تأثیر مصرف منظم گردو بر سلامت قلب
خبرگزاری میزان - پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان میدهد مصرف منظم 60 گرم گردو میتواند خطرات بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.
به گزارش به نقل از ایسنا، محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان دادهاند که گردو با داشتن چربیهای اشباع، فیبر و پروتئین، پتانسیل بالایی برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماریهای قلبی و عروقی را نیز کاهش میدهد.
گردو به تنهایی میتواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3_ برخوردار است.
بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو میتواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.
نتایج این پژوهش در مجله "American Journal of Clinical Nutrition" منتشر شده است.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *