صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صلح و سازش 58 درصدی پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف

۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰:۴۴
کد خبر: ۱۰۱۶۸۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان- موحد گفت: 58 درصد پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف استان کرمان به صلح و سازش منجر می‌شود که نسبت به نرم کشوری آمار مطلوبی است.
به گزارش به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، رئیس کل دادگستری استان کرمان در آئین معرفی اعضای جدید شورای حل اختلاف مطبوعات استان با بیان اینکه 58 درصد پرونده‌ها در شورای حل اختلاف منجر به صلح و سازش می‌شود اظهارکرد: خدمت افتخاری در شوراهای حل اختلاف یکی از جلوه‌های تفکر بسیجی است و اعضای شوراها به‌صورت افتخاری به مردم، انقلاب و نظام اسلامی خدمت می‌کنند.

وی افزود: بسیج یک شجره طیبه‌ای است که نهال آن به دست امام خمینی (ره) کاشته شد و امروز به درخت تنومند پر از ثمر و برکت تبدیل شده است که جهان اسلام از برکات آن بهره می‌برد.

رئیس شورای قضایی استان کرمان ادامه داد: هرگاه فرهنگ بسیج در بین کشورهای اسلامی و ملل آزادی‌خواه جهان طنین‌انداز شود، آن ملت و کشور رو به توسعه و رشد می‌رود و مسیر سعادت و تعالی را طی می‌کند و آن کشور از طمع شیاطین استبداد و استکبار دور می‌شود و مصونیت بخش سایر کشورهاست.

وی بیان کرد: بسیج به یک فرهنگ تبدیل شده است و در همه عرصه‌ها از جمله فرهنگ، اقتصاد و اجتماع حضور دارد و تفکر بسیجی راهگشا است.

موحد اظهار کرد: 14 هزار و 200 شورای حل اختلاف با عضویت 103 هزار نفر تا سال 88 در کشور تاسیس شد و پس از آن بحث استانداردسازی، نظارت و اقدامات لازم برای افزایش کیفیت شوراهای حل اختلاف کلید خورد و برخی از شوراها حذف شدند.

وی یادآور شد: 7 هزار و 100 شورای حل اختلاف با عضویت 40 هزار نفر در کشور فعالیت می‌کنند و برنامه این است که اهداف شوراها را تامین و تضمین کنیم تا صلح و سازش کار اصلی شوراها شود.

موحد خاطرنشان کرد: 58 درصد پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف استان کرمان به صلح و سازش می‌رسد که نسبت به نرم کشوری آمار مطلوبی است.

وی همچنین مهمترین رسالت شوراهای حل اختلاف را صلح و سازش خواند و ادامه داد: اتقان کار و استحکام آرا باید مورد توجه شوراهای حل اختلاف باشد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *