صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اقدام ترکیه علیه روسیه اشتباهی بزرگ و حمایت آمریکا اشتباهی بزرگتر بود

۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۲:۱۳
کد خبر: ۱۰۲۹۱۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان - رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام ترکیه علیه روسیه اشتباه بزرگی بود و حمایت اوباما از این اقدام اشتباه بزرگتری است که به گسترش درگیری‌ها در منطقه کمک می‌کند.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 4 آذر) در دیدار با «جین اسلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ گفت: کشور شما سابقه خوبی در مسائل مالی و بانکی دارد و امکانات خوبی برای سرمایه‌گذاری دارید و جمهوری اسلامی ایران از سرمایه‌گذاری شما بالاخص در حوزه نفت ون گاز استقبال می‌کند.
 
وی اظهار داشت: ما گام‌هایمان را مطابق با توافق‌نامه درخصوص مسائل هسته‌ای برمی‌داریم و در این امر جدی هستیم و امیدواریم که طرف‌های مقابل هم مطابق با توافقات صورت گرفته عمل نمایند.
 
درگیری‌ها در منطقه موجب از هم‌گسیختگی امنیتی شده است
 
رئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: درگیری‌ها در منطقه موجب از هم‌گسیختگی امنیتی شده است و باید هر چه سریع‌تر این وضعیت بهبود یابد.
 
لاریجانی با اشاره به عوامل متعدد رشد تروریسم در منطقه خاطرنشان کرد: مسئله مقابله با تروریسم دو وجه دارد که یک وجه آن نظامی و دیگری فرهنگی اجتماعی است و یافتن ریشه‌های فرهنگی اجتماعی از برخوردهای نظامی موثرتر است.
 
اشغال و درگیری در افغانستان و عراق موجب تولد گروه‌های تروریستی شد
 
وی گفت: متاسفانه برخی از کشورهای منطقه همچون برخی از کشورهای غربی به حمایت از این گروه‌ها دست می‌زنند و فکر می‌کنند می‌توانند از تروریسم به صورت ابزاری استفاده نمایند، ولی این تفکر اشتباهی است و این ناامنی گریبانگیر خود آنها هم خواهد شد.
 
لاریجانی با اشاره به تجربه آمریکا و سایر کشورها در افغانستان و عراق اظهار داشت: اشغال و درگیری در این کشورها نه تنها دستاوردی نداشت بلکه خود موجب تولد گروه‌های تروریستی شد و می‌توان گفت که یکی از دلایل ظهور چنین گروهک‌هایی سرکوب و استعمار کشورهاست، زیرا اکنون سطح تحصیلات و هوشیاری سیاسی جوانان افزایش یافته است و حاضر نیستند که مستعمره یک کشور دیگر باشند.
 
تروریسم و داعش خطر و تهدیدی برای تمام جهان است
 
وی خاطرنشان کرد: در مورد سوریه هم چنین اشتباهی رخ داده است و متاسفانه چنین القا شده است که تغییر حکومت در سوریه به آرامش آن کشور کمک می‌کند اما در حال حاضر که بخشی از این کشور توسط تروریست‌های داعش اشغال شده است، فشار برای تغییر حکومت تنها به بحرانی‌تر شدن شرایط این کشور کمک می‌کند.
 
رئیس مجلس در پایان اظهار امیدواری کرد که همه کشورها به این نقطه برسند که تروریسم و داعش خطر و تهدیدی برای تمام جهان است و ریشه‌های آن باید از بین برود و صلح و آرامش برقرار شود.
 
جین اسلبورن:لوکزامبورگ علاقه‌مند به سرمایه گذاری اقتصادی در ایران است
 
براساس این گزارش «جین اسلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ هم در این دیدار ضمن ابراز رضایت از سفرش به ایران گفت: ما امیدواریم که تحریم‌ها هر چه سریع‌تر برداشته شود و روابط کشورها با ایران گسترش یابد و لوکزامبورگ هم خیلی علاقه‌مند است که در زمینه‌های اقتصادی در ایران سرمایه‌گذاری کند.
 
وی اظهار داشت: لوکزامبورگ قلب امور مالی اروپاست و اگر مبادلات اقتصادی بین دو کشور برقرار شود، مبادلات سیاسی و فرهنگی هم افزایش خواهد یافت.
 
بحران در منطقه، امنیت کشورهای اروپایی را نیز به مخاطره می‌اندازد
 
وزیر خارجه لوکزامبورگ در ادامه گفت: امیدواریم که توافق‌نامه‌ای درخصوص لغو مالیات مضاعف بین دو کشور منعقد شود و من پیشنهاد آن را در این سفر ارائه داده‌ام.
 
جین اسلبورن در ادامه تصریح کرد: برقراری آرامش در منطقه خیلی موضوع مهم و اساسی است زیرا بحران در منطقه، امنیت کشورهای اروپایی را نیز به مخاطره می‌اندازد و امیدوارم کشورهای تاثیرگذار مانند ایران، عربستان، روسیه و آمریکا بتوانند بر روی نحوه نابودی ریشه‌های تروریسم به توافق برسند.
 
گروه‌های تروریستی مانند داعش را هیچگاه با اسلام و مسلمین مرتبط ندانسته‌ایم
 
وی اظهار داشت: ما هیچ‌وقت گروه‌های تروریستی مانند داعش را با اسلام و مسلمین مرتبط ندانسته‌ایم و معتقدیم آنها برای سیاه‌نمایی خودشان را به اسلام متصل کرده‌اند.
 
وزیر خارجه لوکزامبورگ در پایان ابزار امیدواری کرد که کشورهای اروپایی هم در کنار کشورهای دیگر به ائتلافی واقعی برای از بین بردن ریشه‌های تروریسم در جهان قدم بردارند و کشوری به فکر استفاده ابزاری از این گروه‌ها که تعدادشان هم اندک است، نباشند.
 
انتهای پیام/


نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
عجب این چه نشستی بوده که یک طرف درباره داعش و یک طرف درباره نفت میگه!!!؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *