استفاده از تمام ظرفیتها و امکانات در حوزه اشتغال و حرفه آموزی زندانیان
خبرگزاری میزان - حسینی بر حرفه آموزی و اشتغال برای رسیدن به توسعه زندانها با هدف عدم بازگشت پذیری زندانیان تاکید داشت.
سید حمید حسینی مدیر کل زندانهای استان گیلان در این نشست با اشاره به وظایف سازمان زندانها در سند چشم انداز و افق 1404 به استفاده از تمام ظرفیت ها و امکانات درون سازمانی و برون سازمانی خصوصا در حوزه حرفه آموزی و اشتغال برای رسیدن به توسعه زندانها با هدف عدم بازگشت پذیری زندانیان تاکید داشت.
وی توسعه حرفه آموزی و اشتغال را در راستای ارتقاء سطح درآمد ، کمک به معیشت خانواده ها و غنی سازی اوقات فراغت زندانیان مفید دانست واظهار داشت: می توان با همدلی ، برنامه ریزی صحیح و استفاده بهینه از همه ظرفیت ها زمینه های لازم را جهت توسعه پایدار ایجاد و الگویی مناسب در کشور ارائه کرد.
مدیرکل زندانهای گیلان با اشاره به امکانات و پتانسیل این استان در زمینه ایجاد اشتغال مددجویان خواستار اشتغال بکار بیشتر زندانیان از طریق نمایندگی بنیاد تعاون زندانیان استان شد.
وی افزود : انتظار ما این است بنیاد تعاون زندانیان گیلان به عنوان بازوی اشتغال و حرفه آموزی زندانها عمل کرده و با بهره گیری از تمامی ظرفیت های استان مشکلات موجود را به حداقل برساند.
در این نشست مطهر نژاد مدیرعامل بنیاد تعاون زندنیان کشور نیز عملکرد 41 ماهه بنیاد تعاون در حوزه حرفه آموزی و اشتغال و حمایتی زندانها را ارائه کرد و اظهار داشت: حرفه آموزی و اشتغال از وظایف عمده بنیاد تعاون زندانیان است و بر تقویت این حوزه با استفاده از ظرفیت های بالقوه استانی و با مشارکت بنیاد تعاون و زندانها تاکید داشت.
وی پیشنهاد داد که در زندانهای شرق و غرب گیلان یک دفتر نمایندگی بنیاد ایجاد شود.
وی گیلان را یکی از استانهای پیشرو در امر توسعه اشتغال زندانیان دانست و افزود: کسب مهارت در یکی از حرفههای اشتغالزایی زمینه سلامت روحی و روانی و بازگشت مددجو به جامعه را تضمین میکند.
مطهرنژاد گفت: بسیاری از زندانیان افرادی هستند که آبرو و حیثیت دارند، اما به دلایل مختلف از جمله شرایط بد اقتصادی جهت پرداخت مهریه و... محکوم به زندان میشوند لذا نیازمند کمک هستند.
وی توسعه اشتغال و کمک به خانواده زندانیان را مهمترین هدف بنیاد تعاون زندانیان دانست و گفت: در بخش توسعه اشتغال و کسب درآمد در زندانها باید تعداد زیادی از زندانیان در کارگاهها، فروشگاهها و مراکز تولید مشغول به کار شوند تا از این طریق بخشی از دغدغههای اقتصادی خانوادههایشان را برطرف کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *