گزارشی که پیش رو دارید در تاریخ 7 اسفند 94 در سایت خبری تبیان منتشر شده است که خبرگزاری میزان آن را بازنشر می کند.
کد خبر: ۱۴۰۸۸۴
تاریخ: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰
به گزارش گروه فضای مجازی، هشت ماده مغذی، جلوگیریکننده از انواع سرطانها معرفی شدهاند: مطالعات نشان دادهاند کسانی که سطوح بالای ویتامین D را دریافت میکنند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطانهای دیگر هستند. مطالعات نشان دادهاند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگیهای ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست. بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامینهای گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین ب 9، میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را کاهش دهد. در افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت میکنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلولها و بافتهای تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.
/انتهای پیام/ :
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.