سرنخهایی از عاملان حادثه تروریستی میرجاوه به دست آمده است/خبر شهادت سرباز مفقود شده مورد تائید مسئولان استان نیست
حجت الاسلام موحدی راد گفت: سرنخهایی از عاملان حادثه تروریستی میرجاوه به دست آمده و گزارشهایی واصل شده است که امیدواریم به زودی تحقیقات ما نتیجه دهد و عاملان این حادثه تروریستی را دستگیر و به سزای اعمالشان برسانیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، صبح امروز نشست خبری حجتالاسلام علی موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب زاهدان و محمدعلی حمیدیان دبیر ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی با اصحاب رسانه در زاهدان برگزار شد.
حجتالاسلام علی موحدی راد در ابتدا با اشاره به شهادت مرزبانان در میرجاوه اظهار کرد: سرنخهایی از عاملان این حادثه تروریستی به دست آمده و گزارشهایی واصل شده است که امیدواریم به زودی تحقیقات ما نتیجه دهد و عاملان این حادثه تروریستی را دستگیر و به سزای اعمالشان برسانیم.
وی گفت: قطعا این گونه افراد محارب هستند و انشاالله به زودی با دستگیری آنها و مجازات در ملأعام، برای سایرین درس عبرتی میشوند.
این مقام مسؤول ادامه داد: رسالت رسانهها در این استان با سایر استانها با توجه به شرایط خاصی که این استان دارد متفاوت است و رسالت رسانهها باید در راستای وحدت و انسجام ملی عمل کنند.
حجتالاسلام و المسلمین علی موحدیراد در ادامه جلسه پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی که با حضور اصحاب رسانه، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: در این راستا براساس آمار دبیرخانه تخلفات انتخاباتی ۶ پرونده تشکیل شده وسعی میکنیم با تذکر این موضوعات راحل کنیم.
وی با بیان اینکه امروز تمام تاکیدات مقام معظم رهبری بر بصیرت دینی است، ادامه داد: فضای مجازی یک آورده و ارمغانی بود که از غرب وارد کشورهای اسلامی شد و، چون از غرب وارد شده، دارای تهدیداتی است که باید در این خصوص هوشیار باشیم.
وی با بیان اینکه فعالان رسانهها و فضای مجازی را به عنوان اساتید و معلمان خود بدانیم، تصریح کرد: با توجه به تهدیدات موجود در فضای مجازی، رسانهها باید با تهاجمات فرهنگی مقابله کنند چرا که آنها هستند که میتوانند در مقابل تهاجمات و حملات دشمنان ایستادگی کنند.
حجتالاسلام و المسلمین موحدیراد با اشاره به توان رصد رسانه ها، خواستار همکاری و نزدیکتر شدن اصحاب رسانه با دادستانی شد و گفت: اگر در خصوص پروندهای به مثل خودرو از قبل اطلاع رسانی لازم داده میشد، بامشکلات فعلی روبرو نبودیم.
وی با تاکید بر تقویت انسجام و وحدت بیش از پیش اقوام و مذاهب، بیان کرد:در زمینه انتخابات رسالتهای زیادی بر عهده رسانهها است که میتوان بر انسجام و وحدت، حضور حداکثری در سر صندوقهای رای، افزایش بصیرت مردم و ... اشاره کرد.
وی در خصوص آخرین وضعیت سرباز به گروگان گرفته شده توسط گروهک جیش الظلم نیز گفت: خبر شهادتی که در فضای مجازی به نقل از معاون استاندار خراسان شمالی پخش شده بود بر اساس بررسی انجام شده مورد تائید مسئولان استان نیست و رسانههای سیستان و بلوچستان سعی کنند این اخبار را از منابع موثق دریافت و نسبت به انتشار آن اقدام کنند.
دادستان زاهدان خاطر نشان کرد: شهادت مرزبانها خسران بزرگی بود و در این راستا دستور ویژهای داده ام و سرنخهای خوبی نیز در این زمینه بدست آمده است و امیدواریم افراد خاطی هرچه سریعتر شناسایی و دستگیر شوند.
وی تاکید کرد: براساس قانون حکم این افراد اعدام است و پیگیری میکنیم که بتوانیم آنها را در ملا عام اعدام کنیم تا همانطور که آنها کلیپ هایی از کار خود در فضای مجازی پخش میکنند، ما نیز فیلم اعدام آنها را پخش کنیم تا بدانند چه عاقبتی در انتظار آنها است.
حجت الاسلام و المسلیمن موحدی راد در خصوص پایگاهها و و سایتهای غیر مجوز دار گفت: پیگیری خواهیم کرد تا مدیران و مسئولان دستگاهها و نهادها با این سایتها و پایگاههای خبری مصاحبه نکنند و آنها نیز باید هرچه سریعتر نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب، تشویق مردم به شرکت انتخابات است.
محمدعلی حمیدیان افزود: قطعا در جهان امروز وسایل ارتباطات جمعی جایگاه خاص خود را دارد در تمام کشورهای دنیا رسانه و خصوصا مطبوعات جایگاه ویژهای را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: رسانهها خط مقدم انعکاس اخبار و بیان مطالب هستند و در حال حاضر نیز با توجه به گسترش شبکههای مجازی کار رسانهها به خصوص مطبوعات به سمت و سوی تحلیل رفته است و مسئولان و مردم نیز برای صحت اخبار به رسانهها اکتفا میکنند و شبکههای مجازی را ملاک نمیدانند.
این مقام قضایی بیان کرد:رسانهها نقض خوبی در آگاه سازی اجتماعی دارند، وقتی جامعه ما اطلاعات پیدا میکنند میتوانند برای زندگی سیاسی و اجتماعی خود تصمیم بگیرند.
حمیدیان با بیان اینکه جایگاه رسانه در حکومتها به عنوان رکن چهارم مطرح میشود، اظهار کرد: رسانهها عامل انتقال هنجارهای فرهنگی و ساماندهی آنها میباشند و وظایف مختلفی را بر عهده دارند که یکی از مهمترین آنها نقادی منصفانه است.
وی گفت: جرایم انتخابات با جرایم دیگر متفاوت است و مجرمین ومرتکبین خاص خود را دارد و در یک فرجه زمانی خاص این اتفاقات میافتد.
معاون اجتماعی دادگستری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید رسانهها هوشیارانه عمل کنند و در زمینه فعالیتهای انتخاباتی میتوانند با دفتر معاونت از پیشگیری وقوع جرم ارتباط بگیرند و سوالات خود را بپرسند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *