راه اندازی زنجیره تولید و تجارت سیب از نیمه دوم سال
به گزارش 'گروه اقتصاد به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، شاهرخ شجری اظهار کرد: با موافقت هیات مدیره زنجیره سیب، پیش نویس آیین نامه این زنجیره، اصلاح و مصوبات آن برای راه اندازی زنجیره در نیمه دوم سال در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس این مصوبات، صادر کنندگان برای حضور در زنجیره سیب باید سالانه ۵۰۰ تن تجارت بین الملل و یا ۱۰۰ تن محصول فرآوری شده به ارزش ۵۰۰ هزار دلار داشته باشند.
شجری ادامه داد: همچنین این زنجیره، حلقه های پیش از برداشت تا برداشت، سورت، درجه بندی و بسته بندی، حمل و نقل، فرآوری و مصرف سیب را شامل می شود.
وی گفت: شرکت های حمل و نقل بین المللی برای عضویت در این زنجیره نیز باید شخصا یا به نمایندگی از مالک حداقل ۲۰ دستگاه کانتینر یخچالی جاده ای یا ۲۰ کانتینر یخچالی دریایی داشته باشند.
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: برخورداری از ظرفیت واحدهای سردخانه به میزان ۲ هزار تن یا واحدهای فرآوری محصول با ظرفیت ۱۰۰ تن از شرایط عضویت صنایع فرآوری در زنجیره سیب است.
بنابراین گزارش، اعضای هیات مدیره زنجیره سیب شامل مدیران معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، نماینده اتحادیه ملی، صادر کنندگان محصولات کشاورزی، انجمن ملی باغداران، اتحادیه ملی باغداران، بخش حمل و نقل لجستیک، انجمن صنایع و فرآوری و نمایندگان اتحادیه باغداران و صادر کنندگان استان های آذربایجان غربی وشرقی، تهران، فارس و اصفهان می شود.