صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رونمایی از کتاب آثار برگزیده هشتمین جشنواره داستان انقلاب در اختتامیه

۰۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸:۳۲
کد خبر: ۱۰۳۵۱۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - معاون هنری حوزه هنری، گفت: همه داوران و دست‌اندرکاران در جشنواره داستان انقلاب کمک می‌کنند تا این اتفاق ادبی به سرمنزل خویش برسد و می‌خواهند به علایق خود ادای دین کنند.

، جلسه هماهنگی و اهدای حکم داوران هشتمین دوره جشنواره داستان انقلاب (جایزه مرحوم امیرحسین فردی) با حضور فاضل نظری معاون هنری حوزه هنری، علی قربانی مدیر مرکز محافل و جشنواره ‌های حوزه هنری، مصطفی جمشیدی دبیر هشتمین جشنواره داستان انقلاب و هیئت داوران این دوره از جشنواره برگزار شد. 

علی قربانی مدیر مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری در این جلسه ضمن توضیحاتی از روند برگزاری 7 دوره جشنواره داستان انقلاب در حوزه هنری گفت: طبق روال هر سال در اردیبهشت‌ماه فراخوان این جشنواره منتشر می‌شود و تا آبان‌ماه آثار نویسندگان در رشته‌های مختلف به دبیرخانه ارسال می‌ شود. 

وی آماری از آثار ارسالی به هشتیمن دوره این جشنواره ارائه داد و گفت: امسال قرار است در حرکتی بدیع و جریان‌ساز آثار برگزیده این جشنواره که توسط شما داوران انتخاب و در مراسم اختتامیه به صورت چاپ‌شده عرضه شود.

مصطفی جمشیدی، دبیر هشتیمن دوره جشنواره داستان انقلاب، هم در این جلسه ضمن تشکر از حسین فتاحی به دلیل انجام مسئولیت دبیری این جشنواره در دو دوره پیش اظهار کرد: مسئولیتی که در این جشنواره وجود دارد با توان و کمک شما صاحب‌نظران به انجام می‌رسد. 

وی ادامه داد: اگر در این 8 سالی که این جشنواره برگزار می‌شود تنها 2 رمان به عنوان دو اثر شاخص و هنرمندانه در زمینه ادبیات انقلاب اسلامی معرفی و شناخته شود و به تاریخ ادبیات داستانی کشور ما وارد شود، شما به عنوان داوران این اتفاق ادبی کار و وظیفه خود را به خوبی به ثمر رسانده‌اید.

جمشیدی افزود: وقتی اثری را داوری می‌کنید و به دست انتشار می‌سپاریم، نباید به آن به عنوان یک داستانی نگریسته شود که صرفا به زنده نگه داشتن بهمن ماه محدود شود، بلکه این اثر باید به عنوان اثری که قرار است در طول تاریخ ادبیات این کشور مورد بررسی قرار بگیرد مورد داوری و ارزیابی قرار داده شود.

وی با اشاره به خبر انتشار و رونمایی آثار برگزیده این دوره از جشنواره در مراسم اختتامیه آن گفت: این اتفاق مبارک و مهم به همت آقای فاضل نظری و آقای علی قربانی انجام می‌گیرد و برای ما خبر بسیار خوبی بود که من تصور می‌کنم می‌تواند بسیار جریان‌ساز و تاثیرگذار هم باشد.

فاضل نظری، معاون هنری حوزه هنری، هم در این مراسم ضمن تشکر از حسین فتاحی دبیر دو دوره پیش این جشنواره و مصطفی جمشیدی که در دوره کنونی مسئولیت دبیری علمی آن را پذیرفته است، گفت: چهره‌هایی که آقای جمشیدی به عنوان داور انتخاب کرد‌ه اند، این نوید را می‌دهد که امسال با یک قضاوت منصفانه و منطبق با اهداف عالی این جشنواره مواجه خواهیم بود. 

به گفته معاون هنری حوزه هنری، همه داوران و دست‌اندرکارانی که در جشنواره داستان انقلاب کمک می‌کنند تا این اتفاق ادبی مهم به سرمنزل خویش برسد، می‌خواهند به علایق خود ادای دین کنند. 

نظری گفت: جشنواره داستان انقلاب جزو آن دسته از جشنواره‌هایی است که اصلا قرار نیست پنهان‌کاری داشته باشد و کارهایش در کمال صراحت و روشنی پیش می‌رود و در آن قرار است داستان‌هایی که در زمینه و در ارتباط با انقلاب اسلامی است تولید و منتشر شود. 

وی در پایان افزود: حساسیت کار شما در ارزشی که این جشنواره کسب خواهد کرد بسیار مهم است و من به دلیل تلاش و مهربانی‌ای که به خرج می‌دهید از شما سپاسگزار هستم.

بعد از سخنان فاضل نظری، وی به همراه مصطفی جمشیدی دبیر هشتیم جشنواره داستان انقلاب احکام هر یک از داوران این دوره از جشنواره را به آن ها اعطا کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *