_ نمناک نوشت: اگر خورش قیمه شما تلخ شد، ابتدا لیمو عمانی را از درون خورشت در بیاورید و سپس راه حلهای زیر را اجرا کنید تا تلخی آنرا کم کنید و یا به طور کل از بین ببرید.
برای رفع تلخی خورشت قیمه یک سیب زمینی درشت را پوست بگیرید و خرد نمایید و سپس داخل خورشت بیندازید، اما قبل از اینکه سیب زمینی کاملا پخته شد، سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید.
برای رفع تلخی خورشت قیمه، مقداری زعفران را بسابید و دم کنید، سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود، سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید تا هم تلخی خورشت گرفته شود و هم تلخی خورشت رفع گردد.
برای رفع تلخی خورشت قیمه، دو حبه قند درون خورشت بریزید، این کار تا حدی تلخی خورشت را رفع میکند.
برای رفع تلخی خورشت قیمه، اگر آب خورش غلیظ است ابتدا کمی پیاز را سرخ کنید و درون آن آب بریزید و بگذارید بجوشد، سپس پیازداغ و آب جوش را به خورش بیافزایید.