تدوین طرح وکیل خانواده با هدف کاهش ورودی پروندهها به دادگستری
خبرگزاری میزان - امین زاده با بیان اینکه طرح وکیل خانواده موجب کاهش ترافیک کاری دادگستری میشود، گفت: در حال حاضر در کمیته امداد کمک حقوقی برای اقشار مختلف صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه طرح وکیل خانواده موجب کاهش ترافیک کاری دادگستری میشود، افزود: در حال حاضر در کمیته امداد کمک حقوقی برای اقشار و مردمی که نیاز به کمک حقوقی دارند صورت میگیرد؛ اما سوال اینجاست که آیا برای همه ملت ایران و اقشار مختلف دسترسی به این خدمات را دارند؟ بنابراین اینکه ما بتوانیم در زندگی اجتماعی و خانوادگی اطلاعات حقوقی به جامعه بدهیم اهمیت بسزایی دارد.
امین زاده گفت: وکلا مانند اطبا هستند و مورد اطمینان مردم جامعه و ارباب رجوع هستند. این در حالی است که با عملیاتی شدن وکیل خانواده هر زمان خانواده اراده کند بدون اتلاف وقت وکیل خانواده میتواند به عنوان نقش پیشگیرانه وارد شود و از بسیاری از پیامدها حلوگیری کند
وی تصریح کرد: امور اجتماعی ما آنقدر تخصصی شده است که همه افراد نمیتوانند در همه امور تخصص داشته باشند و نیازمند وکیل هستند . باید طرح بیمه وکالت توسعه یابد و در این زمینه فرهنگ سازی شود چرا که مردم برای امور حقوقی باید به بیمه وکالت اتکا کنند.
معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار کرد: فلسفه بیمه ایجاد امنیت است بنابراین بیمه وکالت میتواند به صورت فعال این آسایش و امنیت را به ارمغان بیاورد؛ چرا که این امر حجم انبوه مراجعه به مراکز قضایی را کاهش می دهد.
این حقوقدان اضافه کرد: ما در حال حاضر وکالت اجباری در امور حاد کیفری داریم؛ اما هر سه این تاسیسات باید با هدف کمک به اقشار کم درامد انجام شود و کمیته امداد نیز در همین راستا در حرکت است.
به گفته وی با کمک به بنیان های اقتصادی، گفتمان بین وکیل و خانواده از گفتمان غیرشفاف به گفتمان آشنا و مانوس تبدیل میشود.
امین زاده تاکید کرد: شرکت های بیمه گر هم باید هدفشان رفع نیاز اشخاص ضعیف باشد و نباید نگاه تجاری و کاسبکارانه داشته باشند.
وی پیشنهاد داد که درآمدی از برنامه هدفمندی یارانه ها به تامین خدمات حقوقی مردم اختصاص یابد و امیدواریم بتوانیم طرح های مذکور را اجرایی کنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *