کنکور برای کل نظام آموزشی تعیین تکلیف میکند
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، مهدی فیض، معاون سابق جهاد دانشگاهی در یک برنامه تلوزیونی با بیان اینکه سیر نزولی فعالیتهای دانشجویی محسوس است گفت: فعالیتهای دانشجویی در دهه ۷۰ اوج گرفت و دوباره نزولی شد. یک علت این است که دانشجویان به سمت فردگرایی رفته اند. فردگرایی در حوزه اجتماعی و فعالیتهای اجتماعی نیز محسوس است. فردگرایی جریان کلی حاکم بر جهان است و با ارتقای شبکههای اجتماعی افزایش یافته و این روند نگران کننده است.
وی درباره نقش دانشجویان در گام دوم انقلاب گفت: دانشگاه بخشی از جامعه است و نمیتوان از اتفاقات بیرونی غافل بود و از دانشگاه انتظار داشت. با خلا وجود جدی احزاب روبروییم و بار نبود احزاب روی دوش دانشگاه میافتد و هزینه اش را باید دانشجو بدهد. وقتی این امور هزینه بردار باشد خب دانشجو کناره میگیرد و مشارکت نمیکند.
معاون سابق جهاددانشگاهی در پاسخ به اینکه ورودی دانشگاهها، آموزش و پرورش است. آموزش و پرورش تا چه حد افراد سرحال، پویا و اجتماعی تحویل میدهد و در تربیت آنها نقش دارد اظهار کرد: رابطه دوسویه بین دانشگاه و مدرسه را داریم و عنصر سومی به نام کنکور نیز وجود دارد. از مدرسه توفع داریم دانش آموز را فردی همه جانبه بار بیاورد. اما در گذرگاه کنکور چه توقعی داریم؟ در کنکور دانش آموز باید خودش به صورت فردی پیش برود. کنکور برای کل نظام آموزشی تعیین تکلیف میکند. باید دید چه زمانی نظام درباره ساماندهی کنکور تصمیم گیری میکند.
معاون سابق پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: از سویی محیطهای مدرسهای نیز محیطهایی نیستند که افراد را برای فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی آماده کنند. کنکور عملا همه آنچه در برنامه ریزیها مطرح میشود تحت الشعاع قرار میدهد.