نگاه تبعیض آلود دولت به استانها شایسته نیست
به گزارش گروه سیاسی ، آیتالله محسن حیدری در نشستی مشترک با جواد کاظمی نسب الباجی نماینده مردم اهواز، حمیدیه، کارون و باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح سؤال از رئیس جمهور در مجلس توسط جواد کاظمینسب اظهار کرد: دولت در اجرای اصل 15 قانون اساسی مؤظف به رعایت عدالت و رفع تبعیض است.
وی با بیان اینکه در استان خوزستان تبعیض مشاهده شده است، تصریح کرد: دولت در حل مسائل و مشکلات در استان آنطور که انتظار میرود عمل نکرده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حل نشدن مشکل چندین ساله ریزگردها به عنوان مسأله اصلی مردم استان و عدم اهتمام دولت مرکزی گفت: اگر در تهران مشکل ریزگردها وجود داشت به طور حتم دولت با سرعت و جدیت بیشتر وارد عمل میشد و این یک نمونه بی عدالتی است.
آیتالله حیدری با بیان اینکه بیعدالتی در استان تنها به مسأله ریزگردها مختصر نمیشود، توضیح داد: در استان مازنداران زمانی که سیل اتفاق افتاد دولت پس از 10 روز برنامه را تصویب کرد که به موجب آن به صورت فوقالعاده باید به مشکل کشاورزان آن که از سیل متضرر شدند رسیدگی شود.
وی ادامه داد: زمانی که در استان خوزستان سیل فراگیر و خطرناک شد و سبب ضرر و زیان به زمینهای کشاورزی شهرهای دزفول، اندیمشک، اهواز، شوش و شوشتر شد با وجود تقاضای کمک مسؤولان اجرایی، دولتی و پیگیری نمایندگان هنوز اتفاق خاصی مبنی بر جبران خسارتهای وارده نشد.
حیدری تأکید کرد: این یک نوع بیعدالتی است و با هیچکدام از معیار های قانونی، دینی و اسلامی همخوانی ندارد.
وی افزود: اگر بودجهای وجود دارد نباید این بودجه به عدهای برسد و عدهای از آن محروم شوند و به قشر اختصاص داده شود و بعضیها از این بودجه بیبهره بمانند.
حیدری در رابطه با انتصابات در استان گفت: انتظار میرود در انتصابات تعادل و توازن رعایت شود و این جزء مطالبات بر حق مردم است.
امام جمعه مردم اهواز با بیان اینکه درست بوده که وظیفه اصلی مجلس خبرگان در مورد انتخاب رهبری است، تشریح کرد: یکی از ظرفیتهای مجلس خبرگان پیگیری مطالبات مردم در دستگاههای اجرایی، مقننه و... است.
حیدری با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نمایندگان زبان مردم هستند و با ایجاد گفتمان مسؤولان را به دنبال خود بکشانند، بیان کرد: مقام معظم رهبری همین ظرفیت را برای خبرگان قائل بوده و این حکمت بر خاسته از این باور است.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس و خبرگان هر کدام ظرفیتها و قابلیتهای اجرایی خاص خود را دارند، گفت: این ظرفیتها را باید در کنار هم قرار داد، زیرا سرو صدا کردن به تنهایی جواب نمیدهد.
آیتالله حیدری توضیح داد: نمایندگان خبرگان از طریق تریبونهای نماز جمعه، جلسات مجلس خبرگان و... میتوانند خواستههای مردم را پیگیری و مطالبه کنند.
وی ادامه داد: شرایط کاری یک نماینده مجلس ایجاب میکند که مرتب در تهران باشد، به وزرا دسترسی داشته باشد و یا آنها را به دلایلی استیضاح کند که این ظرفیتها فقط در اختیار نماینده مجلس است که انتظار میرود با تلفیق این ظرفیتها مشکلات مردم را پیگیری کنیم.
نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری در پایان پیشنهاد کرد: دبیرخانهای مشترک از نمایندگان خبرگان و مجلس شورای اسلامی تشکیل و بهصورت ماهانه جلسات مشترک برای پیگیری مسائل استان تشکیل دهد.