سازمان ملل: قاچاق انسان در جهان ۲۵ درصد افزایش یافت
سازمان ملل اعلام کرد که قاچاق انسان افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
به گزارش رویترز، گزارش دفتر مرکزی مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل درباره قاچاق انسان که چهارشنبه، ۲۱ آذر منتشر شد، اعلام کرد که این جنایت به دلیل تشدید درگیریها، بحرانهای جهانی و بلایای طبیعی ناشی از تغییرهای آبوهوایی بهشدت افزایش یافته است.
براساس گزارش یادشده شمار قربانیان قاچاق انسان در سال ۲۰۲۲ (آخرین سالی که دادههای آن در دسترس است)، در قیاس با سال ۲۰۱۹ حدود ۲۵ درصد افزایش داشت.
در این گزارش آمده است: جنایتکاران بهطور فزایندهای افراد را برای کار اجباری و وادار کردن به کلاهبرداریهای آنلاین پیچیده و کلاهبرداری سایبری، قاچاق میکنند؛ این در حالی است که زنان و دختران با خطر استثمار و خشونت جنسی روبرو هستند.
در گزارش دفتر مرکزی مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل آمده است که کودکان ۳۸ درصد از قربانیان شناساییشده را تشکیل میدهند؛ این در حالی است که در سال ۲۰۲۰ کودکان ۳۵ درصد از قربانیان را تشکیل میدادند.
آخرین گزارش سازمان ملل همچنین نشان میدهد که زنان بالغ با ۳۹ درصد موارد، بیشترین گروه قربانیان را تشکیل میدهند، پس از آن مردان با ۲۳ درصد، دختران با ۲۲ درصد و پسران با ۱۶ درصد قرار دارند.
تعداد کل قربانیان قاچاق انسان در سال ۲۰۲۲، بیش از ۶۹ هزار و ۶۰۰ نفر بوده است؛ در عین حال، شایعترین دلیل قاچاق زنان و دختران، بهرهکشی جنسی با ۶۰ درصد یا بیشتر و پس از آن کار اجباری است؛ برای مردان، کار اجباری و برای پسران، کار اجباری و «اهداف دیگر» تقریبا برابر بود.
- بیشتر بخوانید:
- قاچاق جنسی زنان و کودکان؛ صنعتی پرسود در آمریکا
- سیاستهای اروپا؛ عاملی برای رونق قاچاق انسان در مدیترانه مرکزی
«اهداف دیگر»، شامل جنایت اجباری و تکدیگری اجباری است؛ در این گزارش آمده است که تعداد فزاینده پسرانی که بهعنوان قربانیان قاچاق شناسایی میشوند، میتواند با افزایش تعداد خردسالان بدون همراهی که به اروپا و آمریکای شمالی میرسند، مرتبط باشد.
منطقه مبدا که بیشترین تعداد قربانیان قاچاق انسان را به خود اختصاص داده است، جنوب صحرای آفریقا با ۲۶ درصد است، اگرچه مسیرهای قاچاق بسیار زیادی وجود دارد.
براساس این گزارش، بیشترین افزایش در موارد شناساییشده در جنوب صحرای آفریقا، آمریکای شمالی و منطقه اروپا غربی و جنوبی بوده که مهاجرت عامل مهمی در ۲ مورد اخیر است.
انتهای پیام/