مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: تا پایان سال 1401 خدمات جدیدی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به مردم ارائه خواهد شد.
بهرهگیری از فناوریهای نوین یکی از اولویتهای دستگاه قضایی و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است.
طی نشستی دوجانبه، زمینههای همکاری بین 2 نهاد کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در چارچوب توسعه دیپلماسی قضایی بررسی شد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان از نصب چهارصدمین پابند الکترونیکی برای زندانیان این استان خبر داد.
استفاده حداکثری از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی در فرآیند صدور آرا و تصمیمات قضایی یکی از موضوعاتی است که در سند تحول قضایی کشورمان نیز وجود دارد. اما سوالی که مطرح است اینکه آیا هوش مصنوعی می تواند عدالت بیشتری را برای اجتماع به همراه آورد؟
کمتر از یک ماه پیش، آییننامه اجرایی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید. این آییننامه که دارای 54 ماده و 6 فصل است، در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۶۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ تدوین و تصویب شده است. نکته قابل توجه آییننامه جدید در مقایسه با آییننامههای قبلی علاوه بر چندجانبه نگری آن، توجه ویژه به جایگاه مردم است.
رئیس حوزه قضایی مهرستان از افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در مهرستان استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از افزایش ۱۰۰ درصدی استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان در این استان خبر داد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه تا به امروز بیش از ۲ میلیون آرای قضایی با بهره گیری از فناوری های نوین و هوش مصنوعی گمنام سازی شده است تاکید کرد: سامانه تحلیل و نقد آرای دادگستری قبل از پایان سال در اختیار مردم و نخبگان قرار خواهد گرفت.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه قوه قضاییه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شد گفت: خدمات الکترونیک قضایی مورد توافق با سازمان فناوری اطلاعات در پنجره دولت هوشمند قابل دسترسی است.