار در صحن مجلس گزارشی را از روند اجرای برجام ارائه دهد که بازدید از تأسیسات هسته ای نطنز در این چارچوب انجام شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مراحل بعدی بازدید از تأسیسات هسته ای فردو و اراک انجام می شود و نکته مهم در این زمینه توجه به نظرات رهبری در اجرای برجام است که ضمن ملاحظات ده گانه شورای عالی امنیت ملی و مجلس که در 9 بند حساسیت نمایندگان را تصریح کرده رهبری معظم انقلاب نیز نکات مهمی را فرموده اند که لازم است اجراکنندگان برجام در این زمینه آنها را مدنظر قرار دهند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی متذکر شد: با توجه به بندهای 3و 4 نکات رهبری که در نامه ایشان به رئیس جمهوری به آنها توجه شده بود اقدامات مربوط به بندهای 4و5 این نامه تنها هنگامی انجام می شود که آژانس بین المللی انرژی اتمی پایان PMDرا اعلام نمایند چون در حال حاظر در مرحله قبل از بسته شدن پرونده PMDهستیم در تأسیسات هسته ای فردو و اراک کاری انجام نشده و سانتریفیوژهای فعال نطنز نیز هیچکدام جمع آوری نشده است البته حدود 6 هزار سانتریفیوژ غیرفعال سایت نطنز جمع آوری شده است.

وی افزود: با وجود اقدامات انجام شده در تأسیسات هسته ای کشور و فعالیت های بسیار قابل تقدیر دانشمندان هسته ای نه آمریکا و نه هیچ قدرت دیگری نمی تواند در این دژ محکم خللی را وارد کند و توطئه های دشمنان همیشه به فضل الهی و تلاش دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی خنثی شده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس بیان کرد: با توجه به تلاش ایران برای صلح آمیزبودن فعالیت های هسته ای که بر مبنای فتوای رهبری معظم انقلاب انجام می شود این تعهد منحصر به فردی است که در سایر کشورهایی که فعالیت صلح آمیز هسته ای دارند چنین تعهدی دیده نمی شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: کمیسیون امنیت ملی به دقت مراحل اجرای برجام را رصد می کند تا نظرات رهبری دقیقا اجرا شود همچنین مجلس بارها حمایت همه جانبه از فعالیت دراین عرصه را بیان کرده است و اجرای برجام با هدایت رهبری معظم انقلاب و شورای عالی امنیت ملی در بعد تخصصی انجام خواهد شد.

وی افزود: تاکنون در نطنز 6 هزار سانتریفیوژ غیر فعال که هیچ تزریق گازی نشده بودند جمع آوری شده است و بقیه سانتریفیوژها پس از بسته شدن پرونده PMDکاهش می یابند که تعداد آنها به 5 هزار و 60 سانتریفیوژ می رسد.

بروجردی گفت: هفته آینده از تأسیسات هسته ای فردو بازدید می کنیم و در مرحله بعد بازدید از تأسیسات هسته ای اراک انجام می شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: چون اجرای برجام تنها بعد فنی ندارد سایر ابعاد برجام را با ارگان های مربوطه در کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: ایران کشوری است که فعالیت های هسته ای آن بسیار شفاف است و تشکیک دشمنان در این زمینه دروغ بزرگ قرن است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی در خصوص اظهارات اخیر آمانو پیرامون سیاه و سفید نبودن گزارش آژانس اظهار داشت: این جمله ای است که آمانو در هر گزارشی آن را آورده است که نشان می دهد آژانس از استقلال کامل برخوردار نیست و به سخنان آمریکایی ها توجه دارد که این موضوع غیر قابل قبول است و این سخنان نشانه فشارپذیری آمانو است.

بروجردی بیان کرد: مسئولیت سنگین اجرای برجام در بعد فنی بر عهده سازمان انرژی اتمی است و آقای صالحی و همکارانشان زحمات زیادی را در این زمینه می کشند و همه اقدامات آنها در چارچوب نظرات رهبری است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی گفت: بیش از 9 هزار سانتریفیوژ در حال حاضر در تأسیسات هسته ای نطنز فعال هستند که پس از بسته شدن پرونده PMDاین تعداد به 5 هزار و 60 سانتریفیوژ می رسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *