پذیرایی زائران حرم حضرت علی(ع) با دستپخت خادمان ایرانی + تصاویر
خبرگزاری میزان - مصطفی فروتن جانشین ستاد «با کاروان» گفت: فعالیت مضیف عتبه علوی در جوار حرم امیر المؤمنین پذیرایی از زائرین و توزیع روزانه 5 پرس غذا در سه نوبت است.
به گزارش ، زائرین اربعین در نجف، مهمان مضیف امیرالمؤمنین با دست پخت خادمین ایرانی میشوند.
مصطفی فروتن جانشین ستاد «با کاروان» در شهر نجف اعلام کرد: زائرین حضرت
علی علیه السلام از 6 صفر تا ١٨ صفر مهمان غذای حضرتی با دست پخت خدام
ستاد باکاروان میشوند.
وی افزود: فعالیت مضیف عتبه علوی در جوار حرم امیر المؤمنین پذیرای از زائرین و توزیع روزانه 5 پرس غذا در سه نوبت است.
فروتن در ادامه گفت: 4نفر از نیروهای ستاد با کاروان مشغول به پخت غذا و نان، بسته بندی و توزیع غذا بین زوار در مضیف و خادم افتخاری حضرت علی علیه السلام هستند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *