- یک کشتی متعلق به رژیم صهیونیستی در آبهای دریای عمان هدف قرار گرفت.
شرایط منطقه به گونهای است که هر آن ممکن است کشتیهای غیر نظامی هدف قرار بگیرند و دلیل آن هم حضور نظامی کشورهای خارجی در منطقه، حمایت آنها از گروههای تروریستی و مشارکت در جنگ علیه مردم عراق، مردم یمن و افغانستان است.
پس از هدف قرار گرفتن
کشتی رژیم صهیونیستی در دریای عمان، در یک برنامه ریزی پیگیری شده، کشورهایی چون آمریکا و انگلیس در همراهی با رژیم صهیونیستی، ایران را متهم به نقش داشتن در این ماجرا کردند.
«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا و «دومینیک راب»، وزیر خارجه انگلیس، در ادعاهایی ایران را متهم به دست داشتن در این انفجار کردهاند.
وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که کشورش اطمینان دارد حمله اخیر به نفتکش تحت مدیریت رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل عمان، کار ایران بوده است.
وی آنچنان با قاطعیت ایران را در این حمله دخیل میداند که تصور میشد، او در زمان حمله در صحنه حضور داشته و شاهد اتفاق بوده است!
وزیر خارجه آمریکا و وزیر خارجه انگلیس در حالی ایران را متهم میکنند که برای اثبات ادعای خود هیچ سند و مدرکی ارائه نداده اند و نمیتوانند ارائه بدهند؛ چرا که ایران در این ماجرا هیچ نقشی نداشته است.
«بلینکن»، حتی نسبت به پاسخ مناسب به ایران در این ماجرا متعهد شده که این سیاست نشان دهنده آن است که آمریکا در پی ماجراجویی آن هم در زمانی است که ایران در حال گذار از یک دولت به دولت دیگر است.
آمریکا در جریان توافق هستهای سعی داشت تا برجام را ابزاری برای فشار به ایران برای پذیرفتن شروط آن به کار بگیرد؛ این کشور در پی تحمیل خواسته خود برای برچیدن توانمندی هستهای و نفوذ ایران در منطقه است.
رژیم صهیونیستی حتی تهدید کرده که مسئله را به شورای امنیت سازمان ملل خواهد کشاند، این در حالی است که این رژیم در چندین اقدام علیه ایران نقش داشته است.
رژیم صهیونیستی آیا به عواقب تهدیدات خود اندیشیده است؟
«نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، نیز در اظهاراتی، مدعی شده است «به ایران خواهیم فهماند که چه اشتباه بزرگی را مرتکب شده است!»
اگر تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران عملیاتی شود و این رژیم دست از پا خطا کند، پاسخ ایران نیز به آنها خواهد فهماند که چه اشتباه بزرگی مرتکب شدهاند.
طی روزهای اخیر و بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی در دریای عمان، مقامات آمریکا و انگلیس به اتهام زنی علیه ایران پرداخته و بدون ارائه هیچگونه شاهدی ایران را عامل این حمله عنوان کرده اند.
وزارت خارجه انگلیس از احضار سفیر ایران در «لندن» در پی آنچه حمله به کشتی رژیم صهیونیستی در دریای عمان خوانده شده، خبر داده و با انتشار بیانیهای ادعا کرد «به سفیر ایران تاکید شد که کشورش باید فورا اقداماتی را که سبب به خطر افتادن صلح و امنیت بین المللی میشوند، متوقف کند و کشتیها باید آزادانه و براساس قوانین بین المللی حرکت کنند.»
همچنین «بوگدان اورسکو»، وزیر خارجه رومانی، حمله به کشتی رژیم صهیونیستی را اقدامی «غیر قابل قبول» توصیف کرده و میگوید که «هیچ توجیهی برای این اقدام وجود ندارد.»
وزارت خارجه رومانی در بیانیه ادعایی خود، ایران را عامل حمله به کشتی مرسر استریت رژیم صهیونیستی عنوان کرده است.
وزارت خارجه رومانی با احضار سفیر ایران خواستار توضیح در این باره شده است؛ این بیانیه ادعایی، میگوید «با توجه به جنبههای ارائه شده توسط شرکای بین المللی رومانی در مورد اینکه این حمله عمدی صورت گرفته است، رومانی از ایران میخواهد که فورا توضیحاتی ارائه دهند.»
با این وجود «سعید خطیب زاده»، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به اتهام زنیهای بی اساس مقامهای رژیم صهیونیستی، گفت «موجودیت رژیم اشغالگر قدس باید دست از این اتهام زدنهای واهی بردارد؛ این بار اولی نیست که رژیم اشغالگر قدس این چنین اتهاماتی را متوجه کشور ما میکند.»
وی افزود «این رژیم هرجایی رفته با خود ناامنی، ترور و وحشت برده است؛ مسئولیت وضعیت فعلی بر عهده آنانی است که پای رژیم صهونیستی را به منطقه باز کردهاند.»
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در بخش دیگری اظهار داشت «قطعا این اظهارات محکوم است؛ با این فرافکنیها دردی از دردهایش دوا نمیشود؛ هر کسی باد بکارد، طوفان درو میکند.»